تبلیغات
علمی -آموزشی مظفرکریمی - مطالب اسفند 1395

سالی تازیتا موباره ک

به بونه هاتنی جیژنی نوروزی کورده واری و سالی تازه ی 2717 ،به ریوبه ری مالپه ری "علمی آموزشی مظفرکریمی" جوان ترین پیروز بایی پی شکش به هه مو دوستان وخوشه ویستان و  او که سانی که سه ر دانی ام مال په ره  اکن، ده کات.به هیوای اوی که سالی 2717 پر بیت له خوشی و شادی و سه رکوتن بو  هه مولاییک.

به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز باستانی و سال نو ، مدیریت وبلاگ "علمی آموزشی مظفرکریمی" زیباترین  تبریکات را تقدیم همه  دوستان و بازدید کنندگان این وبلاگ  میکند. به امید اینکه سال 1396 سالی پر از خوشحالی و شادی و سربلندی برای همه  شما عزیزان باشد.   

سالی تازیتا موباره ک

نوروزنوروز 90روستای دشه


نوشته شده در تاریخ دوشنبه 30 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    |    |
نظرات() 

این خوراکی‌ها نمی‌گذارد هنگام رانندگی خوابتان بگیرد

رانندگی به مدت طولانی در حین سفر می‌تواند باعث احساس خستگی و خواب آلودگی شود اما با ترفندهایی می توااین خوراکی‌ها نمی‌گذارد هنگام رانندگی خوابتان بگیردن این مشکل را برطرف کرد. 
محققان دانشگاه Wheeling Jesuit University در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف خوراکی‌های حاوی دارچین و یا نعناء می‌تواند سبب افزایش سطح هوشیاری، تمرکز، رفع خستگی و خواب آلودگی در راننده و حتی مسافران در حین مسافرت‌های طولانی مدت شود.
متاسفانه یکی از دلایل اصلی بروز تصادفات رانندگی در سراسر جهان به دلیل کاهش تمرکزراننده و خواب آلودگی او است و همه ساله باعث مرگ میلیون‌ها انسان می‌شود، به همین دلیل کارشناسان در سراسر دنیا از انواع فناوری‌ها و سیستم‌ها برای برطرف کردن این مشکل استفاده می‌کنند.
از جمله سیستم آلارم در خودرو یا نصب ضربه گیر در کف جاده‌ها، اما مهمترین راه تمرکز خود راننده از طریق خوردن مواد غذایی مقوی و تقویت کننده تمرکز و نیز استراحت کافی قبل و در حین رانندگی طولانی است.
کارشناسان براین اساس توصیه می‌کنند راننده‌ها به عنوان یک نوشیدنی حین سفر چای دارچین یا چای نعناء بنوشند، همچنین جویدن آدامس نعنایی یا دارچینی و نیز خوردن شیرینی یا خوراکی حاوی دارچین نیز می‌تواند سبب افزایش سطح تمرکز در راننده‌ها شود.
خوردن غذاهای ساده و برانرژی و نه غذاهای چرب و شور همگی می‌تواند باعث افزایش سطح تمرکز در راننده شود، همچنین توقف و استراحت‌های کوتاه در حین رانندگی، کمی پیاده روی و خوردن مواد غذایی بویژه مایعات، پایین کشیدن پنجره‌ها و تنفس هوای تازه، گوش کردن به موسیقی و صحبت با اطرافیان به شرطی که تمرکز راننده به هم نخورد همگی می‌تواند از بروزحوادث جاده‌ای و تصادفات مرگبار جلوگیری کند.
راننده هنگام رانندگی باید کاملاً راحت باشد، پوشیدن البسه یا کفش نامناسب، همچنین عدم تنظیم صندلی راننده و یا نقص فنی در خودرو همگی می‌تواند باعث خطرات شدید برای فرد و سایر سرنشینان ماشین شود.
منبع:wju.edu

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 29 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

لاغری با خوشمزه ترین "سین" سفره هفت سین!

یکی از سین های سفره هفت سین برای کنترل وزن و جلوگیری از چاقی بسیار مفید است و می تواند باعث تناسب اندام در افراد شود.
لاغری با خوشمزه ترین سمنو یکی از اجزای جدایی ناپذیر در سفره هفت سین است و از جوانه گندم تشکیل می شود.
برای تهیه این خوراک خوشمزه که می تواند یک میان وعده مقوی باشد یا همراه با صبحانه میل شود به مواد زیر نیاز دارید:
به مقدار کافی دانه گندم را دریک ظرف حاوی آب ریخته واجازه دهید تا در طول ۲ الی سه روز جوانه بزند، سپس آنها را در یک سطح صاف ریخته و اجازه دهید به طور کامل خشک شود.
سپس در یک ظرف جوانه ها را ریخته و کمی آب سرد به آن اضافه کنید وبه کمک یک قاشق چوبی بزرگ آن را تبدیل به پوره کنید.
در مرحله بعد پوره را به یک قابلمه بزرگ و سنگین اضافه کنید و به مخلوط پوره و آب مقداری آرد گندم کامل الک شده اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قراردهید.
به تدریج و با جوشیدن آب به مخلوط آب بیشتری اضافه کنید و به طول دائم آن را به هم بزنید.
در۳۰ الی ۴۰ دقیقه اول پخت سمنو باید به طورمداوم آن را هم بزنید، سپس دما را روی پایین ترین درجه تنظیم کنید وپس از جوش آمدن آب درب ظرف را ببندید و اجازه دهید که به مدت ۲۴ ساعت بپزد.
زمانی که رنگ محلول به تدریج قهوه ای و سرخ شد می توانید حرارت را کم کرده و سپس سمنو را در کاسه های دلخواه سرو کنید، این ماده غذایی خوشمزه به طورطبیعی شیرین است و به هیچ میزان شکر اضافی احتیاج ندارد.
جوانه گندم که ماده اصلی سمنو است حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین E ، پروتئین های گیاهی، فیبر، منیزیم، روی، تیامین، فولات، پتاسیم وفسفر است.
سمنو برای کنترل وزن و جلوگیری از چاقی بسیار مفید است و می تواند باعث تناسب اندام در افراد شود، همچین این ماده خوراکی می تواند برای کاهش علائم دردهای یائسگی در بانوان نیز مفید باشد، از جمله دیگر خواص جوانه گندم وجود ماده مخمر در ترکیب آن است که می تواند از پیشرفت سرطان دربدن افراد جلوگیری کند.
در عین حال افرادی که به گندم آلرژی دارند و یا مبتلا به بیماری سلیاک هستند باید از مصرف سمنو خودداری کنند زیرا می تواند باعث تشدید بیماری در آنها شود، پروتئین گندم به نام گلوتن می تواند در بدن مبتلایان به سلیاک باعث ایجاد دل درد و دردهای شکمی و مشکلات گوارشی شود.
منبع: camiranbrasil

