تبلیغات
علمی -آموزشی مظفرکریمی - مطالب اردیبهشت 1396

گیاهان «آهنی» که شما را از خوردن گوشت بی‌نیاز می‌کنند

تصور می‌شود فقط با مصرف گوشت می‌توان آهن جذب کرد، اما باید دانست که میوه‌ها و سبزیجات می‌توانند منبع فوق‌العاده این ماده معدنی محسوب شود. آهن یک ماده معدنی ضروری است که اکسیژن را به تمامی نقاط بدن می‌رساند. متأسفانه کمبود آهن حتی به صورت جزئی هم می‌تواند باعث کم‌خونی، خستگی و ضعف شود و در حالت جدی آن باعث مشکلاتی در ارگان‌های بدن می‌شود؛ به همین خاطر در این مطلب قصد داریم سبزیجات و میوه‌های سرشار از آهن را به شما معرفی کنیم.
دانه کدو تنبل
بعد از پختن قسمت گوشتی کدو تنبل، تخمه‌های آن را خودتان برشته کنید. با این کار نه تنها خیلی خوشمزه‌تر می‌شوند، بلکه می‌توانید در انواع دستورهای آشپزی آن‌ها را قرار دهید. مثلاً می‌توانید قبل از پخت، آن‌ها را در آبلیمو یا سرکه و حتی در عسل قرار دهید و سپس مصرف کنید. این دانه‌های کوچک دارای پروتئین بالا، آهن، روی و منیزیم هستند.
چغندر
چغندر برای کم‌خونی ناشی از کمبود آهن بسیار مفید است. چغندر سرشار از آهن همراه با فیبر، کلسیم، پتاسیم، سولفور و ویتامین است. چغندر قرمز علاوه بر مغذی بودن، به تمیز شدن بدن نیز کمک می‌کند و اکسیژن بیشتری برای بدن فراهم می‏‌آورد؛ به این منظور یک چغندر متوسط، سه عدد هویج و نصف یک سیب زمینی شیرین را در آبمیوه‌گیری بریزید و این آبمیوه را روزی یکبار بنوشید. 
غلات
صبحانه برای دریافت آهن مورد نیاز بدن فرصت خوبی را فراهم می‌کند. گندم، جو و جوی دوسر همگی گزینه‌های مناسبی محسوب می‌شوند. همچنین با خوردن کمی توت فرنگی، میزان فوق العاده‌ای آهن دریافت خواهید کرد.
کلم پیچ
یک لیوان کلم‌پیچ خردشده ۳۳ کالری دارد که ۹ ٪ از نیاز روزانه کلسیم، ۲۰۶ ٪ از نیاز روزانه ویتامین A و ۱۳۴ ٪ از نیاز روزانه ویتامین C، حدود ۶۸۴ ٪ از نیاز روزانه به ویتامین K را در بر می‌گیرد. این ماده غذایی همچنین منبع بسیار خوبی از مواد معدنی مثل مس، پتاسیم، آهن، منگنز و فسفر است.
گشنیز
گیاه گشنیز حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین‌ها، روغن‌های ضروری و فیبر بوده که در کاهش سطح کلسترول خون موثر است. برگ‌ها و دانه این گیاه حاوی روغن‌های ضروری از جمله بورنئول، لیلانول است.
گفتنی است؛ این گیاه سرشار از مواد معدنی چون پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن و منیزیم است.
جعفری 
این سبزی، ادرارآور (دیورتیک)، تنظیم‌کننده قاعدگی، دفع‌کننده سنگ کلیه و مثانه و تصفیه‌کننده خون و صفرابر است. از این گیاه خوشمزه به‌ عنوان مسکن برای پایین آوردن تب نیز استفاده می‌شود و برای رفع ناراحتی‌های ریوی نیز مؤثر است. از طرفی، جعفری به واسطه ویتامین C و آهن سرشار، برای درمان کم‌خونی توصیه می‌شود.
تخم شاه دانه
اگر به دنبال راهی برای کاهش وزن خود هستید، شاهدانه را همراه با صبحانه میل کنید. مصرف شاهدانه هنگام صبح و در وعده صبحانه، باعث احساس سیری طولانی طی روز خواهد شد؛ به این ترتیب دیگر نسبت به خوردن غذاهای شور و شیرین اشتهای کاذب نخواهید داشت.
توصیه می‌شود که افراد به خصوص خانم‌ها برای جبران فقر آهن از این دانه استفاده کنند.
خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 31 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

عوارض مصرف شکر بر بدن / اینفوگرافی

مصرف بیش از حد شکر علاوه بر افزایش شیوع دیابت بر مکانیسم بدن تاثیر منفی می‌رگذارد.
شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می‌اندازد به طوری که پس از هر بار مصرف محصولات شکردارعوارض مصرف شکر بر بدن / اینفوگرافی گلبول‌های سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می‌افتند و در بازه زمانی ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.
بر اساس تحقیقات پس از هر بار خوردن مواد شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵درصد کارایی خود را از دست می‌دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروب‌ها و ویروس‌ها است.
شکر ماده‌ای بدون ویتامین و مواد معدنی است و فیبر موجود در آن تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می‌ریزد.
شکر ماده‌ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند.
 
 
 
منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

گوجه فرنگی با سرطان معده مقابله می کند

طبق یافته جدید محققان، مصرف گوجه فرنگی می تواند به عنوان شیوه ای حفاظتی در مقابل سرطان معده باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان مرکز تحقیقات آنکولوژی مرکوگلیانو ایتالیا دریافتند عصاره گوجه فرنگی کامل مانع از رشد سلول سرطان معده و خصوصیات بدخیم آن می شود.

محققان بر این باورند گوجه فرنگی نه تنها می تواند به عنوان پیشگیری از سرطان معده مصرف شود بلکه احتمالا در درمان های قراردادی فعلی هم کارآیی خواهد داشت.

دانیلا بارونریال سرپرست تیم تحقیق، در مورد این نتایج می گوید: «به نظر می رسد تاثیر ضدتومور گوجه فرنگی فقط مربوط به برخی ترکیبات خاص آن نظیر لیکوپن نیست، بلکه خود گوجه فرنگی باید به طورکامل در نظر گرفته شود.»

در این آزمایشات کل عصاره های چربی گرا گوجه فرنگی از لحاظ توانایی پیگیری خصوصیات گوناگون نئوپلاستیک رشته های سلولی سرطان معده تحت بررسی قرار گرفتند. عصاره دو گونه متفاوت گوجه فرنگی قادر به جلوگیری از رشد و پیشرفت رفتار سلول های بدخیم بودند.

محققان دریافتند درمان با عصاره گوجه فرنگی کامل دارای تاثیرات مهمی در قالب ممانعت از توانایی جابجایی سلول، توقف چرخه سلول از طریق مدولاسیون پروتئین های خانواده رتینوبلاستوما و بازدارنده های چرخه سلولی و در نهایت القای مرگ سلولی سرطان از طریق آپوپتوز خواهد بود.

سرطان معده چهارمین سرطان شایع در دنیاست و با علل ژنتیکی، عفونت Helicobacter pylori، و عادات تغذیه نظیر مصرف غذاهای دودی و شور مرتبط است.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 26 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

این ضد آفتاب‌های طبیعی و خوراكی را حتما استفاده کنید+ اسامی

استفاده از کرم ضد آفتاب، عینک و کلاه در فصول گرم سال برای محافظت از پوست توصیه می‌شود، اما مصرف برخی خوراکی‌ها نیز می‌توانند مانند کرم ضد آفتاب عمل کرده و باعث محافظت از پوستتان شود. کارشناسان توصیه می‌کنند افراد به جز استفاده از کرم ضد آفتاب می‌توانند با مصرف برخی خوراکی‌ها از پوست خود مراقبت کنند.
اشعه ماورای بنفش خورشید باعث آسیب به DNA سلول‌های پوستی، بروز چین و چروک و حتی سرطان پوست می‌شود.
خوراکی هایی که با خوردن آن می‌توانید از پوست خود مراقبت کنید به شرح زیر است:
روغن زیتون
این ماده خوراکی سرشار از ویتامین E و پلی فنول است. بر اساس تحقیقات این ویتامین که به وفور در روغن زیتون یافت می‌شود، از آسیب‌های ناشی از اشعه UVB خورشید می‌کاهد.
با توجه به مزایای بسیار بالای روغن زیتون می‌توانید به همراه خوراکی ها، سالاد یا پس از طبخ غذاهای گوشتی از آن بهره‌مند شوید.
گردو
این دانه آجیل حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که ماده‌ای بسیار مفید برای محافظت از پوست به شمار می‌آید.
گردو می‌تواند از سلول‌های پوستی در مقابل آسیب‌دیدگی ناشی از اشعه خورشید محافظت کنند.
شما می‌توانید گردو را به صورت خام یا به همراه صبحانه، برروی سالاد به عنوان تزئین و یا به همراه برخی غذا‌ها مصرف کنید و از مزایای درمانی آن بهره‌مند شوید.
انواع سیب ها
سیب دارای بالاترین غلظت از ماده پلی‌فنول بین میوه‌ها است. پلی فنول ترکیبی گیاهی است که به تنظیم التهاب سلول‌های پوستی کمک می‌کند و نیز سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. مصرف یک عدد سیب در روزهای تابستانی می‌تواند پوست شما را سالم نگه دارد.
چای و قهوه
یکی دیگر از منابع پلی فنیل چای و قهوه است که حاوی انواع آنتی اکسیدان‌های مفید برای سلامت بدن است. کارشناسان ژاپنی در تحقیقات خود دریافتند مصرف روزانه یک فنجان قهوه توسط گروهی از داوطلبان سالمند این کشور باعث کاهش روند پیری پوست و رفع لکه‌های پوستی ناشی از نور خورشید شده است.
بر این اساس کارشناسان توصیه می‌کنند افراد حتی در روزهای گرم سال نیز نوشیدنی قهوه را مصرف کنند، زیرا علاوه بر محافظت پوستی مانع از احساس تشنگی و از بین رفتن آب بدن می‌شود.
کلم بروکلی
این سبزی حاوی مقادیر زیادی از کلم بروکلی است. این سبزی با بروز التهاب در سلول‌های پوستی مقابله می‌کند. نتایج مطالعات جدید همچنین نشان داده است که جوانه کلم بروکلی حاوی ماده‌ای شیمیایی به نام سولفورافن است باعث فعال کردن سیستم دفاعی پوست در مواجهه با نور UV خورشید می‌شود.
ریحان
ریحان هم یکی از سبزی‌های پرخاصیت و مفید برای حفظ سلامت بدن است. در این سبزی آنتی اکسیدان‌های مفیدی وجود دارد و مصرف آن باعث محافظت از پوست در مقابل نور خورشید می‌شود.
به ویژه در ریحان آنتی اکسیدانی به نام زیگزانتین وجود دارد که از شبکیه چشم در مقابل اثرات مضر نور خورشید محافظت می‌کند.
منبع: Rodale Wellness

