خداحافظی از تشنگی با تمبر هندی

نویسنده : مظفر کریمی چهارشنبه 2 تیر 1395 07:51 ق.ظ  •    ارسال شده در: علمی

یک متخصص طب سنتی گفت : تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عتش انسان را کاهش می دهد.
محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عتش انسان را کاهش می دهد. 
این متخصص طب سنتی درباره تمبر هندی و تاثیر آن بر رفع تشنگی گفت: تمبر هندی یکی از ترکیباتی است که حرارت کبد را کنترل می کند و این میوه به دلیل شیرینی در روده فرد،مزاج را به اعتدال رسانده و حتی از آلو بخارا نیز بهتر و ثقل آن کمتر است. 
مینایی تاکید کرد: با مصرف تمبر هندی هضم اولیه منجر به هضم ثانویه (هضم در کیسه صفرا و کبد ) می‌شود و فرد احساس تشنگی نمی کند.  
وی ابراز داشت: تمبر هندی مسهل برای بافت معده و کبد با حرارت بالا است. 
مینایی تصریح کرد: تمبر هندی هر چه تازه تر باشد اثر و ماندگاری بیشتری دارد و اگر صنعتی باشد به دلیلی اسیدی و ترش شدن طعم آن، خاصیتی ندارد. 


آخرین ویرایش: چهارشنبه 2 تیر 1395 07:52 ق.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر