دانه زردآلو حاوی مقادیر بالای آمیگدالین و میزان قابل توجه ویتامین E، اسی دپنگامیک pangamic یا ویتامین B۱۵ و مقادیر کمی چربی بدون کلسترول است؛ نیم لیوان هسته زردآلو حاوی ۱۴ گرم کربوهیدرات است که ۱۰ گرم آن را فیبر غذایی تشکیل می‌دهد، برخی از مزایای سلامت هسته زردآلو برای بدن عبارت است از تقویت سلامت دستگاه گوارش، بهبود رشد و ترمیم، متعادل کردن سطح کلسترول، افزایش انرژی، محافظت از پوست، پیشگیری از سرطان، تقویت قلب، حمایت از سیستم ایمنی بدن و تسکین مشکلات تنفسی.

برای افزایش وزن کودک چه کنیم؟/درمان 12 بیماری با تخم بلدچین/چه ماهی‌هایی در دوران بارداری مجاز است؟

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 20 دی 1397    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()