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 29 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

فرمول جادویی برای شست‌و‍‌شوی میوه‌های نوروزی

با این ترکیب خانگی و جادویی بدون استفاده از مواد شیمیایی میوه‌ها و سبزیجات خود را بشویید. فرمول جادویی برای شست‌و‍‌شوی میوه‌های نوروزیبسیاری از میوه‌ها و سبزیجات در معرض سموم و آفت‌کش‌ها قرار داشته و لایه‌ای از ایت سموم روی میوه‌ها می‌نشیند، همچنین در موارد زیادی به منظور بهبود ظاهر و ماندگاری بیشتر و در نتیجه فروش بهتر به میوه‌ها واکس زده می‌شود.
بنا به گزارش مرکز علوم و محیط زیست (CSE)، میزان زیاد آفت‌کش‌ها عامل ایجاد انواع بیماری است که متاسفانه هنگام شست و شو با آب این واکس‌ها و آفت‌کش‌ها از بین نمی‌روند، اما با برخی مواد ساده خانگی به آسانی می‌توانید این مواد سمی را از روی میوه‌ها از بین ببرید، شما فقط به آب، سرکه، جوش شیرین، آب لیمو و یک اسپری آب‌پاش نیاز دارید.
ترفند ساده برای حذف سموم وآفات از میوه‌ها و سبزیجات
۱. یک پیمانه سرکه سفید را با سه پیمانه آب مخلوط کرده وسپس یک قاشق غذا خوری جوش شیرین و ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو را به آن اضافه کرده وترکیب بدست آمده را در یک آب پاش ریخته و آن را بر روی میوه‌ها اسپری کنید و بعد میوه‌ها را با آب شست و شو داده و میل کنید.
۲. یک کاسه را با ۱۰ درصد سرکه سفید و ۹۰ درصد آب پر کرده و سبزیجات و میوه‌ها را در کاسه بریزید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا به خوبی با محلول آغشته شوند، سپس اجازه دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول خیس خورده و بعد به طور کامل آن‌ها را با آب بشویید.
منبع: fhfn.org 

نوشته شده در تاریخ جمعه 27 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

بیماری خاموش را جدی بگیرید/ از مصرف مواد چرب پرهیز کنید

یک متخصص تغذیه گفت: کاهش کالری دریافتی روزانه و افزایش فعالیت بدنی و ورزش نخستین اقدام در مبتلایان به کبد چرب محسوب می‌شود. 
امروزه این بیماری در دنیا از شیوع بالایی برخوردار بوده و یکی از دلایل موثر در ایجاد بیماری کبد چرب، چاقی‌های شکمی و بیماری خاموش را جدی بگیرید/ از مصرف مواد چرب پرهیز کنیدچربی‌های تجمع یافته در ناحیه شکم است.
وی اظهار داشت: کبد چرب به دو دسته الکلی و غیرالکلی تقسیم می‌شود، کبد چرب الکلی در اثر مصرف بی‌رویه الکل به وجود می‌آید به این دلیل که الکل به عنوان منبع انرژی مصرف می‌شود و سوخت و ساز مواد غذایی دیگر در بدن صورت نمی‌گیرد در نتیجه چربی در کبد ذخیره می‌شود.

نوشته شده در تاریخ جمعه 27 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

درد پاهایتان را با داروهای خانگی درمان کنید!

اگر درد پاشنه پا هنگام راه رفتن یا خواب سراغتان می آید با کمک برخی روش ها به سادگی از شر درد خلاص شوید. روش های درمان خانگی درد پاشنه پا برخى افرادی به درد مزمن پاشنه مبتلا هستند كه حتى در موارد زیادى نمی توانند به درستی فعالیت های روزانه خود را انجام دهند و راه رفتن براى آنها واقعا طاقت فرسا و دردناک است. 
متاسفانه، اغلب این درد را نمی توان به راحتی درمان کرد و افراد مجبور به استفاده از داروهای تجویزی برای تسکین درد می شوند.
آرتروز

آرتریت پاشنه بسیار دردناک و بیماری ناتوان کننده است، اما خوشبختانه برخی از روش های طبیعی برای درمان آن وجود دارد.
توصیه های درمان طبیعی: بهترین راه حل برای درمان التهاب ناشی از آرتریت تغییر رژیم غذایی است، غذاهای ایده آل برای افراد مبتلا به آرتریت عبارتند از: کلم بروکلی، گیلاس، چای سبز، غلات کامل، سیر، لوبیا، روغن های سالم، ماهی و سویا.
التهاب غلاف کف پا
علت اصلی درد پاشنه، التهاب بافت متصل به پاشنه پا است كه درد آن در صبح بسیار بیشتر بوده و با راه رفتن درد كمتر شده و بعد از استراحت یا خواب درد دوباره آغاز مى شود.
توصیه های درمانی طبیعی: برای درمان این درد باید در حالت نشسته پاهای خود را صاف دراز کرده و یک حوله لوله شده را در اطراف گردی پاشنه پا قرار داده و پایتان را تا 30 ثانیه به سمت داخل بکشید.
شکستگی استرسی
شکستگی استرسی معمولا زمانی رخ می دهد که فرد به طور ناگهانی در ورزش با سرعت و به طور ناگهانی حرکت کند.
توصیه های درمانی طبیعی: به منظور جلوگیری از شکستگی استرسی، شما نیاز به مصرف مواد غذایی  دارید که از التهاب جلوگیری کند.
آتروفی چربی
دومین علت درد پاشنه پا آتروفی چربی است.
توصیه های درمانی طبیعی: برای جلوگیری از بروز این عارضه باید از کفش های ارتوپدی مخصوص کاهش درد پاشنه استفاده کنید.
التهاب تاندون آشیل
وقتی پاشنه پا صدمه می بینند کل فرایند راه رفتن می تواند متوقف شود، هنگامی که در مورد آشیل پا صحبت می کنیم، منظور محلی است که استخوان پاشنه به ساق پا متصل می شود.
توصیه های درمانی طبیعی: کشیدن پا بهترین راه حل برای درمان التهاب در این حالت است، در این روش نیز باید مانند روش گفته شده با یک حوله رول شده التهاب را کم کرد تا درد تسکین پیدا کند.
منبع : fhfn.org

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 26 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با این نوشابه از پوکی استخوان پیشگیری کنید!