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 25 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

پادشاه میوه‌های گرمسیری با گنجینه‌ای از خواص درمانی را بشناسید

خرما می‌تواند خواص سلامتی بسیار عالی داشته باشد، منابع غذایی فراوان موجود در خرما از خواص این میوه کوچک بسیار شگفت انگیز می‌باشد.به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درخت خرما در نواحی گرمسیری و نیمه‌گرمسیری، از جمله ایران پرورش می‌یابد. با اینکه خاستگاه آن را میانرودان، عربستان و شمال آفریقا ذکر می‌کنند ولی بررسی‌های علمی، آن را به گونه‌ای به نام علمی P.H. Sivestris که در هندوستان می‌روید نسبت می‌دهند.
برخی از مهم‌ترین خواص خرما:

انرژی خرما بسیار کمتر از انرژی قند ساده است و به همین دلیل مصرف آن بسیار بهتر و مناسب‌تر از قندهای ساده است.فسفری که در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلول‌های عصبی می ‌شود.پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است.ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرماست که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری‌های خطرناک خونریزی‌دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی‌گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴‌ میلی‌گرم ویتامین C موجود است.خرما علاوه بر نکات گفته شده، مقدار قابل توجهی فولات و یا همان اسیدفولیک به بدن می‌رساند که جهت خون‌رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداریمجبور می‌شوند علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند.فولات به عنوان ماده خون‌ساز در خرما موجود است؛ هرچند که مقدار آهن خرما آنچنان زیاد نیست، اما برای خون‌سازی، بدن احتیاج به ۳ ماده‌ی مغذی فولات، آهن و ویتامین ۱۲ B دارد که در غذاهای حیوانی یافت می‌شوند. پس برای این منظور بایستی از غذاهای متنوع استفاده کرد.
 خواص باور نکردنی خرما + اینفوگرافی 

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

7 کلک بدرد بخور برای بیدار شدن در صبح زود+اینفوگرافیک

اگر دوست دارید صبح زود از خواب بیدارشوید بهتر است مطلب زیر را بخوانید شاید انگیزه بیشتری برای بیدار شدن و بیرون آمدن از رختخواب به شما بدهد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛پژوهش‌های انجمن روانشناسی آمریکا نشان می‌دهد که داشتن عادت‌های منظم صبحگاهی، کمک می‌کند خوشحال‌تر، باانگیزه‌تر و خوش‌اخلاق‌تر باشید. علاوه بر اینها سحرخیزی باعث می‏‌شود:
استرس کم‌تری داشته باشید
اضطراب و نگرانی‌تان کاهش یابد
میل به افسردگی در شما فروکش کند
آدم‌هایی که عادت‌های منظم صبحگاهی دارند، از بقیه پر انرژی‌تر هستند و افرادی که در عادت‌های صبحگاهی‌شان ورزش را هم گنجانده‌اند، تندرست‏‌ترند و سلامت روانی بهتری دارند.
در تصویر زیر راهکارهایی را که به شما کمک می کند تا صبح ها زود از خواب بیدار شوید، ارائه شده است.
7 کلک بدرد بخور برای بیدار شدن در صبح زود+اینفوگرافیک

