تبلیغات
علمی -آموزشی مظفرکریمی - مطالب اسفند 1394

معجزه سبز!

همیشه سر سفره‌های قدیمی‌ها یک ظرف بزرگ سبزی وجود داشت، فرقی نمی‌کرد که تابستان باشد یا زمستان، مهمان داشته باشند یا نداشته باشند، سبزی یکی از اجزای جدانشدنی سفره‌های پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما محسوب می‌شد.
 مصرف سبزی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش ضروری است و مصرف ناکافی سبزی می‌تواند زمینه ابتلا به بیماری‌های گوارشی مثل سرطان روده را فراهم کند. متاسفانه امروزه خیلی از افراد به اندازه کافی از سبزی مصرف نمی‌کنند و برعکس گذشته، ظرف سبزی را خیلی کم می‌توان در سفره‌های ایرانی دید.
نعناع
نعناع سبزی است خوشبو که طبع آن از دیدگاه طب‌سنتی گرم و خشک محسوب می‌شود، البته خشکی آن زیاد نیست. یکی از خواص مهم نعنا رقیق کردن خون محسوب می‌شود و افرادی که دارای مشکل غلظت خون هستند، می‌توانند از مصرف نعنا سود ببرند.

نوشته شده در تاریخ شنبه 29 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

دم نوش های مناسب فصل بهار را خودتان بچینید، دم کنید و بنوشید

بهار فصل گلاب‌گیری در کاشان و تورهای این فصل است.بهتر است شما نیز هنگام سفر از گیاهان دارویی چیده و با خود سلامتی را به سوغات بیاورید. یادتان باشد از گل سرخ و دم‌نوش آن غافل نشوید تا بتوانید دم‌نوشی خوب برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید.
با شروع فصل بهار تدریجاً طول روزها بلند و هوا رو به گرمی می‌رود.ابوعلی سینا بهار را به بیداری خون در بدن نسبت می‌دهد. بسیاری از افراد عقیده دارند که با شروع فصل بهار بی‌حالی و شبه‌خستگی به انسان دست می‌دهد.

نوشته شده در تاریخ شنبه 29 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

توصیه‌هایی مفید برای پیشگیری از یبوست در سفر

یبوست,پیشگیری از یبوست,درمان یبوست
یبوست می‌تواند به دلیل کم نوشیدن آب و عدم دریافت فیبر کافی باشد
پیشگیری از یبوست در سفر
یبوست یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که اصولا افراد در مسافرت با آن مواجه می‌شوند است. یبوست می‌تواند به دلیل کم نوشیدن آب و عدم دریافت فیبر کافی در طول روز و حتی کم‌تحرکی باشد. برای پیشگیری از یبوست پیشنهاد می‌شود توصیه‌های دکتر فرح‌بخش، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی را خوانید.

نوشته شده در تاریخ شنبه 29 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

سرگیجه‌هایی‌ که سفر را تلخ می‌کند

علائم بیماری حرکت,بیماری حرکت
حالت تهوع همراه با عرق سرد و سرگیجه از علائم بیماری حرکت است
تعطیلات عید در راه است و کم‌کم سفرهای نوروزی آغاز می‌شود. افراد معمولا وسایل نقلیه مختلفی برای رسیدن به مقاصد خود انتخاب می‌کنند ولی یکی از شایع‌ترین حالاتی که طی مسافرت گریبانگیر عده‌ای می‌شود و گاه شیرینی سفر را تلخ می‌کند، بیماری «حرکت» است.

نوشته شده در تاریخ شنبه 29 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

نكات طلایی طب سنتی در فصل بهار

همانطور که با تبدیل شدن فصل از زمستان به بهار، لباس های زمستانی، کلفت و گرم خود را به لباس های بهاری، نازک و روشن که خنکی بیشتری دارند تغییر می دهید به همان طریق باید رژیم غذایی را دگرگون کرد.
 مصرف بیشتر غذاهای گرم و پخته شده از مهمترین نکات تغذیه ای است که در بهار باید بیشتر مورد توجه قرارگیرد.غذاهای گرم و پخته در مقایسه با غذاهای خام و خشک کالری کمتری دارند و با این وجود می توانند انرژی بدن را به مدت طولانی در روزهای بلند فصل بهار و حتی تابستان فراهم کنند.
باید توجه داشت که مصرف کافی میوه ها و سبزی ها از دیگر نکات تغذیه ای مهم در بهار است .مصرف سبزیجات اگرچه انرژی خوبی را برای بدن فراهم می کند اما کالری اضافی را به بدن تحمیل نمی کند ضمن آنکه سبزیجات بیشترین حجم و احساس سیری را به بدن می دهد.
در فصل بهار مصرف شکلات به ویژه شکلات هایی که حاوی درصد بالایی کاکائو هستند نیز می تواند برای بدن مفید باشد. همچنین در روزهای فصل بهار مصرف کافی نوشیدنی هایی همچون آب، چای و آب میوه های طبیعی ضروری بوده و در مقابل باید از مصرف بیشت از اندازه نوشابه نیز پرهیز کرد. در بین انواع نوشیدنی ها، مصرف چای سبز می تواند انرژی بسیار متناسب و متعادلی را برای بدن به ارمغان آورد.                                                                     منبع:خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 28 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

این ماسك‌ها جادو نمی‌كنند اما درمان ریزش مو غیرممكن نیست

بهتر است از تاثیر مواد طبیعی غافل نشویم. به همین خاطر توصیه میكنیم روزی 15 دقیقه از وقت‌تان را صرف این كار كنید حتی میتوانید یك روز وقت بگذارید و ماسك مورد نظرتان را برای چند روز آماده كنید.
 سیر یکی از درمان های سنتی برای بیماری پوستی به نام طاسی منطقه ای می باشد ولی در حال حاضر با ورود داروهای مدرن و جدید مصرف نمی شود. سیر تأثیری در افزایش رشد موهای معمولی (یعنی بدون وجود بیماری فوق) نداشته و تبلیغاتی که در مورد اثر سیر و شامپوی سیر در کاهش ریزش مو  وجود دارد کذب محض است.
سیر حاوی مقدار زیادی آلیسین است . این ماده که در واقع از ترکیبات گوگرد است یک آنتی بیوتیک بسیار قوی محسوب می شود وبه بدن ما کمک می کند که میکروبها را از بین ببرد و از تولید مجدد آنها جلوگیری کند . این ماده که عامل بوی تند سیر نیز هست زمانی آزاد می شود که سیر خرد و یا له می شود.
آب سیر و پیاز برای تحریك رشد مو: نصف یك پیاز قرمز متوسط را خرد كرده و با چهار حبه سیر مخلوط كنید، سپس آنها را با دو لیوان آب + دو قاشق غذاخوری دارچین به‌مدت 15 دقیقه بجوشانید. بعد از 15 دقیقه آنها را از روی حرارت‌ بردارید و بهمدت چهار روز به همان صورت در جایی بگذارید بماند.
بعد از چهار روز محلول را صاف كرده و داخل شامپو بریزید و هر بار سر خود را با آن شست‌وشو دهید.                                   منبع: خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 28 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خوردن ذرت مکزیکی اکیدا ممنوع!