دانشمندان دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نخستین نوشابه لبنی با پایه شیر شدند، این نوشابتولید نخستین نوشابه لبنی در ایرانه بر خلاف سایر نوشابه‌ها باعث تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان می‌شود.محققان جوان ایرانی به همراهی تیمی از متخصصین و پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نوشابه‌ای با پایه شیر، برای اولین بار در ایران شدند.
بنا بر این گزارش؛ نوشابه لبنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف می‌شود، نوشیدنی محبوب کشور سوییس است. این محصول با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار در ایران و در یکی از بزرگترین شرکت‌های لبنی به تولید انبوه رسیده است.
گفتنی است؛ نوشابه لبنی در واقع نوشابه‌ای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابه‌ها همان طعم و خاصیت نوشابه‌های معمولی را دارند، اما به جای رنگ و طعم دهنده‌های مصنوعی از طعم دهنده‌های حاصل از فرآوری شیر در آن‌ها استفاده می‌شود به این ترتیب مضرات آن‌ها به مراتب کمتر از نوشابه‌های معمولی است.
همچنین این نوشابه‌ها به دلیل این که فرآورده لبنی هستند، حاوی مقادیری کلسیم، پروتئین، و املاح معدنی می‌باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوان‌ها به جای پوکی استخوان‌ها از دیگر ویژگی‌های نوشابه لبنی می‌باشد.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 24 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

دمنوش‌های جوان‌کننده چهره/ درمان دائمی آکنه با چای قرمز

پلی فنول بعضی از دمنوش‌ها باعث آبرسانی به بدن و جوانی پوست شده و تاثیر اشعه خورشید را مهار می‌کند.
 آیا می دانستید که بعضی چای ها علاوه بر اینکه برای سلامتی مفید هستند برای شفاف‌سازی پوست نیز کاربرد دارند؟
چای هایی که سرشار از پلی فنول (مولکول‌های آنتی اکسیدان) هستند، می توانند پوست را مرطوب نگه داشته، اثرات مخرب UV را خنثی کرده و التهابات پوست را کاهش دهند.
از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آنها چای به کار می رود، نیز می تواند برای پوست مفید باشد.
تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 24 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

دانه‌های ویتامینه سفره هفت‌سین منبع ویتامین C/ سنجد را دست کم نگیرید!

سنجد یکی از سین‌های سفره هفت‌سین است که معمولاً پس از پایان تعطیلات نوروزی دور انداخته می‌شود اما این دانه گیاهی خواص درمانی زیادی دارد.
سنجد ابعادی کوچک دارد اما مقدار ویتامین C موجود در آن بیشتر از پرتقال است. این دانه گیاهی حاوی پروتئین، فیبر، انواع آنتی اکسیدان ها، ویتامین های A ،C ، E ، B۱، B۲، B۶، بتاکاروتن و مواد معدنی مختلف است.
مصرف این دانه گیاهی حاوی مزایای سلامتی زیادی برای بدن بوده که در ادامه خلاصه‌ای از آن معرفی شده است.
از دست دادن وزن بدن، مصرف سنجد باعث کاهش وزن بدن و جلوگیری از ذخیره سازی چربی اضافی دربافت های بدن می شود. می‌دانیم کاهش وزن یکی از دلایل مصونیت از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت و انواع سرطان ها است.
سنجد حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، ۶ و ۹ است و می تواند مانند مصرف ماهی نیاز بدن به تامین روغن های ضروری را تامین کند و مانع از بروز التهاب و انواع بیماری می شود.
مصرف سنجد به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از ویتامین C می تواند برای درمان مشکلات پوستی و جوانسازی آن مورد استفاده قرار گیرد.
این خوراکی از پیر شدن پوست و تولید رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و به این ترتیب افرادی که خواهان داشتن پوستی جوان و زیبا هستند، می توانند از آن استفاده کنند.
این دانه گیاهی به درمان آرتریت، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کاهش چربی، فشار و کلسترول خون، برطرف کردن زخم دستگاه گوارش، درمان نقرس، برطرف کردن بثورات پوستی ناشی از بیماری هایی چون سرخک نیز کمک می‌کند.
از سنجد همچنین می توان برای جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر در سالمندان استفاده کرد. افراد مبتلا به سرطان که شیمی درمانی می کنند در صورت مصرف سنجد با عوارض کمتری به نسبت سایرین مواجه می شوند و حال عمومی بهتری بدست می آورند.
این دانه می تواند سمی بودن داروهای شیمی درمانی را بر روی دیگر اعضای سالم بدن از بین ببرد و به این ترتیب فرد مبتلا به سرطان کمتر با مشکلات و عوارض جسمانی مواجه می شود.
مصرف سنجد به صورت خام یا حلوای سنجد یا سنجد خشک شده همگی باعث جذب مقادیر بالایی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن شود.
منبع: Chatelaine

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 22 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

شیرینی‌های مخصوص بیماران دیابتی در ایام نوروز+دستورالعمل

افراد مبتلا به دیابت برای حفظ سلامت و جلوگیری از تشدید عوارض بیماری باید رژیم غذایی ویژه ای را رعایت کنند اما می توان با صرف کمی وقت و سیلقه شیرینی و خوراکی های کم شیرین و سالم برای پذیرایی از آنها در ایام عید مهیا کرد.
افراد مبتلا به دیابت باید در ایام عید نظارت دقیقی بر رژیم غذایی خود داشته باشند، مصرف کیک و شیرینی و ورود مقادیر بالایی شکر به بدن این افراد می تواند باعث تشدید بیماری و حتی بروز کما و مرگ در آنها شود.
کارشناسان به افراد دیابتی توصیه می کنند از خوردن شیرینی و شکلات شیرین خودداری کنند و در عوض سعی کنند خوراکی های کم شیرین و سالم مصرف کنند تا علاوه بر لذت بردن از طعم آن بیماری خود را نیز کنترل کنند.