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

قرص‌ها را با چه نوشیدنی‌هایی بخوریم؟

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم با اشاره به مصرف انواع نوشیدنی‌ها با قرص‌ها گفت: بر خلاف باور مردم برخی نوشیدنی‌ها جذب و خاصیت دارویی قرص را کاهش می‌دهند. طلعت قانع دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم و مدیر مرکز پاسخگویی سامانه ۱۴۹۰ سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به بهترین نوشیدنی برای مصرف با قرص‌ها گفت: بهترین نوشیدنی برای مصرف قرص‌ها آب معمولی است، مصرف دارو‌ها با مایعاتی به جز آب در مواردی که بدون تجویز پزشک یا توصیه داروساز انجام شود، می‌تواند در روند جذب دارو در بدن تاثیر گذاشته و ممکن است تاثیر قرص‌ها را از بین ببرد.
وی با تاکید بر اینکه بیماران از مصرف دارو‌ها با نوشیدنی های دارای pH متفاوت از آب اجتناب کنند، ادامه داد: نوشیدنی‌های آب میوه خاصیت درمانی دارو را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در موارد زیادی افراد به غلط آهن را با آب مرکباتی مانند آب پرتقال مصرف می‌کنند، اما به دلیل آنکه این نوشیدنی حاوی اگزالات است، بر روی جذب آهن اثر منفی گذاشته و از خاصیت دارویی قرص می‌کاهد.
قانع با اشاره به مصرف آنتی بیوتیک‌ها با شیر اشاره کرد و افزود: بسیاری از افرادی که مشکلات گوارشی و معده دارند، آنتی بیوتیک‌ها را با شیر مصرف می‌کنند تا دچار مشکل معده درد نشوند، اما این کار ممکن است بر روند جذب و خاصیت دارویی قرص تاثیر منفی داشته باشد و این اقدام اساسا اشتباه است؛ به همین دلیل ما توصیه می‌کنیم این افراد دارو را با معده خالی به هیچ وجه مصرف نکرده و همراه با غذا آن را مصرف کنند.
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم سازمان غذا و دارو یادآور شد: از مصرف دارو‌ها با چای به شدت باید اجتناب کرد، زیرا این نوشیدنی حاوی کافئین بوده و به عنوان یکی از بدترین نوشیدنی‌ها برای مصرف دارو شناخته می‌شود چرا که کافئین موجود در چای موجب تخریب دارو شده و به همین دلیل هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 18 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

فواید سلامت غذا خوردن در حالت نشسته روی زمین

نشستن روی زمین در وضعیت چهار زانو و غذا خوردن برای دستگاه گوارش انسان خوب است. حرکت رو به جلو و عقب در نتیجه خم شدن برای خوردن غذا و بازگشت به وضعیت طبیعی نشستن به عضلات شکم در ترشح شیره های گوارشی کمک می کند، که برای گوارش سریع و مناسب مورد نیاز هستند. استفاده از صندلی به بخشی از زندگی روزمره مردم در نقاط مختلف جهان مبدل شده است. نه فقط در حال کار، بلکه مردم امروزه برای کارهای دیگری مانند غذا خوردن نیز به نشستن دور یک میز یا حتی روی نیمکت عادت کرده اند.

فواید سلامت غذا خوردن در حالت نشسته روی زمین

 در گذشته، مردم هنگام غذا خوردن روی زمین می نشستند. اگرچه در بیشتر کشورهای غربی دیگر شاهد چنین صحنه هایی نیستیم، اما در برخی فرهنگ ها همچنان شاهد ادامه آن هستیم. این سنت باستانی در یوگا و آیورودا، پزشکی سنتی هندی، ریشه دارد و همچنین از فواید سلامت با پشتیبانی علمی برخوردار است.

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 17 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

فرمول پیشگیری از فقر آهن!

هنگامی که موضوع محتوای آهن مطرح می شود، بروکلی از جمله ابرسبزیجات در نظر گرفته می شود. افزون بر آهن، بروکلی منبع خوبی برای ویتامین C است که به بدن در جذب آهن کمک می کند. فقر آهن شایع‌ترین دلیل کمبود تغذیه ای در جهان است. فقر آهن می تواند موجب آنمی (کم خونی) و تاخیر شناختی (یادگیری) در کودکان شود. شدت آنمی می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد و در برخی موارد حتی به تزریق خون نیاز باشد. برای بیشتر مردم، عامل کلیدی در پیشگیری از فقر آهن حصول اطمینان از دریافت میزان کافی این ماده مغذی از رژیم غذایی است.