ذرت مکزیکی به طوری که امروزه در مغازه های مواد غذایی سرو می شود به افراد سالم هم حتی توصیه نمی شود.
ذرت سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است که می توان به کلسیم ،پتاسیم ،فسفر و آهن و.... اشاره نمود.
این ماده غذایی دارای خواص پیش گیری انواع مختلف بیماری هاست که با داشتن آنتی اکسیدان های متنوع از بروز بیماری سرطان و در سویی دیگر با داشتن فیبر های غذایی از بیماری دیابت و بیماری های قلبی عروقی و گوارشی جلوگیری کند.
 چند سالی است در بین مردم مصرف ذرت مکزیکی رواج پیدا کرده است که بعضا به عنوان میان وعده مصرف می شود. که با اضافه کدن سسهای پرچرب ،نمک،کره و در برخی از موارد پنیرهای پرچرب پیتزا سبب می شود که این ماده غذایی به غذایی با کالری بالا تبدیل شود و باعث بروز بیماری چاقی و اضافه وزن می شود.با حذف نمک و سسهای پرچرب و جایگزین کردن مقدار کمی روغن مایع به جای کره می توانیم یک میان وعده مناسب را تجربه کنیم.                               منبع:خبرنگاران جوان                            

نوشته شده در تاریخ جمعه 28 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

دانستنی‌های مهم درباره اعداد روی بسته بندی مواد غذایی

آیا تا به حال بر اعدادی که بر روی برخی از محصولات غذایی نقش بسته است، توجه کرده‌اید؟
معمولا بر روی مواد غذایی برچسبی زده می‌شود تا اطلاعاتی در خصوص آن مواد غذایی به ما بدهد حال در بعضی از این برچسب‌ها اعداد 4 تا 5 رقمی نقش بسته است که داده هایی نظیر اصلاح ژنتیکی،ارگانیک بودن استفاده از آفت‌کش و . . . که مصرف کننده نیاز به دانستن آن دارد درج شده است. 
اگر اعداد مورد نظر 4 رقمی بوده است، این بدان معنی است که محصول مورد نظر به روش معمول و با استفاده از آفت‌کش های مصنوعی تولید شده است . 
بر اساس این گزارش، اگر کد مورد نظر 5  رقمی باشد و با عدد 8 شروع شود این نشان حاکی از آن است که این میوه یا سبزی در DNA یا همان ژنتیک آن اصلاحی رخ داده است. 
از سویی دیگر اگر کد مورد نظرتان با عدد 9 شروع شده بود این گواهی بر آن است که این میوه به صورت ارگانیک و طبیعی رشد پیدا کرده است و هیچگونه اصلاح ژنتیکی در آن میوه صورت نگرفته است.                                                                منبع:  خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 28 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

همه چیز درباره عید نوروز

all-about-easter-nowruz2

تاریخچه ی عید نوروز
نـوروز، جشن شکوهمند ایران باستان، گویای پیشینه ی تابناک میهن ما و جلوه ای مهم از فرهنگ غنی مردم ایران است.
نوروز که قرن های دراز است بر همه جشن های جهان فخر می فروشد، از آن روسـت که یک قــرارداد مصنـوعی اجتماعـی و یا یک جشن تحمیلی سیاسی نیست. جشن جهان اســت و روز شادمانـی زمین، آسمان، آفتاب، جــوشِ شگفتـنـی ها و شـور زدن ها و سـرشـار از هیجان هر آغاز.نوروز گذشت زمان و دگرگونی های دوران را شاهد بوده و پیوسته با آمد و رفت الهام بخش خود پایان فصلی دیگر را به ساکنـان این سرزمین کهنسال اعلام کرده است. نوروز، تجدید خاطــره بـزرگـــی است. خاطره خویشاوندی انسان با طبیعت. گذشت سال هــای دراز نه تنها از شکوهمندی سنّتهای نوروزی نکاسته بلکه روشنگر این واقعیت بوده که بزرگ داشت نوروز و گرامی داشتن سنتهای آن با احساس و اندیشه ایرانی، پیوند ناگسستنی یافته است…

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 27 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با نوشیدن این چای دیگر به پزشک گوارش نیاز ندارید

چای سبز فواید بسیاری در کاهش التهاب روده دارد اما چای سبز را نباید با برخی مواد غذایی مصرف کرد.
 چای سبز فواید بسیاری در کاهش التهاب روده دارد اما چای سبز را نباید با برخی مواد غذایی مصرف کرد.
مطالعات اخیر مربوط به تاثیر چای سبز در کاهش کلسترول و کاهش التهاب در بیماران مبتلا به بیماری عصبی روده است . براساس تحقیقات جدید منتشر شده در مجله آمریکایی با این حال فواید این چای آنتی اکسیدانی ممکن است به همراه غذاهای حاوی آهن کاهش یابد و اثر سوء بر سلامتی بدن بگذارد.


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 26 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

نکته عجیبی که در مورد موز باید بدانید

مطالعات نشان می دهد موز زمانی دارای بیشترین فایده است که کاملا رسیده باشد.
برای بسیاری از افراد همیشه سوال بوده که موز را در چه مرحله ای از رسیدن بخورند، برخی به محض اینکه موز کمی زرد شد آن را می خورند. اغلب افراد فکر می کنند موز را باید تا قبل از سیاه شدن خورد وقتی سیاه شد، آن را دور می اندازند. به همین دلیل برای بسیاری از افراد همیشه سوال بوده که موز را چه زمانی باید بخورند؟
دانشمندان به تازگی برای پاسخ به این سوال تحقیقاتی را انجام داده اند. بسیاری از متخصصان تغذیه موز را یک میوه بسیار سالم با فواید بسیار برای سلامتی می دانند. موز یک میان وعده کامل است که با مصرف آن شما برای مدت طولانی در روز انرژی برای انجام کارهای زیادی پیدا خواهید کرد.