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 22 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

معجون‌هاى طبیعى که شما را در برابر باد بهارى واکسینه مى‌کنند

به کمک چند درمان طبیعى و خانگى از ابتلا به سرماخوردگى که اغلب با تغییر فصل سراغ کودکان و بزرگسالان آمده پیشگیرى کنید.
عفونت تنفسی یک بیمارى شایع در سراسر جهان به ویژه در میان کودکان است و در هند، ۱۵ تا ۳۰ درصد از مرگ و میر در کودکان زیر سن ۵ سال ناشی از عفونت حاد تنفسی است.
بانزدیک شدن به زمان تغییر فصل اغلب کودکان و بزرگسالان گرفتار سرماخوردگى مى شوند، به همین دلیل می‌توان به کمک برخى درمان هاى طبیعى و خانگی از ابتلا به سرماخوردگی معمولی پیشگیرى کرد و در صورت ابتلا نیز از تبدیل شدن آن به عفونت تنفسی که تهدید کننده زندگی بیمار بوده، جلوگیرى کرد.
چند درمان خانگى براى پیشگیرى و درمان سرماخوردگى

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 22 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

چای سیاه را کنار بگذارید و «دمنوش بابونه» را جایگزین آن کنید

اگر به دنبال یک نوشیدنی خوش طعم و سلامت برای وعده صبحانه خود در سال نو هستید می توانید چای بابونه را امتحان کنید و از مزایای سلامتی با آن بهره مند شوید.
چای بابونه یکی از نوشیدنی های بسیارمقوی و مفید برای سلامت بدن است، این دمنوش گیاهی خوش طعم برخلاف چای سیاه یا چای سبز از درخت بدست نمی آید بلکه حاصل نوعی گل شبیه به گل آفتابگردان است. 
در این دمنوش فلانوئید و chrysin وجود دارد که باعث خاصیت خواب آلودگی و کمک به خواب افراد می شوند.

نوشته شده در تاریخ شنبه 21 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

درمان سریع سردرد در عرض 30 ثانیه بدون دارو+دستورالعمل

بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع داروهای مسکن روی می‌آورند در حالی که روش‌های درمانی طبیعی‌ با عوارض جانبی بسیار کمتر برای بهبود این قبیل دردها وجود دارد.
درمان سریع سردرد در عرض 30 ثانیه بدون دارو+دستورالعمل
میگرن و سردردهای میگرنی برای برخی افراد بدترین کابوس زندگی است و صنعت داروسازی با کشف دارو ها راه حل های متعددی برای درمان این بیماری ناتوان کننده پیش روی بیماران  گذاشته اما بسیاری از این داروها حاوی مواد شیمیایی خطرناک بوده و به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال درمان های گیاهی میگرن هستند.
افراد مبتلا به میگرن سردردهای مکرری و شدیدی دارند که هنگام عود آن ها از شدت درد، عملکرد مغز تا حد زیادی کاهش پیدا کرده و فرد مبتلا تنها به دنبال راهی برای خلاصی از شر دردها است.
در زمان حمله های میگرنی حساسیت شما به محیط اطراف و شرایط محیطی مانند نور افزایش پیدا کرده و با کوچکترین نور سردردها  تشدید می شوند، افزون بر این  استفراغ و تهوع با افزایش حساسیت حواس در اثر مواجه شدن با بو یا موارد اینچنینی نیز دیده می شود.
درمان میگرن به صبر و شکیبایی نیاز دارد، اغلب داروهای تجویزی فقط به عنوان یک تسکین دهنده موقت موثر بوده و در موارد زیادی به سلامتی شما آسیب رسانده و حتی موجب بروز اعتیاد نیز می شوند.
ما به شما توصیه می کنیم به جای استفاده از داروهای قاتل درد به کمک نمک با کیفیت هیمالیا سر دردهای میگرنی خود را در نطفه خفه کنید.
این درمان طبیعی نه تنها دردهای شما را تسکین داده، بلکه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با بازگرداندن الکترولیت ها یک محیط قلیایی در بدن ایجاد می کند.
آب لیمو ترکیب موثر در درمان میگرن است که یک تاثیر باور نکردنی در قلیایی کردن بدن داشته و هنگام ترکیب با نمک صورتی هیمالیا اثر آن چندبرابر می شود.
مواد تشکیل دهنده درمان طبیعی میگرن:
½ قاشق چایخوری نمک صورتی هیمالیا
آب نصف لیمو
یک لیوان آب
آماده سازی:
شما باید آب لیمو و نمک را در یک لیوان آب ریخته و به هم بزنید، اکنون معجون درمان میگرن شما آماده است و با نوشیدن آن درعرض 30 ثانیه نشانه های بهبود را حس می کنید.
منبع:fhfn.org

نوشته شده در تاریخ شنبه 21 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

طبیعی ترین راه درمان کبد چرب با طب سنتی

درمان کبد چرب ، درمان کبد چرب با داروهای گیاهیبرای پیشگیری از ابتلا و درمان کبد چرب اکثربیماران ترجیح می دهند از دارو و روش های گیاهی استفاده کنند. چه بخوریم و چه نخوریم تا از شر کبد چرب خلاص شویم و بهترین روش درمان کبد چرب را پیش گیریم.

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 19 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

«زرشک کوهی» چه دردهایی را درمان می کند؟

یکی از پرخاصیت ترین میوه ها زرشک است که بسیاری از افراد فواید دارویی آن را نمی شناسند، با قرار دادن این میوه در رژیم غذایی خود طعم سلامتی را احساس کنید. زرشک یکی از مواد غذایی با خاصیت است که معمولا از آن برای خوش طعم کردن برخی از غذاها مانند زرشک پلواستفاده می‌شود، اما می توان زرشک را به تنهایی یا به صورت شربت نیز مصرف کرد و از مزایای درمانی آن بهره مند شد.
از جمله خواص زرشک جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری های قلبی عروقی است.
بربرین یک ماده موثر و از جمله ترکیبات موجود در زرشک است که خاصیت ضدعفونی کنندگی و از بین بردن عفونت ها در بدن را دارد، همچنین مصرف زرشک برای از بین بردن بیماری اسهال و دل درد های با منشاء ویروسی بسیار مفید است.
مصرف این ماده غذایی لذیذ می تواند بسیاری از بیماری های تنفسی از جمله گرفتگی بینی، گلودرد، برونشیت وعفونت سینوس ها را درمان کند.
برای درمان بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش مانتد دل درد و سوء هاضمه نیز می توان از نوشیدنی و عصاره زرشک بهره برد.
مصرف زرشک همچنین اثرات بسیار مثبتی در درمان و جلوگیری از افزایش قند خون در مبتلایان به دیابت دارد.
از جمله دیگر قابلیت های درمانی زرشک می توان کاهش فشار و چربی خون، کاهش استرس و نیز بهبود شرایط سلامتی در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک را نام برد.
منبع:draxe