، آهن در دو شکل وجود دارد: آهن هم (Heme Iron) که از منابع گوشتی سرچشمه می گیرد و آهن غیر هم. آهن هم بهتر از آهن غیر هم جذب می شود و بر همین اساس مقدار توصیه شده روزانه آهن مصرفی برای گیاهخواران دو برابر بیشتر است. با این وجود، گیاهخوارانی که از یک رژیم غذایی متنوع برخوردار هستند، چندان در معرض خطر ابتلا به کم خونی فقر آهن قرار ندارند. پس از بلوغ، مقدار توصیه شده روزانه آهن مصرفی برای زنان به واسطه چرخه های قاعدگی بیشتر است.

در ادامه با برخی از مواد غذایی سرشار از آهن آشنا می شویم. جگر در این فهرست قرار ندارد، زیرا اگرچه منبع عالی برای آهن محسوب می شود، اما از محتوای کلسترول بالایی نیز برخوردار است.

گوشت

پیشگیری از فقر آهن با این مواد غذایی

در اینجا بیشتر تمرکز روی گوشت گاو است. گوشت مرغ، بوقلمون، و بره نیز منابع خوبی برای آهن هستند. گوشت حاوی آهن هم است که جذب آن برای بدن آسان‌تر است و از این رو، آهن بیشتری را از این مواد غذایی دریافت می کنید. منابع بدون چربی گوشت گاو توصیه می شوند.


نوشته شده در تاریخ یکشنبه 17 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خوراکی‌های غیرلبنی سرشار از کلسیم را بشناسید

لاکتوز موجود در مواد لبنی برای برخی افراد مضر است، بنابراین این اشخاص می‌توانند از این مواد خوراکی استفاده کنند.
گاهی اوقات برخی از افراد نسبت به لاکتوز موجود‌تر مواد لبنی حساسیت نشان می‌دهند بنابراین بهتر است از مواد غذایی که در خبر به آن‌ها اشاره می‌کنیم استفاده کنند.
1. دانه‌های آفتابگردان 
استفاده از دانه‌های آفتاب گردان به عنوان میان وعده علاوه بر این که از کلسیم بالایی برخوردار هستند، منبع مهمی از آنتی اکسیدان، ویتامین E و مس هستند که در سلامت گلبول‌های سفید خون نقش اساسی دارند.
مواد غیر لبنی سرشار از کلسیم را بشناسید/ کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند بخوانند
۲. صدف دریایی 

نوشته شده در تاریخ شنبه 16 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص بی شمار آب‌ طالبی؛ چرا باید در تابستان «آب طالبی» بخورید؟

کسانی که با مشکل سفید شدن زودهنگام مو و پیری زودرس پوست مواجه‌اند، از این آبمیوه طبیعی استفاده کنند. طالبی میوه‌ای معطر و شیرین است که این روز‌ها مهمان سفره‌های شماست. محققان برای انجام یک آزمایش، مقداری از پلاکت‌های خون را گرفته با مقدار کمی عصاره یا آب طالبی شیرین مخلوط کردند.
آن‌ها دریافتند در طالبی عاملی وجود دارد که به شدت مانع از انباشته شدن غیرطبیعی پلاکت‌ها می‌شود و در نتیجه از انعقاد و لخته شدن خون در رگ ها، که عامل حمله‌های قلبی است، جلوگیری می‌کند.
آب طالبی منبع مهمی از ویتامین‌های A، ویتامین B۶، مواد معدنی، فیبر غذایی و اسید فولیک است.
آب طالبی که مصرف آن در تابستان شایع است، عامل سلامتی بدن در زمینه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع مشکلات قلبی و عروقی، جلوگیری از سرطان، درمان بی‌خوابی، درمان مشکلات قاعدگی، درمان دندان درد، درمان آرتروز و بهبود روند هضم محسوب می‌شود.
مصرف آب طالبی نه تنها در سلامت کلی بدن نقش دارد، بلکه برای بازسازی پوست خانم ها، جلوگیری از سفید شدن زودرس مو، مبارزه با ریزش مو و جلوگیری از چروکی شدن پوست با گذر زمان نیز مفید است.
طالبی سرشار از ویتامین C و A است که با تحریک گلبول‌های سفید خون در بدن، سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد و باعث ریشه کن کردن عفونت در بدن می‌شود. 
آب طالبی به دلیل دارا بودن پتاسیم، مانع از فشار خون بالا در بدن فرد می‌شود و به خاطر مقادیر بالایی از ویتامین C از تصلب شرایین و لخته شدن خون در قلب جلوگیری می‌کند.
این آبمیوه باعث از بین بردن رادیکال‌های آزاد در بدن شده و در نهایت از به وجود آمدن سرطان در بدن جلوگیری می‌کند.
آب طالبی باعث آب رسانی بیشتر به پوست و در نهایت باعث درخشندگی و نرم شدن پوست می‌شود، زیرا این آب میوه دارای مقادیر بالایی از ویتامین A است که در بازسازی کلاژن‌های پوست و جوان سازی مثمر الثمر است.
منبع: Health Diaries