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 26 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

معجزه مصرف سیر و عسل با شکم خالی در یک هفته

تحقیقی نشان داده است که مصرف ترکیب سیر و عسل به طور روزانه به مدت یک هفته می‌تواند تاثیرات جالب و شوکه‌کننده‌ای را بر روی افراد داشته باشد.
به احتمال زیاد شما در طول زندگی‌تان ترکیب شیر و عسل خورده باشید اما کم پیش آمده است که سیر و عسل خورده باشید. سال‌های سال، سیر به عنوان نوعی ماده غذایی و همچنین نوعی دارو در نظر گرفته شده است و افراد از فواید بسیار آن استفاده کرده‌اند.
در زمان‌های پیش‌تر از سیر به عنوان نوعی پماد و در درمان عفونت‌ها و ضعف‌های جسمانی و فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی نیز استفاده می‌شده است.
از طرف دیگر، عسل ماده‌ای معجزه‌آسا تلقی می‌شود و خواص دارویی، درمانی و خوراکی بسیاری دارد که مصرف آن تاثیرات مثبتی بر قسمت‌های مختلف بدن دارد. حال از ترکیب این دو ماده مفید چه به دست می‌آید و چه فوایدی ممکن است داشته باشد؟
برای این کار به یک لیوان عسل خالص و 24 حبه سیر پوست کنده نیاز دارید. در لیوان حبه سیرها را قرار دهید و عسل را روی آن بریزید و چند روز آن را به همان حالت بگذارید. سپس، آن را به مدت یک سال یا کمی بیشتر در یخچال نهگداری کنید و از یک قاشق چای‌خوری از آن به مدت 7 روز با شکمی خالی استفاده کنید.
از جمله فواید این ترکیب می‌توان به برطرف کردن عفونت‌ها، سرماخوردگی، سرفه، تب، خراش‌ها و زخم‌ها اشاره کرد.
منبع: FHFN

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 26 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با خیس کردن این دانه معجزه کنید

خیس کردن دانه چیا یا تخم‌شربتی و مصرف آن سبب افزایش متابولیسم بدن، چربی‌سوزی، و برطرف کردن تورم و التهاب در بدن می‌شود.
با اطلاع‌رسانی‌های بیشتر راجع به فواید بی‌شمار دانه چیا، این دانه اخیرا میان افراد بسیار محبوب شده است و این روزها افراد بسیاری از آن استفاده می‌کنند. چیا گیاهی است که اولین بار از مکزیک آمده است و از خانواده نعناع است و در بسیاری از مناطق به تخم شربتی معروف شده است.

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 26 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

تبدیل برخی اسانس‌‌ آدامس‌ها به سم کبدی

رئیس آزمایشگاه‌ مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی اسانس‌های مصنوعی آدامس‌ها درکبد می‌تواند به سم تبدیل شود.
حسین رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌و‌گو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،در خصوص آدامس‌های قاچاق بیان کرد: بخش عمده‌ای از آدامس ها وارداتی هستند که اغلب آن‌ها نیز به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند. 
وی درمورد اسانس‌های مصرفی در انواع آدامس‌ها گفت: اگر اسانس‌های طبیعی مانند زیره، گلاب و و ... در آدامس‌ها استفاده شود مشکلی ایجاد نمی‌کند هر چند که مقدار آن باید درحد مجاز باشد. برخی اسانس‌های مصنوعی می‌تواند با ورود به کبد در بدن فرد به سم تبدیل شود و آسیب‌هایی را به بدن وی وارد کند این نوع از اسانس‌ها هم باید در حد مجاز مورد استفاده قرار گیرد و در فرمول محصول ذکر شود.
رستگار در مورد تخلفات انجام شده روی آدامس‌ها عنوان کرد: مشخصات ادعا شده روی این محصولات باید با ماهیت آدامس‌ها تطبیق داشته باشد. 
وی راجع به فواید آدامس  اظهار کرد: مصرف آدامس‌هایی که طبق روز صحیح تولید می‌شوند می‌تواند به تقویت عضلات چانه، برطرف کردن بوی بد دهان و منظم شدن عملکرد سیستم گوارشی کمک کند. 

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 26 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

برای دید و بازدید عید خانه خود را خوشبو کنید

با نزدیک شدن به سال تحویل و شروع دید و بازدیدهای عیدانه می‌توان با به کار گیری ترفندی ساده خانه را خوشبو کرد و آن را خوشبو نگه داشت و از آن لذت برد.
 شاید شما نیز تجربه کرده باشید که هنگام ورود به برخی خانه‌ها، بوی بسیار مطبوع و خوبی به مشام شما می‌رسد و شما نمی‌توانید منبع آن را پیدا کنید. در اینجا ما راز خوشبو کردن خانه و خوشبو نگه داشتن آن را فاش می‌کنیم.
بسیاری از افراد برای تمیز و خوشبو نگه داشتن خانه از شوینده‌های شیمیایی و بسیار گران استفاده می‌کنند. در حالی که استفاده مداوم از آن برای همه افراد ممکن نیست و همچنین همه افراد توانایی پرداخت هزینه‌های آن را ندارند. علاوه بر این، این مواد شوینده حاوی مواد شیمیایی هستند که استنشاق آن‌ها می‌تواند برای سلامتی افراد مضر باشد.
می‌توان به کمک پارچه‌ها و مواد طبیعی و خوشبو کننده و در عین حال تازه کننده هوا این مشکل را برطرف کرد. می‌توانید در یک دقیقه این شوینده طبیعی را آماده کنید. علاوه بر تمیز کردن خانه، می‌توانید در تمیز کردن وسایل نقلیه نیز از آن استفاده کنید. برای تهیه آن به 1 یک پارچه نرم، جوش شیرین و آب گرم نیاز دارید.
برای این کار جوش شیرین را با آب گرم ترکیب کنید و دستمال پارچه‌ای نرم را به آن آغشته کنید و وسایل داخل خانه‌تان را با آن تمیز کنید. خواهید دید خانه‌تان خوش‌بو می‌شود و هوای داخل آن تازه می‌شود.
منبع: Healthy Food House

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 25 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

شاید فکرش را هم نمی کردید مورچه ها به درد زیبایی شما بخورند!