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 19 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با این 6 راه ساده لاغر شوید

بسیاری از افراد برای لاغری دست به کارهای عجیب و غریبی می زنند که با راه هایی بسیار ساده نیز می توان کاهش وزن داشت و لاغر شد.
یکی از مشکلات دنیای متمدن کنونی افزایش وزن در اثر کم تحرکی و غذاهای پر کالری غنی شده است.
معمولا مشکل افزایش وزن پس از ازدواج رخ می‌دهد و این مسئله در خصوص زنان مصداق بیشتری دارد. از سوی دیگر هرچه سن فرد کمتر باشد با سرعت بیشتر و بهتری می‌توان برنامه‌های لاغری را دنبال کرد.

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 18 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص شگفت‌انگیز دارویی و درمانی سبزه عید!

برخی تصور می‌کنند سبزه عید نوروز تنها به درد زیبایی سفره هفت‌سین می‌خورد، این درحالی است که این جوانه‌های نیروزا دارای خواص درمانی متعددی هستند. رسومات مختلفی برای سبز کردن سبزه هفت سین وجود دارد که استفاده از سبزه گندم، ماش، نخود و گندم در سفره های هفت سین تنها بخشی از آن است.
این سبزه ها فقط برای زیبایی نیستند و هر کدام از خواص درمانی متعددی برای سلامت بدن برخوردارند. پس با ما همراه باشید تا با برخی از این فواید آشنا شوید.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 17 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص درمانی سمنو چیست؟

عید فرصت مناسبی است تا با خوردن برخی خوراکی‌های سفره هفت‌سین بیماری‌ها را ریشه‌کن کنید.
سمنو حاوی موادی چون سلنیوم، فسفر، کرومیوم، روى، آهن، مس و انواع ویتامین‌ها است. مخلوط عصاره جوانه گندم با آرد کامل باعث شیرین شدن سمنو شده است.
نگاری با تاکید بر اینکه آنتی اکسیدان موجود در سمنو سرطان را کاهش می دهد، اظهار داشت: استفاده از بتاکاروتن موجود در سمنو از بروز آسیب به سیستم های عصبی، بینایی و ایمنی جلوگیری می کند.
وی با بیان اینکه سمنو حاوی اسید فولیک نیز است، تاکید کرد: مبتلایان به کم خونی در تعطیلات نوروزی می‌توانند با مصرف این ماده غذایی، بیماری خود را کنترل کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه خوردن سمنو باعث رشد جسمی و ذهنی کودکان می شود، عنوان کرد: استفاده از این ماده غذایی تاثیر بسزایی در درمان عوارضی همچون ریوی، کمبود وزن، وجود فسفات در ادرار، سوءهاضمه، پادرد، مخملک، تب برفکى، نامنظم شدن ضربان قلب، دیابت، ریزش مو، یبوست و زخم هاى قرنیه دارد.
نگاری ادامه داد: درمان مشکلاتی چون واریس، بى خوابى، پرکاری تیروئید، وجود خون در ادرار، زخم ها، فلج شدن، عفونت در بدن، برى برى، سرگیجه، آرتروز، زخم یا تورم زبان، آرتریت پا و شبکیه، پارکینسون، عوراض یائسگى، حالات روحی و روانی، هپاتیت و یرقان نیز با مصرف سمنو امکان پذیر است.
نگاری با اشاره به اینکه استفاده از سمنو باعث بهبود سختی زایمان، نازایی و شیردهی می شود، بیان کرد: استفاده از این ماده غذایی باعث کاهش کالری بدن و کلسترول خون می شود.
منبع :خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 17 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

گیاه زینتی زیبا با سمی مهلک/ از خرزهره فاصله بگیرید

یک پژوهشگر طب سنتی، گفت: برای جلوگیری از بروز آسیب به قلب و دستگاه تنفسی از درخت خرزهره دوری کنید. گیاهی زیبا اما خطرناک/ از خرزهره فاصله بگیرید از این گیاه ۱۵ سانتی متری که شبیه درخت زیتون است برای زینتی کردن خیابان‌ها و پارک‌ها استفاده می‌کنند.
وی با بیان اینکه استفاده از گیاه خرزهره برای حیوانات بسیار خطرناک است، اظهار داشت: استفاده از شیره این گیاه باعت مسمومیت و بروز عوارضی همچون اختلالات قلبی، دردهای شکمی، حالت تهوع و استفراغ در انسان می‌شود.
این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه گیاه خرزهره در آب و هوای گرم و خشک رشد می‌کند، تصریح کرد: این گیاه برای رشد خوب و مناسب به نور خورشید و دمای ۱۵ درجه سانتی گراد احتیاج دارد.
فدایی با اشاره به اینکه رنگ برگ گیاه خرزهره، سبز تیره و گل‌های آن بنفش، سفید و صورتی است، عنوان کرد: این گیاه با وجود اینکه از رشد سریعی برخوردار است، اما یکبار در سال هرس می‌شود.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه وجود ماده گلیکوزوئید و اولئاندرین باعث سمی شدن خرزهره شده است، بیان کرد: در زمان سوزاندن گیاه خرزهره، استنشاق دود آن باعث بروز مسمومیت و آسیب به دستگاه تنفسی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه از چوب درخت خرزهره نیز نباید استفاده کرد، افزود: برای جلوگیری از بروز آسیب‌های جدی به خصوص مرگ افراد در زمان مسمومیت با گیاه خرزهره هرچه سریعتر جهت درمان و بهبودی کامل به پزشک مراجعه کنید.
فدایی یادآور شد: برای جلوگیری از بروز آسیب‌های شدید به دستگاه تنفسی، ناحیه قلب و عفونت شکم از درخت خرزهره دوری کنید.
منبع :خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 17 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

گوجه فرنگی را کباب نکنید

گوجه فرنگی ، کباب
گوجه فرنگی را کباب نکنید زیراگوجه فرنگی دارای ویتامین C نسبتا زیادی است و در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین خود را از دست می دهد زیرا ویتامین C حساس ترین ویتامین نسبت به حرارت است.

