روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو گفته می‌شود که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می‌شود؛ برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن‌ قسمت‌های دیگر مانند داخل شکم گاو که جزء احشاء است و کمی مقاوم‌تر از روغن اطراف قلوه است هم اضافه کنید؛  مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، ۲۰۰ گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی بریزید و اجازه دهید با شعله سوزنی کم کم آب شود و بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و داخل یخچال نگهداری کنید؛ روغن شحم گاو عروق و رگ‌های بسته را باز می‌کند، روغن شحم مانند روغن‌های صنعتی در رگ‌ها و زیر پوست نمی‌بندد؛ حتی چربی‌های از پیش انباشته شده در بدن را هم در خود حل می‌کند، خاصیت ترمیم کنندگی دارد و مصرف شحم پوست شما را شفاف و هلویی می‌کند.

بهترین زمان برای سفر خانم باردار/ چرا گوش‌هایمان می‌خارد/ روغن شحم گاو؛ گنج چرب بی‌نظیر که به شدت لاغرتان می‌کندمنبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 11 تیر 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()