بر اساس متون طبی طِلا کردن مورچه های کشته شده روی پوست می تواند به از بین رفتن موهای زائد در بدن کمک کند.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در زمان های قدیم برای از بین بردن موهای زائد، مورچه ها را می کشتند و می سابیدند و آنها را روی پوست می مالیدند و مانع رشد موهای زائد در بدن می شدند.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 25 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

مضرات چای

1-  بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان

در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این

گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن

نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی

برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 24 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با استفاده از این ماده طبیعی موهایتان را مشکی نگه دارید

استفاده از رنگ موهای شیمیایی یا گیاهی برای از بین بردن سفیدی موها علاوه بر اینکه موقتی است سبب آسیب به مو و پوست سر می‌شود.
 بهترین روش برای از بین بردن موهای سفید و جلوگیری از سفید شدن موها استفاده از روش‌های طبیعی و خانگی و در عین حال ارزان قیمت است.
یکی از قطعی‌ترین و ارزان‌ترین و در عین حال موثرترین روش برای از بین بردن موهای سفید استفاده از سیب زمینی است. برای این کار کافی است  سیب زمینی را پوست بکنید و پوست آن‌ها را در 2 لیوان آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و زیر گاز را خاموش کنید و به مدت 5 دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
آن را در کاسه‌ای بریزید و برای خوشبو کردن آن چند قطره روغن یا اسانس رزماری یا اسطوخودوس در آن بریزید. سپس مانند همیشه موهایتان را شست‌وشو دهید و آن ترکیب را بر سرتان بریزید و سر و موهایتان را با آن ماساژ دهید؛ خواهید دید که موهای سفیدتان ناپدید می‌شود.
منبع: The Secret of Healthy Food

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 24 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

مهم‌ترین کاربردهای جوش‌شیرین!

جوش شیرین کاربردهای زیادی دارد که بسیاری افراد از آن بی‌خبر هستند و وقتش رسیده است که با فواید و کاربردهای این ماده معجزه‌آسا آشنا شوید.
جوش شیرین ماده‌ای ارزان و بسیار مفید است و کاربردهای فراوانی دارد. نام تجاری جوش شیرین سدیم بیکربنات، نمک طبیعی و فرآوری‌شده است. جوش شیرین در بدن سبب تعادل میزان اسیدی و قلیایی بودن بدن می‌شود و کربن دی‌اکسید را از بافت‌های بدن به سمت ریه‌ها می‌راند تا از طریق تنفس از بدن خارج شود. جوش شیرین سبب کاهش میزان اسیدی بودن بزاق دهان نیز می‌شود.
به طور کلی، جوش شیرین ماده‌ای غیر سمی، ارزان، ساینده‌ای ملایم، خنثی‌کننده بو و تمیزکننده آلودگی و چربی است. در اینجا به برخی از جالب‌ترین کاربردهای جوش شیرین اشاره می‌کنیم:
جوش شیرین دوای ضد ترشی معده است.
جوش شیرین نوعی عطر طبیعی محسوب می‌شود.
جوش شیرین سلول‌های مرده را از روی پوست برطرف می‌کند.
جوش شیرین حساسیت‌ها و التهاب‌های پوستی را درمان می‌کند.
جوش شیرین دل‌درد و سوزش سر دل را التیام می‌بخشد.
جوش شیرین جای نیش حشرات را بهبود می‌بخشد.
جوش شیرین چربی‌ها و چسب‌ها را می‌زداید.
جوش شیرین هوا را تمیز می‌کند.
جوش شیرین نفس شما را تازه و خوش‌بو می‌کند.
جوش شیرین دندان‌های شما را برق می‌اندازد.
جوش شیرین بوی بد موجود در سرویس‌های بهداشتی را برطرف می‌کند.
جوش شیرین سبب می‌شود گل‌ها مدت زمان بیشتری تازه بمانند.
جوش شیرین مورچه‌ها را فراری می‌دهد.
جوش شیرین بهترین ماده برای تمیز کردن لکه‌های لباس‌ها است.
جوش شیرین تمیزکننده‌ای عالی برای مایکروویو و ماشین لباس‌شویی است.
منبع: The Science of Eating

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 24 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

هر دردی را نباید با آرتروز اشتباه گرفت

آرتروز یا سائیدگی مفاصل در کل دنیا شایعترین بیماری مفصلی در بین زنان و مردان به شمار می رود و نباید هر دردی را به آن نسبت داد.
دکتر رایگانی رئیس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  گفت: آرتروز در موارد زیادی علائم رادیولوژی و عکسبرداری دارد اما برای بیمار علائم خاصی ایجاد نمی کند و در واقع زمانی جدی است و نیاز به درمان دارد که برای بیمار علائم بالینی ایجاد کرده باشد.
وی شایع‌ترین علائم بالینی آرتروز را درد مفاصل عنوان کرد و افزود: دردی که عمدتا در هنگام حرکت مفصل ایجاد می شود، نشان دهنده بروز آرتروز است. پس از درد، انحراف مفاصل و ایجاد محدودیت های حرکتی برای بیمار جزء شایع‌ترین علامت آرتروز به شمار می رود.
وی تاکید کرد: دردهایی که در آرتروز ایجاد می‌شود، معمولا در هنگام حرکت مفاصل بروز می‌کند بنابراین اگر مفاصل در هنگام استراحت نیز دردناک باشند و این درد همراه با قرمزی و تورم و گرما باشد، ممکن است به دلیل درگیری‌های خاص مفصلی مانند رماتیسم یا عفونت باشد که نیاز به درمان سریع دارد و هر دردی در مفاصل، ستون فقرات و اندام ها به معنای آرتروز نیست.


نوشته شده در تاریخ یکشنبه 23 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

قهوه بخورید و لاغر شوید!