چرا نباید گوجه فرنگی را کباب کنیم

بیشتر ما ایرانی ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه ای و قارچ هم کباب کنیم.

کباب کردن سبزی ها خوبی ها و بدی هایی دارد. مثلا سبزی هایی مانند گوجه فرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین خود را از دست می دهند زیرا ویتامین C حساس ترین ویتامین نسبت به حرارت است.

باید بدانیم که سایر ریزمغذی های موجود در سبزی ها، چندان تحت تاثیر حرارت ناشی از کباب کردن قرار نمی گیرند. بهتراست بدانید حتی جذب گروهی از ریزمغذی ها مانند بتاکاروتن ها و فلاونوییدها در اثر حرارت دادن بیشتر می شود.

گوجه فرنگی

کباب گوجه فرنگی

ضمن این که حرارت دادن ملایم سبزی ها باعث از بین رفتن آلودگی و میکروب های احتمالی موجود در آنها هم می شود. سبزی هایی مانند گوجه فرنگی و قارچ، جزو خوراکی های بسیار کم کالری هستند که مصرف آنها به صورت خام، بخارپز یا کبابی در کنار غذاهای مختلف، بسیار خوب است.

معمولا مصرف سبزی های خام توصیه می شود اما زمانی که قارچ با روش کبابی یا بخارپز حرارت می بیند، پروتیین های آن برای بدن قابل هضم تر می شود. بنابراین بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ ها را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ ها را کباب کنید، باید آنها را تا حدی که لایه رویی شان سیاه نشود، حرارت بدهید و بگذارید بافت قارچ فقط کمی نرم شود.

این حرارت دهی ملایم برای تمام سبزی ها مطرح است اما برخی افراد سبزی هایی مانند گوجه فرنگی را به اندازه ای حرارت می دهند که پوست رویی آن کاملا سیاه می شود. اگر این اتفاق برای گوجه یا فلفل بیفتد، باید پوست رویی و سیاه آنها را پیش از مصرف جدا کرد.

نتایج برخی از تحقیقات نشان می دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می شود. در نهایت این که روش کباب کردن مواد غذایی، به شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش های پخت مناسب محسوب می شود.

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 15 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

رازهای شگفت‌انگیز آرامش و کاهش استرس با انگشتان دست+ آموزش

می‌توانید به کمک انگشت‌های دست بیماری‌ها و خستگی را از بدنتان فراری دهید و نشاط و سلامتی را جایگزین آن کنید. به  شاید باورتان نشود اما دست‌ها در دستیابی به صلح و آرامش کمک کننده است. حالت‌های مختلف انگشتان دست در یوگا عامل مهمی در ایجاد شادی، نشاط و آرامش محسوب می‌شود.
عصب های متمرکز در انگشتان دست به هنگام فشرده شدن بر کانال های گردش انرژی بدن تاثیر می گذرانند. به کمک این روش ها هر وقت و هر جایی تنها با چند دقیقه صرف زمان می توانید آرامش و نشاط خود را به دست آورید.
در ادامه با چند روش مودرا(شناخته شده ترین حالت دست در یوگا) آشنا می‌شوید که به سادگی می توانند به سلامتی، نشاط و آرامش شما کمک کنند.
مدل پرانا
خم شدن انگشت کوچک و انگشت حلقه و رساندن نوک این دو انگشت به نوک انگشت شست
 
یک روش عجیب همه فن حریف 
این روش می تواند در خستگی، مشکلات چشم، افزایش انرژی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کننده باشد. 
 
مدل گیان
این روش با نام موقعیت نیلوفر آبی شناخته می‌شود. برای انجام آن ابتدا بنشینید و دست را بر روی زانو قرار دهید و نوک انگشت شست و اشاره را به هم نزدیک کنید.  
 یک روش عجیب همه فن حریف
مزایا
این طرز نشستن به آرامش ذهن و تخلیه فکری و در نتیجه تمرکز کمک می کند و در افزایش هوش، رفع بی خوابی، مدیریت استرس و کاهش افسردگی موثر است. 
 
مدل پریتیوی
در این روش نوک انگشت حلقه را به نوک انگشت شست نزدیک کنید و هر دو انگشت خود را فشار دهید. 
 یک روش عجیب همه فن حریف
مزایا
این روش به حفظ تعادل بدن و بهبود فرآیند هضم کمک می کند.
 
مدل ویا
انگشت اشاره و شست را چند دقیقه به شکل زیر نگه دارید. 
 یک روش عجیب همه فن حریف
مزایا
این روش در درمان نفخ معده و یبوست مفید است. 
 
مدل جار
این روش به کاهش درد و خشکی دهان کمک می کند. 
 یک روش عجیب همه فن حریف
مدل آگنی
این روش برای بهترین اثر صبح ها با معده خالی انجام شود. البته در افراد با اسید معده بالا توصیه نمی شود.
 
 یک روش عجیب همه فن حریف
مزایا
این روش به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کرده و موجب تقویت و بهبود سوخت و ساز بدن می شود.
 
مدل شونیا
این روش در بهبود بیماری های حرکتی، ورتیگو (سرگیجه) و مشکلات گوش و حلق و بینی موثر است.
 