نوشته شده در تاریخ شنبه 16 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

مزایای پوست تخم مرغ چیست؟

تخم مرغ یکی خوراکی‌های مفید برای سلامت بدن است، اما علاوه بر زرده و سفیده، پوست تخم مرغ نیز کاربردهای مختلف آرایشی بهداشتی دارد.
کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف پوست تخم مرغ می‌تواند برای زیبایی پوست صورت مفید باشد.
می‌توانید پوست تخم مرغ را خرد کرده به قطعات ریز تقسیم کنید و به همراه یک سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و از آن به عنوان یک ماسک لایه بردار و جوان کننده پوست استفاده کنید.
پوست تخم مرغ به دلیل دارا بودن مواد مغذی از جمله کلسیم می‌تواند باعث ترمیم سلول‌های پوستی، درمان آکنه و کمک به کلاژن سازی صورت شود.
از پوست تخم مرغ همچنین می‌توانید به عنوان یک پودر کمکی برای کاهش اثر اسیدی نوشیدن قهوه به ویژه به همراه صبحانه استفاده کنید. 
مقداری پوست تخم مرغ شسته و خشک شده را پودر کنید و به همراه شکر و شیر به نوشیدنی قهوه خود اضافه کنید تا از طعم جالب و استثنایی این نوشیدنی خوشمزه لذت ببرید.
اگر پوست کناره ناخن‌های دست شما دچار خراش و آسیب شده یا دچار التهاب و تورم است، می‌توانید از پوست تخم مرغ برای برطرف کردن این مشکل استفاده کنید.
برای این کار قسمتی از پوست تخم مرغ را با سفیده تخم مرغ مخلوط و موضع آسیب دیده را به آن آغشته کنید، با انجام این کار پس از دو الی سه روز پوست اطراف ناخن نرم و لطیف شده، لایه‌های شاخی التهابی اطراف آن به آسانی با ابزار مانیکور جدا می‌شود.
از مخلوط پوست تخم مرغ و سرکه سیب همچنین می‌توانید به عنوان یک پماد ضدالتهابی برای درمان اسپاسم عضلات خود استفاده کنید.
برای این کار مقدار دو یا سه عدد پوست تخم مرغ کامل را خرد کرده به همراه مقداری سرکه سیب در یک شیشه قرار دهید، منتظر بمانید تا تخم مرغ به طور کامل در سرکه حل شود که حدود 2 روز طول می‌کشد، سپس از این پماد خانگی بر روی موضع آسیب دیده استفاده کنید.
با آغشته کردن عضله آسیب دیده به این پماد و ماساژ با حرکات دورانی التهاب به سرعت از بین می‌رود.
منبع:prevention

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 12 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

اینفوگرافی: ۳ فایده «تندخوری» و دیگر هیچ!

غذاهای تند خواص بی‌شماری برای بدن دارد که ۳ مزیت اصلی آنها در اینفوگرافی زیر آورده شده است. خواص بی‌شماری
 
غذاهای تند مثل سیر و پیاز و برخی از ادویه‌جات تند از قبیل فلفل قرمز، پودر کاری و سس‌های تند مثل توباسکو فواید زیادی برای بدن دارند که بخش عمده‌ای از این خواص را باید در ماده‌ای به نام «کاپسایسین» جست‌وجو کرد.
هر یک از این مواد غذایی یا ادویه‌جات از خواص منحصر بفردی برخوردار بوده که از جمله آن می‌توان به خواص ضدسرطان و میکروب‌کشی سیر و پیاز اشاره کرد.
پودر کاری دارای خاصیت ضدالتهاب و ضددرد بوده و دانه خردل به واسطه منیزیم و سلنیوم سرشار، محافظ قلب و ضدسرطان محسوب می‌شود.
غذاهای تند به طور کلی برای رفع درد مفاصل و آرتروز مفید بوده و ویتامین B3 موجود در آنها می‌تواند از کلسترول خون بکاهد.
۳ فایده اصلی غذاهای تند را می‌توانید در اینفوگرافی زیر مشاهده کنید:

اینفوگرافی: ۳ فایده «تندخوری» و دیگر هیچ!
منبع: Whfoods

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 11 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

