راه‌های مختلفی برای تشخیص کیفیت روغن وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید روفن سالم تهیه کنید؛ موقع سرخ کردن سبزی یک حبه سیر درون روغن بیندازید، اگر روغن به رنگ قرمز درآمد میزان مسمومیت آن بسیار بالاست و اگر روغن سفید ماند مرغوب است؛ راه  دوم این است که روغن خوراکی را برای ۲ ساعت در فریزر قرار دهید؛ اگر حباب‌هایی سفید رنگ یا کف مشاهده کردید، شک نکنید که این روغن از مواد زاید روغن‌های بازیافتی تهیه شده است و بیماری زاست.

///

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 19 تیر 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()