یک روش عجیب همه فن حریف 
 منبع: Healthyfoodhouse
 

نوشته شده در تاریخ جمعه 13 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

پایان کابوس «دیابت» با یک معجون شگفت‌ انگیز+طرز تهیه

یک متخصص فیلیپینی موفق به کشف درمانی معجزه آسا و طبیعی برای دیابت شد.
امروزه زندگی مدرن و غذاهای فرآوری شده و چرب و شیرین باعث شده است بسیاری از مردم گرفتار بیماری دیابت شوند. افراد زیادی به محض اینکه پزشک به آن‌ها از مبتلا شدن به دیابت خبر می‌دهد، وحشت زده می‌شوند که نکند روزی انسولینی شده و گرفتار کوری، پای دیابتی و حتی قطع عضو شوند.
می‌دانیم که از معضلات زندگی شهرنشینی و استفاده از خودورها، آلودگی هوا بوده و همین مسئله بر سلامت ارگان‌های مختلف بدن تاثیر می‌گذارد، یکی از این اندام‌ها کلیه است که در صورت اختلال در آن عملکرد سایر اعضای بدن نیز با مشکل مواجه می‌شود.
فدراسیون بین المللی دیابت اعلام کرده، که مردم فیلیپین بیشتر از سایر کشورها در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند. دکتر "جیم دی لایکو" در این کشور یک راه درمانی موثر و موفق کشف کرده است.
گفته می‌شود این متخصص تقریباً همه زندگی خود را وقف جستجوی یک داروی مناسب برای درمان این بیماری مرگبار کرده است.
او با استفاده از مواد معدنی خاصی، موفق به کشف ترکیب خاصی شده که اثرات دیابت را از بین می‌برد.
مواد تشکیل دهنده این ترکیب ضد دیابت
۱۲ قطعه فلفل
۲ عدد تخم مرغ خام
½ قاشق چای خوری نمک دریا
طرز تهیه
تهیه این مخلوط معجزه آسا بسیار ساده است. کافی است که فلفل‌ها را خرد کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید. نیمی از یک قاشق چای خوری نمک دریا را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط شما آماده است و شما می‌توانید آن را بلافاصله مصرف کنید.
منبع: fhfn.org

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 11 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با این مواد شوینده دست‌ساز خانه‌تان را برق بیاندازید + طرز تهیه

در روزهای پایانی نزدیک به سال نو اغلب از مواد سفیدکننده برای شست‌وشوی خانه استفاده می‌شود که عوارض خطرناکی برای سلامتی به همراه دارند. مواد شوینده و سفیدکننده برای استریل کردن اشیا، درخشان کردن لوازم آشپزخانه و تمیز کردن توالت مورد استفاده قرار می‌گیرد و یک محصول پرکاربرد بالاخص در روزهای پایانی سال یا هنگام خانه‌تکانی است، اما بسیاری از مردم با خطرات آن‌ها آشنا نیستند.
مواد شوینده دارای ترکیبات شیمیایی خورنده بوده و می‌توانند به سطح اشیا آسیب برسانند و آن‌ها را از بین ببرند. همچین در محیط‌های بسته و تحت شرایط خاص ممکن است باعث ایجاد گاز سمی کشنده شوند.
افرادی که دارای آلرژی‌های تنفسی و پوستی هستند، مبتلایان به آسم و تنگی نفس، زنان باردار، افراد دارای بیماری‌های زمینه ای، سالمندان و کودکان نباید در معرض استشمام بوی این مواد شیمیایی و تماس با آن قرار گیرند.
در این مطلب طرز تهیه محلول‌های شوینده دست‌ساز معرفی می‌شود. با این محلول‌های بی‌ضرر می‌توانید خانه و تمامی وسایل منزل را پاک و درخشان کنید.
مواد مورد نیاز و طرز تهیه
سرکه: ترکیب این ماده با آب و یا استفاده از آن به تنهایی می‌تواند برای درخشان کردن و لکه‌گیری بسیاری از سطوح مفید باشد، شیر آلات، لکه‌های روی لباس، و ظروف جرم گرفته همگی با سرکه به سادگی پاک می‌شوند.
جوش شیرین: ماده مفید دیگری برای پاک کردن و جلا دادن به تمامی سطوح است و می‌تواند کلیه لوازم آشپزخانه و اجاق گاز را پاک کند.
این ماده خواص درمانی نیز دارد و می‌توان برای تسکین درد ناشی از گزش حشرات مفید واقع شود.
لکه‌های قدیمی را نیز می‌توان با استفاده از مخلوط نیم فنجان جوش شیرین و پودر ماشین ظرفشویی از روی لباس، فرش و کفپوش پاک کرد.
ترکیب جوش شیرین و سرکه: مخلوط این دو ماده برای تمیز کردن بسیاری از وسایل بسیار قوی است و می‌تواند به سرعت آن‌ها را پاک کند.
از این ترکیب می‌توان برای تمیز کردن شیرآلات و سرویس بهداشتی استفاده کرد. جوش شیرین و سرکه خاصیت ضدعفونی کنندگی دارند و می‌توانند سطوح را از آلودگی پاک کنند.
پراکسید هیدروژن: این ماده نیز برای تمیز کردن سطوح مورد استفاده قرار می‌گیرد و در واقع یک ماده ضدعفونی کننده غیر سمی است که خطر بسیار کمتری به نسبت مایع سفید کننده دارد و می‌تواند در آشپزخانه، تمیز کردن البسه و نیز ضدعفونی کردن سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد.
آبلیمو ترش هم یکی دیگر از جایگزین‌های مفید برای مایع ظرفشویی محسوب می‌شود و می‌تواند برای ضدعفونی کردن و پاک کردن لوازم آشپزخانه و حمام مورد استفاده قرار گیرد.
برای این کار تنها کافی است یک لیموترش را از وسط نصف کنید و بر روی سطح دارای لکه بکشید. با تکرار این کار سطح به تدریج پاک و درخشان می‌شود.
روغن درخت چای هم یکی دیگر از پاک کننده‌های قوی و فوق العاده محبوب است که علاوه بر بی خطر بودن، عطر و رایحه‌ای دلپذیر دارد و می‌تواند فضای خانه را خوشبو کند.
برای استفاده از این روغن برای پاک کردن سطوح کافی است مقداری از آن را در آب گرم ریخته و سپس به سطح مورد نظر اسپری کنید تا کاملاً تمیز و پاک شود.
استفاده از مواد طبیعی برای پاک کردن سطوح مختلف می‌تواند علاوه بر تمیزی، باعث ماندگاری بالای اشیا و سطوح همچنین جلوگیری از بروز مشکلاتی، چون تنگی نفس، شوک آنافلاکسی، اگزمای پوستی و خارش و سوزش چشم‌ها شود.
منبع: healthyandnaturalworld

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 11 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با این بمب‌های نیروزا بعد از خانه تکانی کوهی پر از انرژی شوید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف بعضی مواد غذایی بعد از خانه تکانی باعث بازگشت انرژی‌های ازدست رفته شما می‌شود. با این بمب‌های نیروزا بعد از خانه تکانی کوهی از انرژی شوید
 انجام بیش از حد فعالیت‌های روزانه باعث صرف انرژی بیشتر، افزایش خستگی و تشنگی افراد می‌شود.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 10 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