برای پاکسازی روده‌ها چه بخوریم؟

مصرف انواع خوراکی‌ها به ویژه فست فود و خوراکی‌های چرب باعث ورود سموم به داخل بدن می‌شود به همین دلیل دفع سموم از دستگاه گوارش اهمیت فراوانی دارد. اولین ماده برای پاکسازی روده‌ها، نوشیدن ۸ لیوان آب به طور روزانه است، درکنار آب می‌توانید از سایر خوراکی از جمله انواع کلم‌ها استفاده کنید.
کلم‌ها حاوی مقادیر بالای فیبر هستند و به دلیل وجود ترکیبات سولفور و گوگرد در آن‌ها می‌تواند بسیاری از عوامل بیماری‌زا، میکروب‌ها و باکتری‌های مضر موجود در روده را نابود کرده به این ترتیب به سلامت این عضو مهم بدن کمک کند.
سیر دومین ماده مفید برای سم زدایی و حفظ سلامت روده‌ها است، این ادویه ارزشمند فواید سلامتی زیادی برای اعضای مختلف بدن از جمله قلب و گردش خون دارد، همچنین اثرات ضد باکتریایی و ضد ویروسی آن می‌تواند به سلامت روده‌ها کمک کند.

نوشته شده در تاریخ شنبه 9 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با این چای به استقبال هوای سوزان و آتشین بروید + طرز مصرف

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی چای را به دلیل اینکه سبب افزایش تعریق بدن می‌شود، در فصل تابستان مفید دانست.
چای ترش (قرمز یا مکّی) دارای طبع سرد و خشک است. چای سیاه سبب دفع آهن از بدن می‌شود، ولی چای ترش منبع غنی از آهن است.
مصرف چای ترش به خصوص در افرادی که مزاج گرم دارند، نقش موثری در اعتدال دمای بدن به خصوص در فصل تابستان دارد. همچنین به دلیل اینکه چای ترش طبع سرد و خشک دارد، افراد باید آن را در فصل بهار که مزاج گرم و‌ تر و تابستان که طبع گرم و خشک دارد، مصرف کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه در بدن مکانیسم‌هایی وجود دارند که با مصرف مواد غذایی و گیاهان دارای طبع سرد و گرم آن‌ها فعال می‌شوند تا دمای بدن را متعادل سازند، عنوان کرد: مصرف چای ترش با افزایش تعریق بدن موجب کاهش دما و در نهایت خنک شدن بدن می‌شود.

نوشته شده در تاریخ شنبه 9 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص درمانی ریواس؛ نوبرانه تابستانی + اینفوگرافی

ریواس جزو گیاهانی است که ویتامین‌های موجود در آن می‌تواند سلامت بدن را تضمین کند. در اینفوگرافی زیر اهم این خواص را مشاهده می‌کنید.کمتر کسی پیدا می‌شود که نوشیدن یک لیوان شربت ریواس خنک و تگری نیشابور را در فصل‌های گرم سال تجربه نکرده باشد چرا که مادر‌ها و مادربزرگ‌ها همیشه معتقد بودند ریواس حالمان را جا می‌آورد و در عین حال کلی فایده برای بدن دارد.
خواص درمانی ریواس؛ نوبرانه تابستانی + اینفوگرافی
البته فواید ریواس فقط به شربت ختم نمی‌شود و با این گیاه می‌توان خورش، آبگوشت، اشکنه، سالاد، کوکو و حتی لواشک هم تهیه کرد.
ریواس سرشار از عناصر معدنی و انواع ویتامین‌ها است و به هضم غذا کمک می‌کند. حال اگر کنجکاو شده‌اید که با سایر خواص و مضرات احتمالی این گیاه خوش‌رنگ و لعاب و دستورات غذایی آن آشنا شوید، به موارد زیر توجه کنید:
 ۱. کلسیم
کمبود کلسیم بر وضعیت جسمی و روحی تاثیر می‌گذارد. از طرفی گیاه ریواس سرشار از کلسیم بوده و می‌تواند در استخوان‌سازی و استحکام بدن نقش داشته باشد.
 ۲. لوتئین
ریواس حاوی ماده‌ای به نام «لوتئین» است که برای سلامت چشم و پوست افراد ضروری است. با توجه به اینکه افراد روزانه در معرض گرد و غبار قرار می‌گیرند، باید برای حفاظت از پوست و چشم خود مصرف ریواس را در اولویت قرار دهند.
 ۳. ویتامین K
دانشمندان بر این باورند مصرف این ویتامین برای سلامت کلی بدن حائز اهمیت است.
کمبود این ویتامین در بدن باعث می‌شود در صورت بروز کوچک‌ترین بردیگی بر روی بدنتان با خونریزی زیادی رو به رو شوید.
 ۴. کاهش وزن
ریواس در دسته سبزیجات کم‌کالری قرار داشته و مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، می‌تواند تاثیرگذار باشد، زیرا این گیاه با بالا بردن سوخت و ساز بدن به کاهش وزن کمک می‌کند.
 ۵. درمان آلزایمر
مصرف ریواس از اکسیداسیون سلول‌های مغزی جلوگیری می‌کند و با تحریک سلول‌های این عضو حیاتی بدن، روند اختلال‌های شناختی از قبیل آلزایمر را کند می‌کند.
خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 8 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

