تقریبا نیمی از پوست تخم مرغ از کلسیم تشکیل شده است. پوست تخم مرغ حاوی کربنات کلسیم طبیعی است که بسیار بیشتر از کربنات کلیسم تصفیه شده خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.  محققان دریافته‌اند که غشای پوست تخم مرغ که بین پوست و سفیدی تخم مرغ قرار دارد هم به سلامت مفاصل کمک زیادی می کند.
پوست تخم مرغ ها ممکن است به میکروب هایی مثل سالمونلا آلوده باشد، به همین دلیل توصیه می‌شود، از پوست تخم مرغ های پخته شده استفاده کنید. برای این‌کار پوست تخم مرغ پخته شده را به کمک مخلوط کن یا هاون بکوبید و در غذاها استفاده کرده یا در آب، آبمیوه حل کنید.
توجه کنید که نیمی از پوست یک تخم مرغ برای تامین کلسیم مورد نیاز یک فرد بالغ کافی است. مصرف بیش از حد کلسیم بیماری های قلبی و سنگ کلیه را به همراه خواهند داشت.

پوست تخم مرغ را دور نریزید/ راهکار طب سنتی برای فرار از فراموشی/ محافظت از چشم با چای داغ/ داشتن پوستی شاداب با این خوراکی خوشمزه

نوشته شده در تاریخ جمعه 23 آذر 1397    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()