تشخیص بیماری با نوشیدن آبغوره

همیشه علم پزشکی در حال پیشرفت است که در کنار آن، تشخیص بیماری ها به روش های گوناگون و ساده انجام پذیر می شود.
اگر می خواهید بدانید که چه مشکلی در سلامت شما وجود دارد، کافیست تنها یک استکان آبغوره بنوشید و در تشخیص بیماری با نوشیدن آبغورهصورت اتفاقات زیر بیماری خود را تشخیص دهید. 
علم پزشکی هر روز در حال پیشرفت است که در کنار آن تشخیص بیماری ها به روش های گوناگون و ساده انجام پذیر می شود.
در روش جدید گفته شده که شما با نوشیدن یک استکان آبغوره می توانید بیماری های بدن خود را تشخیص دهید.
روش تشخیص بیماری با نوشیدن آبغوره:
در فرصتی مناسب یک استکان ابغوره بنوشید و 50 ثانیه صبرکنید
بعد از خوردن آبغوره کمی صبرکنید تا مایع داخل لیوان خود را به معده و بدن شما برساند.
آن گاه این تغییرات رادرخودتان بررسی کنید:
اگردهانتان آب افتاد: قندتان بالاست.
اگر دهانتان خشک شد: مشکل کبدی دارید.
اگردهانتان کف کرد یا چسبناک شد: چربی خون دارید.
اگر دچار سردرد شدید: اختلال فشار خون دارید. 
 این تست رایگان و در دسترس به شما کمک می کند تا به راحتی از بیماری های خود با خبر شوید.
منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 10 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

راهنمای تفسیر آزمایش خون در خانه؛

چگونه از جواب آزمایش خون سردرآوریم؟به کمک این راهنما آزمایش‌های خون را قبل از مراجعه به پزشک تفسیر کنید. آزمایش خون را قبل از مراجعه به پزشک تفسیر کنید
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پس از مراجعه به پزشک با لیست بلندبالایی از انواع آزمایشات روبرو شوید. آزمایش خون یکی از مهمترین بخش‌های آزمایشی است که هر پزشکی برای تشخیص بیماری افراد تجویز می‌کند.
 گاهی دلهره از لحظه تجویز آزمایش تا لحظه تفسیر آن در افراد به وجود می‌آید به همین دلیل در نظر داریم در گزارش برخی کلمات کلیدی در برگه های جواب آزمایش را به صورت ساده تفسیر کنیم؛ البته تشخیص بیماری و علت تغییرات در آزمایش را تنها پزشک تمتخصص شخیص می‌دهد و این اطلاعات فقط در وهله اول کمک کننده است.

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 9 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

چای کیسه‌ای بیماری‌زاست؟

محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی، در این باره معتقد است: «خطرســـــاز بودن کیسه‌هایی که در تولید چای کیسه‌ای استفاده می‌شود به کیفیت کاغذ به کار رفته در تولید بستگی دارد. خبرها حاکی از آن بود کیسه هایی که در ساخت این چای‌ها به کار می‌رود امکان بیماری‌زایی دارد. همین خبر کافی بود تا کنجکاو شویم که آیا خبرها صحت دارد و کیسه به کار رفته در چای‌های کیسه‌ای می‌تواند شما را بیمار کند یا نه! در این‌باره با رضا اسماعیل‌زاده متخصص صنایع غذایی، زوبین امیری تولیدکننده چای، مهندس محسن فرهادی معاون فنی  بهداشت محیط وزارت بهداشت، محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی، مهندس فرناز چوبکی، کارشناس تخصصیچای و دمنوش وزارت بهداشت و  عماد دهقانی‌فرد، کارشناس بهداشت محیط گفت‌وگو کردیم. این مطلب را بخوانید تا از همه زیروبم‌های این موضوع آگاه شوید.

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 9 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص دارویی و طبی گردو و عسل به روایت متون کهن

بسیاری از اطباء مصرف داروهای گیاهی را توصیه می‌کنند. بایدها و نبایدهای مصرف عسل/ چه کسانی نباید گردو مصرف کننداستفاده از داروهای گیاهی برای درمان انواع بیماری‌ها تاریخی به قدمت بشر دارد، با وجود پیشرفت‌های علمی و تولید داروهای شیمیایی کماکان بسیاری از اطباء استفاده از داروهای گیاهی و دمنوش‌ها را به مردم توصیه می‌کنند.
 این گیاهان و برخی خوراکی‌های خواص بیشماری دارند و لازم است برای درمان برخی بیماری‌ها با خواص و مضرات آنها‌ آشنا شویم.
 به طور مثال عسل و گردو دو ماده غذایی بسیار مفید هستند که در درمان بسیاری از بیماری‌ها کاربرد دارند، در همین خصوص مصاحبه‌ای با کوروش نجفیان متخصص تغذیه داش تیم که در ادامه بخشی از این مصاحبه را خواهید دید:

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 9 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

پیاز، دوای هر دردی است جز مرگ ...

و معجزه قرار دادن پیاز در گوش

برخی از خواص پیاز : دانشمندان علم گیاه‌شنعکس ‏‎Fahim Naibzida‎‏اسی معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی‌های حاصل از آشامیدن آب‌های مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتی‌های ناشی از هوای آلوده، بسیار مفید می‌باشد.و نیز تحقیقات پزشکی نشان می دهد، پیاز خام تنظیم کننده قند خون است و نیزخوردن آن به هنگام سرماخوردگی یکی از عوامل موثر در بهبودی است

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 8 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

طعم گس این نوشیدنی کبد و صفرای شما را جلا می‌دهد

گیاهی با طعم گس که حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن ، کبد و کیسه صفرا را پاک‌سازی می‌کند. طعم گس این نوشیدنی کبد و صفرای شما را جلا می‌دهد
عرق کاسنی از گل و ریشه گیاه کاسنی بدست می‌آید و دارای خواص درمانی شگفت‌انگیزی است. 
 گفتنی است، از این نوشیدنی دارویی یونانیان و مصریان باستان برای درمان بیماری‌ها و مشکلات کبدی و نیز تصفیه خون استفاده می‌کردند و یکی از داروهای اصلی برای درمان بیماری‌ها در آن زمان بوده است.

نوشته شده در تاریخ شنبه 7 اسفند 1395    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()