تجمع پلاک‌ها روی دندان‌ باعث پوسیدگی دندان، دندان درد و ایجاد حفره می‌شود و با لبنیات و چای از پوسیدگی دندان جلوگیری کنید.
کوروش صمدپور، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: جویدن آدامس های بدون قند باعث افزایش ترشح بزاق در دهان می شود و  باکتری های موجود در دندان ها را از بین می برد.
وی درباره تاثیر نوشیدن چای بر پلاک های موجود روی دندان اظهار داشت: چای سیاه و سبز حاوی آنتی اکسیدان و پلی فنول هاست و نوشیدن آن برای سلامت دهان و دندان مفید است و از تشکیل پلاک روی دندان ها محافظت می کند.
 این متخصص تغذیه با بیان اینکه خوردن لبنیات از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند بیان کرد: لبنیاتی مانند پنیر، شیر و ماست از پوسیدگی دندان و خورده شدن مینای دندان ها به وسیله اسیدهای ناشی از تجزیه خوراکی ها جلوگیری می کند.
صمد پور در ادامه تاکید کرد: خوردن میوه ها و سبزیجات تازه و ترد همچون خیار، هویج، کرفس و سیب به دلیل اینکه حاوی ویتامین A هستند راهکار مناسبی جهت تمیز نگاه داشتن لثه و دندان ها محسوب شده و باعث از بین رفتن پلاک‌های موجود در دندان می شود.