علاوه بر مصرف زیاد قهوه که می‌تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد اما خوردن متعادل قهوه در روز روند لاغری را سرعت می‌بخشد.
دکتر فرح‌بخش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  با اشاره به اثر قهوه بر لاغری گفت: قهوه به علت داشتن کافئین تحریک کننده سوخت و ساز یا متابولیسم فرد به حساب می‌آید که این باعث می‌شود سرعت سوختن چربی‌ها در این افراد افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به وجود قهوه در رژیم درمانی افراد داوطلب برای لاغری تصریح کرد: در صورتی که شخص از متابولیسم پایینی برخوردار باشد و دیده شود که شخص نتیجه لازم را نمی‌گیرد، برای سرعت بخشیدن به رژیم و لاغری او از راه‌های جایگزین استفاده می‌کنند که یکی از آن راه‌ها استفاده از قهوه برای تحریک سوخت و ساز بدن او است.
وی افزود: همه‌ی افراد جهت بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن و سرعت سوختن چربی‌های خود می‌توانند از قهوه به عنوان یک تأثیرگذار مفید استفاده کنند.
دکتر فرح‌بخش خاطرنشان کرد: دوز قهوه استفاده شده اگر خیلی بالا باشد می‌تواند مضر واقع شود و باعث بی‌قراری، دلهره، اضطراب، برافروختگی و عصبی شدن فرد شود اما اگر در حد متعادل (3 تا 4 فنجان در روز) استفاده شود این اثرات مضر را ندارد و این وضعیت بی‌قراری و ... را ایجاد نمی‌کند. این کافئین در نوشابه‌های انرژی‌زا به فور وجود دارد چون همین بحث کافئین در این نوشابه‌هاست که انرژی تولید می‌کند و در صورتی که فرد در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کند وضعیت برافروختگی و بی‌قراری و بخصوص بی‌خوابی فرد را اذیت می‌کند.

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 23 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

نوشیدنی که شما را از مرگ نجات می دهد

نوشیدنی را در اینجا به شما معرفی می‌کنیم که در بیشتر نقاط جهان به نوشیدنی معروف شده است که افراد را از مرگ بازمی‌گرداند.
خربزه تلخ یا کارلا گیاهی است که به عنوان آنتی‌بیوتیکی طبیعی استفاده می‌شود. این گیاهی نوعی هدیه الهی و کمک بزرگی به درمان بسیاری از بیماری‌های کشنده در نظر گرفته می‌شود. مطالعات علمی بسیاری نشان داده است که این گیاه می‌توان بسیاری از انواع سرطان را با گرسنه نگه داشتن سلول‌های سرطانی و متوقف کردن رشد و گسترش آن‌ها درمان کند.
آماده کردن این نوشیدنی که حکم کیمیا را دارد تنها 2 دقیقه وقت شما را می‌گیرد. این نوشیدنی نوعی مولتی‌ویتامین محسوب می‌شود که تمام سم‌ها را از
بدن شما خارج می‌کند. برای تهیه آن می‌توانید روزانه 100 گرم از آن را آبگیری کنید و میل کنید. طعم آن تلخ است اما قابل تحمل است.
نوشیدنی که شما را از مرگ نجات می دهد+ عکس
کارلا حاوی ویتامین K، ‌B1، B2، B3، C و کربوهیدرات، فیبر، فولات، پروتئین، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفات و سدیم است.

این نوشیدنی خواص بی‌شماری دارد که از جمله آن می‌توان به تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری و مهار سرطان،‌ درمان دیابت، بهبود خون، تقویت عملکرد جریان خون و افزایش انرژی اشاره کرد. شاید از طعم آن خوشتان نیاید اما در مقابل این همه خواصی که دارد مزه آن بی‌اهمیت است.

منبع: FHFN

نوشته شده در تاریخ جمعه 21 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

درمان گرفتگی رگ های قلب با عصاره سیر و لیمو ترش

اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن شده اید، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد. زیرا گرفتگی رگها پس از این شما را آزار نخواهد داد.
  برای بازشدن رگ های قلبتان فقط کافی است روزی نصف استکان معادل 30 CC از این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید ؛ تا به کلی برطرف گردد.
طرز تهیه :
تعداد 30 حبه ی سیر را پوست گرفته همراه با 5 عدد لیموترش (شیرازی) با پوست که قبلا هسته های آن را گرفته اید، در هم زن (میکسر) بریزید. پس از آن که همه ی محتویات در میکسر له شد با یک لیتر آب مخلوط نموده و بجوشانید (نکته ی مهم : فقط و فقط، یک بار جوش بخورد). پس از سرد شدن، آن را از صافی رد نموده و محتویات را داخل یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مصرف :
همانطور که قبلا نیز گفته شد، روزانه نصف استکان (معادل 30 CC) از این مایع به اختیار خود تان قبل یا بعد از غذاهای اصلی میل نمایید. پس از سپری شدن سه (3) هفته از مصرف مداوم این
عصاره ی طبیعی، احساس جوانی و شادابی در تمام وجود بدنتان قابل لمس است. تمامی گرفتگی های رگ های بدن و سایر عوارض آنها به عنوان مثال دید کم و سنگینی گوش به حالت عادی خودباز خواهد گشت.
به یاد داشته باشید ؛ بعد از مصرف یک دوره ی سه هفته ای، شما باید هشت (8) روز استراحت کرده و سپس دومین دوره ی مصرف سه هفته ای را اجرا کنید. به این ترتیب یک موفقیت موثر ایجاد می شود. این دوره ی درمان، ارزان، موثر و بی ضرر را می بایست هر ساله تکرار کرد.
بوی سیر :
با خوردن این مایع، هیچ کس بوی نامطلوب سیر را حس نخواهد کرد (امتحان کنید).
خواص شربت :
نیروهای شفا بخش سیر و لیموترش، کاملا خود را پس از مصرف این عصاره، نشان می دهند. افرادی که رگ های آنها رسوب گرفتگی دارد و یا این که مشکل (LDL) که مبتلا به کلسترل بد چربی خون دارند، می توانند ؛ شبها بدون پریشانی خاطر خواب راحت و آسوده ای داشته باشند.
به فعالیت های بدنی، ورزش پرداخته، زیرا انسداد رگهای آنها، از بین رفته است. همچنین مصرف این عصاره را برای کسانی که سایش دندان (دندان کروچه) داشته و یا جرم دندان دارند، مفید است. در آخر توصیه می کنیم برای اینکه سیر را پوست بکنید، در کاسه ای آب ریخته و پس از آن پوست سیر را به راحتی از آن جدا کنید.
                                                                   باشگاه خبرنگاران

نوشته شده در تاریخ جمعه 21 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

نفس خود را معطر کنید

مواد غذایی بسیار ساده‌ای وجود دارند که با خوردن آن‌ها علاوه بر استفاده از خواص آن‌ها، می‌توان تنفس خود را خوشبو کرد.
 علت تنفس بدبو اغلب ذرات ریز موجود در دهان، خشکی دهان یا مشکلات گوارشی است. در واقع علت این بوی بد، وجود بیش از 600 نوع کالری در دهان است. برخی از این باکتری‌ها هنگام گوارش مواد غذایی بین دندان و زبان، گازهای بد بویی را تولید می‌کنند. برخی از بدبوترین گازهایی که این باکتری‌ها تولید می‌کنند ترکیب‌های سولفوری است.
تحقیقات نشان داده است نوشیدن چای سبز یا سیاه به دلیل اینکه حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام پلی‌فنول است از رشد باکتری‌هایی که عامل گازهای بدبو است، جلوگیری کرده و از این طریق تنفس بدبو را کاهش می‌دهد. البته برخی مطالعات نشان داده است که چای سبز بوی بد دهان را بهتر از بین می‌برد.
اخیراً مطالعات نشان داده‌اند که خوردن ماست معمولی بدون شکر به طور روزانه می‌تواند بوی بد دهان را کاهش دهد. این ماده غذایی باکتری‌هایی را که موجب گازهای بدبو یا بیماری‌های لثه می‌شود را از بین می‌برد.آب ذرات موجود در دهان و همچنین باکتری‌ها را می‌شوید. از طرفی، نوشیدن آب باعث افزایش بزاق دهان می‌شود که خود عاملی پاک‌کننده در دهان است.
جعفری و ریحان بوی سیر را از بین می‌برند. پلی‌فنول‌هایی که در این دو ماده غذایی وجود دارد، ترکیبات سولفوری در سیر را از بین می‌برد.
تحقیقات نشان داده است که خوردن سیب با سیر می‌تواند بوی بد سیر را از بین ببرد. اسفناج و سیر حاوی پلی‌فنول هستند. علاوه بر این، ترکیب سیر و اسفناج بسیار خوش‌طمع است.
اخیرا پژوهشگران نشان داده‌اند که گیلاس و کاهو بوی متیل مرکاپتان که باکتری‌های دهان آن را طی گوارش ذرات غذا تولید می‌کنند از بین می‌برند.
 در این قسمت را‌ه‌ها و اقدامات ساده‌ای برای از بین بردن بوی بد دهان را به شما توصیه می‌کنیم:
دهانتان را بعد از غذا خوردن با آب بشویید.
حین مسواک زدن پشت زبانتان را نیز مسواک بزنید.
در طول روز به مقدار کافی آب بنوشید تا دهانتان خشک نشود.
از مواد غذایی که باعث بوی بد در دهان می‌شود کمتر استفاده کنید. پیاز و سیر از این جمله‌اند.
اگر از دندان مصنوعی استفاده می‌کنید، آن را روزانه شست‌وشو دهید.
وضعیت دهان و دندان‌هایتان را هر چند وقت یکبار چک کنید.
اگر از طریق این اقدامات نتوانستید بوی بد دهان را از بین ببرید به یک دندان پزشک رجوع کنید. زیرا ممکن است مشکل شما مربوط به مشکلات گوارشی، عفونت، برونشیت مزمن، سینوزیت مزمن و یا سایر بیماری‌ها باشد.


                                                                             منبع: Prevention
باشگاه خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 19 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص سبزی پلو ماهی شب عید را دست کم نگیرید

سبزی پلو ماهی شب عید علاوه بر خوش طعم بودنش از جمله غذاهایی است که فواید بسیاری دارد و در درمان بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات بسیار مفید است.
 ماهی و روغن آن به علت سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا 3 و خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی که دارند می‌توانند خطر ابتلا به روان‌پریشی و بیماری‌های روانی را کاهش دهند.

مطالعه‌ای دیگر نشان داده است که کلاژن موجود در ماهی می‌تواند در بهبود و درمان زخم‌ها بسیار موثر باشد.
 
مصرف زیاد و مکرر ماهی بخشی از برنامه غذایی سالم و مغذی است. محققان نشان داده‌اند که مصرف متناسب ماهی می‌تواند در پیشگیری از افسردگی در مراحل اولیه بسیار موثر باشد. به طور کلی، مصرف ماهی به طور مکرر و به مقدار کافی می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا 17% کاهش دهد.

درحالی که ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین‌هایی همچون A، B، D و املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، ید، آهن، مس می‌باشد اما چربی و کلسترول کمی دارد. علاوه بر این، ماهی تاثیرات بسیار مثبتی بر سلامتی دارد که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

تقویت عملکرد مغز و حافظه
پیشگیری از ابتلا به بیماری زوال عقلی
پیشگیری یا مهار بیماری آلزایمر
پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی عروقی
کاهش خطر تصلب شرایین
کاهش تری‌گلیسرید
کاهش فشار خون
پیشگیری از کمبود ید در بدن
کاهش خطر ابتلا به دیابت
کاهش ابتلا به بیماری‌های کلیوی 
کاهش ورم مفاصل
تقویت چشم و کاهش التهاب‌های چشمی
خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 18 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

چگونه یک شبه لاغر شویم !؟

تنها با رعایت برخی نکات در رژیم غذایی و با از دست دادن آب بدنتان می توانید یک شبه یک کیلو وزن کم کنید.
چگونه یک شبه لاغر شویم !؟اگر میخواهید وزن کم کنید ما به شما راهکارهایی را توصیه میکنیم  که براحتی بتوانید یک شبه یک کیلو وزن کم کنید.
نوشیدن آب، شما می توانید مقدار زیادی آب در طول روز  بنوشید. مصرف آب کافی بهترین راه برای رفع تشنگی است، آب یک ماده بدون کالری است و مواد غذایی را با سرعت بیشتری در سیستم بدن شما حرکت می دهد.
بعد از ناهار کربوهیدرات مصرف نکنید زیرا پس از صرف ناهار به دلیل کاهش فعالیت در ساعات پایانی روز زمان کمتری دارید تا بخواهید این کربوهیدرات ها را بسوزانید حتی با کمی استراحت در ساعت اولیه شب بدن شما یک فرصت عالی پیدا می کند که کربوهیدرات ها را تبدیل به چربی کند همچنین بهتر است به جای مصرف نشاسته در شام از پروتئین بدون چربی مثل مرغ پخته شده و سبزیجات استفاده کنید.
غذاهای فرآوری شده نخورید،حذف غذاها و نوشیدنی فرآوری شده مثل فست فودها  از رژیم غذایی یکی دیگر از اموری است که باید حتما رعایت کنید. از مصرف غذاهای مملوء از شکرو پرکالری دوری کنید. با حذف این مواد غذایی به سلامتی و کاهش وزن خود کمک خواهید کرد.
به رژیم غذایی خود فیبر اضافه کنید. مصرف میوه ها، سبزیجات و غلات سبوس دار به شما کمک می کند که  در طول شب وزن از دست دهید مصرف مواد غذایی حاوی فیبر در شما زودتر احساس سیری ایجاد می کند و با تنظیم اجابت مزاج به شما کمک می کند که اندام متناسب داشته باشید.
ورزش قبل از خواب. سه ساعت قبل از خواب ورزش کنید . سوزاندن کالری بیشتر از میزان موادغذایی مصرفی به کاهش وزن شما کمک می کند همچنین با ورزش کردن بدن شما عرق میکند و با از دست دادن آب بدنتان وزن شما کاهش می یابد.

منبع:ehow

نوشته شده در تاریخ شنبه 15 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

هشدارهایی که از شکم به گوش میرسد

صداهایی که از شکم به گوش میرسد فقط دلیل بر نشانه ای از گرسنگی افراد نیست بلکه میتواتد نشانه‌ای از یک بیماری گوارشی باشد .
دکتر فقیهی متخصص گوارش در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت : سروصدای درون معده،‌ بخش عادی فیزیولوژی معده و روده محسوب می‌شود که بیشتر به دلیل حرکت غذا در مسیر روده ایجاد می‌شود، علاوه بر اینکه حرکت طبیعی غذا در طول مجاری گوارش همزمان با انقباض دیواره معده و روده برای فرستادن غذا به سمت شکم می‌تواند تولید صدا کند، غذاهای غیرقابل هضم هم می‌توانند باعث ایجاد صدای معده و روده شوند. این صداها ممکن است کاهش یا افزایش داشته باشد .
وی اظهار داشت :در صورتی که صدا کاهش داشته باشد روده نیمه فلج شده  این حالت ممکن است به دلیل مصرف برخی داروهای روده و کم کاری تیروئید باشد. در شرایطی که تیروئید پرکار شود و انسداد روده ها هم به وجود آید صدای شکم افزایش می‌یابد.این حالت زمانی رخ می‌دهد که مکانیسم دودی شکل معده و روده بیش از حد صورت می‌گیرد و حرکات بیش از حد معده و روده اغلب با اسهال همراه بوده و ممکن است به علت عفونت التهابی روده، حساسیت شیمیایی مثل مسمومیت غذایی، سندروم روده تحریک پذیر و مشکلات روان تنی مانند اضطراب، استرس و ترس و انواع حساسیت‌های غذایی باشد. 
فقیهی با بیان اینکه ، شایع‌ترین حالت زمانی پیش می‌آید که احساس گرسنگی می‌کنید، افزود: در این حالت، سیستم گوارش به مغز پیام می‌فرستد و این عمل باعث می‌شود، ماهیچه‌هایی که در جهت معده و روده‌ها قرار دارند، شروع به حرکت کرده، مایعات هضم کننده را ترشح کنند که پس از آن با هوا و گاز ایجاد شده در روده تقابل می‌یابند.
وی تصریح کرد :انسداد نسبی روده به دنبال ابتلا به تومور، تنگی روده و اجسام خارجی و همچنین سوءهاضمه و جذب نشدن مناسب غذا، بلع هوا و ایجاد گاز بیش از حد در روده به دلایل مختلف مثل مصرف زیاد نوشیدنی گازدار و رشد زیاد باکتری درون روده و آروغ زدن شدید می‌تواند صدا ایجاد کند. 
وی خاطرنشان کرد : علاوه بر این، برخی غذاهای فیبردار و غذاهایی که هضم نمیشوند مانند روغن ها و قندهایی که جذب نمی شوند و غذاهای پر حجم، گاز زیادی تولید می‌کنند. با این حساب، صداهای طبیعی که داخل معده شنیده می‌شود، خطرناک نیست و فرآیند طبیعی بدن در هضم غذا محسوب می‌شود.

نوشته شده در تاریخ شنبه 15 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

تا دید و بازدید عید دندان‌هایتان را برق بیندازید

تا دید و بازدید عید دندان‌هایتان را برق بیندازید
داشتن دندان‌های سفید و درخشان و در عین حال سالم آرزوی هر فردی است و با نزدیک شدن به سال جدید و دید و بازدید‌های مخصوص آن افراد بیشتر به فکر سفید و درخشان شدن دندان‌هایشان هستند.
بیشتر روش‌هایی که افراد برای سفید کردن دندان‌ها و کاهش زردی آن استفاده می‌کنند طبیعی نیست و بسیار هزینه‌بر است. علاوه بر این، در این روش‌ها از موادی استفاده می‌شود که موجب آسیب به دندان‌ها می‌شود و اثرات کوتاه‌مدتی نیز دارد.
یکی از ساده‌ترین، ارزان‌ترین و در عین حال موثرترین روش‌ها برای برطرف کردن زردی دندان‌ها جوش شیرین است. برای این کار دو قاشق چای خوری جوش شیرین را در فنجانی بریزید و یک قاشق چای خوری آب اکسیژنه به آن اضافه کنید. این دو ماده را با هم ترکیب کنید و به دندان‌هایتان بزنید. 

بعد از 5 تا 10 دقیقه آن را با آب بشویید. سعی کنید روزی یک مرتبه تا یک هفته این کار را تکرار کنید و از نتایج آن لذت ببرید.

نمک یکی از قدیمی‌ترین درمان‌ها برای رفع زردی دندان‌ها است. دانه‌های نمک نوعی صیقل‌دهنده دندان است که با آنکه از خمیر دندان ملایم‌تر است، می‌تواند لایه زرد چسبیده به دندان‌ها را برطرف کند. از طرف دیگر، پر اکسید هیدروژن یا آب اکسیژنه ماده‌ای طبیعی و ترکیبی از مولکول‌های اکسیژن و آب است که می‌تواند به شیوه‌ای بی‌خطر موجب پاکسازی و سفید شدن دندان‌ها شود و برای بهداشت و سلامت کلی دندان‌ها نیز بسیار مفید و موثر است.  

                                                                       منبع :

نوشته شده در تاریخ جمعه 14 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

مهم‌ترین دلایل مصرف منظم دارچین

مهم‌ترین دلایل مصرف منظم دارچین
آیا می‌دانید ترکیبات موجود در دارچین برای درمان بیماری‌های استحاله‌ای مانند آلزایمر مفید هستند؟ این مواد همچنین حافظه را بهبود می‌بخشند و عملکرد شناختی را تحریک می‌کنند.
بی شک دارچین یکی از معطرترین و پرکاربردترین ادویه‌هاست که نه تنها رایحه مطبوعی دارد، برای سلامتی نیز بسیارمفید است و به حفظ زندگی سالم کمک می‌کند. گنجاندن دارچین در برنامه غذایی یک انتخاب هوشمندانه است. خوشبختانه می‌توان دارچین را درانواع غذاها، شیرینی‌ها و دسرها استفاده کرد.
مهم‌ترین خواص دارچین عبارتند از:
داروی ضد التهاب طبیعی
التهاب زمانی ایجاد می‌شود که اندام‌های داخلی و بافت‌ها متورم و بزرگ شوند که این حالت برای سلامتی خطرناک است. معمولا التهاب با مصرف غذاهای آماده و خوراکی‌های چرب و سرخ شده ایجاد می‌شود. التهاب باید جدی تلقی شود زیرا با بروز ناراحتی‌ها و سکته‌های قلبی مرتبط است. دارچین به کاهش التهابات کمک می‌کند و احتمال بروز این مشکلات را کاهش می‌دهد.
مؤثر در کنترل دیابت و کلسترول بد خون
دارچین به طور قابل توجهی در کاهش قند خون، کلسترول بد، کلسترول کلی خون و تری گلیسرید تاثیر دارد. مسلما افراد مبتلا به این بیماری‌ها نباید مصرف داروها را قطع کنند اما می‌توانند از فواید دارچین در برنامه غذایی خود بهره ببرند.
منبع غنی از ریز مغذی‌های مورد نیاز بدن
دارچین حاوی مقدار قابل توجهی مگنز، فیبرهای غذایی، آهن و کلسیم است. آهن و کلسیم به پاکسازی بدن از مواد سمی که عامل بروز سرطان کولون است کمک می‌کنند. فیبرها نیز برای سیستم گوارش عالی هستند زیرا به بهبود یبوست و سندروم روده تحریک‌پذیر کمک می‌کنند.
بهبود عملکرد شناختی مغز و حافظه
این تاثیر دارچین علت تجویز دارچین برای بیماران مبتلا به آلزایمر و دیگر بیماری‌های استحاله‌ای عصبی است.
احتیاط در مورد مصرف دارچین
مکمل‌های دارویی دارچین نیز مانند دیگر داروها ممکن است باعث مشکلاتی شود که در صورت تمایل به مصرف این مکمل‌ها بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت شود.
در بعضی موارد نیز ممکن است دارچین باعث بروز مشکلاتی در ریتم قلب، تحریک پذیری پوست، تحریکات روده‌ای و انقباضات رحمی شود.
مصرف بیش از حد دارچین نیز می‌تواند سمی باشد و به همین دلیل باید در حد متعارف استفاده گردد.
برای بهره‌مندی از خواص دارچین توصیه می‌شود به طور منظم در برنامه غذایی گنجانده شود.
منبع :

نوشته شده در تاریخ جمعه 14 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

روزانه یک فنجان چای بنوشید تا قلب سالم داشته باشید

طبق یک تحقیق جدید، نوشیدن حداقل یک فنجان چای در روز برای سلامت قلب شما مفید است.
چای طبق مطالعه محققان بیمارستان جانز هاپکینز مریلند، افرادی که هر روز یک فنجان چای می نوشند در مقایسه با کسانی که چای نمی نوشند، ۳۵ درصد کمتر در معرض خطر حمله قلبی یا سایر مشکلات قلبی-عروقی قرار دارند.

همچنین در این مطالعه مشخص شد افرادی که عادت به نوشیدن چای دارند کمتر در معرض تشکیل کلسیم در عروق اکلیلی قلب شان هستند. رسوبات کلسیم با بروز مشکلات جدی نظیر بیماری قلبی و سکته مرتبط است.

دکتر الیوت میلر، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در این مطالعه دریافتیم روند ایجاد کلسیم در عروق کرونر و بروز بیماری های قلبی-عروقی در افراد چایخور بسیار پایین است.»

در این مطالعه، میلر و تیم تحقیقش داده های بیش از ۶۰۰۰ مرد و زن ثبت نام کرده در مطالعه را که از سال ۲۰۰۰ آغاز شده بود مورد بررسی قرار دادند. در ابتدای مطالعه همه افراد فاقد هر گونه بیماری قلبی بودند.

محققان گزارش پزشکی این افراد را در مورد حمله قلبی، سکته، درد سینه یا مرگ ناشی از انواع بیماری های قلبی در طول ۱۱ سال پیگیری کردند. پژوهشگران همچنین رسوبات کلسیمی عروق خونی این افراد را در طول ۵ سال بررسی کرده و اولین سی تی اسکن را با آخرین سی تی اسکن گرفته شده مقایسه کردند.

محققان این مطالعه دریافتند افرادی که روزی یک فنجان چای می نوشیدند یک سوم کمتر در معرض ریسک بیماری قلبی در طول این مطالعه قرار داشتند. همچنین در افراد چایخور، یعنی افرادی که روزی یک تا سه فنجان چای در روز می نوشیدند، روند تشکیل کلسیم در عروق بسیار آهسته بود.

در این تحقیق، محققان تفکیکی بین چای سیاه یا سبز قائل نشدند و نتیجه مربوط به هر نوع چای است.

محققان علت این خاصیت چای را ناشی از وجود مواد شیمیایی گیاهی موسوم به فلاوونوئیدها می دانند که در چای یافت می شود و تاثیر حفاظتی بر قلب دارد.

خبرنگاری مهر

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 13 اسفند 1394    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()