این فرمول‌های گیاهی موهای آقایان را پرپشت می‌کند + اسامی

طاسی معضلی است که برخی از آقایان گرفتار آن می‌شوند، اما می‌توان با راهکار‌های سنتی از ریزش موهای سر جلوگیری کرد.
بسیاری از مردان به دلیل تابش مستقیم نور خورشید بر روی پوست سرشان دچار ریزش مو می‌شوند، البته باید در نظر داشت که برخی از افراد به صورت ژنتیکی گرفتار طاسی می‌شوند.
 استرس، کمبود ویتامین B را می‌توان از جمله عواملی دانست که بر طاسی مردان اثراتی منفی دارد.
مردهایی که از ریزش مو رنج می‌برند می‌توانند از روش‌های سنتی زیر برای رویش مجدد موهایشان استفاده کنند.
 ۱. گزنه
هورمون «دی هیدرو تستوسترون» عامل اصلی ریزش مو است که با استفاده از گیاه گزنه می‌توان از تبدیل شدن هورمون تستوسترون به دی هیدرو تستوسترون جلوگیری کرد. همچنین لازم به ذکر است که گزنه را می‌توان به صورت قرص و یا به صورت روغن مورد استفاده قرار داد.
 ۲. رزماری
رزماری با بهبود گردش خون باعث خون رسانی بیشتر به سر می‌شود. استفاده از این گیاه به صورت قطره می‌تواند در رشد مو کمک فراوانی کند. از طرفی استفاده از رزماری به همراه روغن زیتون موهای سفید را کاهش می‌دهد.
 ۳. نعناع
استفاده از روغن نعناع در رشد مو تاثیر بسزایی دارد، زیرا رشد فولیکول‌های مو را بهبود بخشیده و می‌تواند به عنوان معجزه‌ای برای رشد مو مورد استفاده قرار گیرد.
 ۴. آلوئه ورا
 این گیاه pH مو را به تعادل رسانده و رشد فولیکول‌های مو را دوچندان می‌کند. از این گذشته، منافذ پوست را باز کرده و بدین طریق در تسریع گردش خون در پوست سر تاثیر می‌گذارد.
 ۵. اسطوخودوس عادی
اسطوخودوس یکی از گیاهان شناخته شده است که نقش شگرفی در تقویت رشد موهای سر داشته و طاسی را سرکوب می‌کند.
این گیاه دارای خواص ضد باکتری است که می‌تواند تسکین‌دهنده باشد و در درمان ناراحتی‌های پوستی و عفونتی تاثیر فراوانی دارد.  
به طور کلی استفاده منظم از روغن موی اسطوخودوس برای جلوگیری از ریزش مو بسیار مفید است.
 ۶. مالیدن روغن بادام به مو‌ها و پوست سر
این روغن گران‌قیمت برای پوست سر خیلی مغذی است و از بهترین روش‌های درمان ریزش مو در طب سنتی محسوب می‌شود.
 ۷. حجامت
پسرانی که ریزش مو در خانواده آن‌ها ارثی است و در بین اعضای خانواده و نزدیکانشان (پدر، برادر، عمو و دایی) طاسی وجود دارد، بهتر است از سنین نوجوانی سالی ۱ الی ۲ بار حجامت را در فصل بهار انجام دهند تا هیچگاه دچار ریزش مو نشوند و این کار را تا ۲۸ سالگی ادامه دهند.
مردانی که ریزش مو در آن‌ها شروع شده و در حال پیشرفت است، باید در اولین فرصت حجامت کنند تا ریزش موی‌شان متوقف شود. این افراد بهتر است سالی دو بار حجامت در بهار تا سن ۲۸ سالگی و یک بار نیز حجامت سر را انجام دهند.
منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 8 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص شفابخش عرق «بومادران»

عرق بومادران خواص بسیار فراوانی دارد و از آن در طب سنتی به عنوان ضد تب و سرماخوردگی استفاده می‌شود، همچنین در بهبودی مشکلات جسمی و روحی نیز کاربرد دارد. اگر خون دماغ می‌شوید این عرقیجات را میل کنیدگیاه بومادران از زمان‌های بسیار قدیم به واسطه خواص درمانی‌اش از شهرت و اعتبار بالایی برخوردار بوده است. چینیان باستان شاخه‌های بومادران را در هنگام پیشگویی در اطراف می‌پراکندند و به آن عنوان لقب "ساقه پیشگو" داده‌اند. 
نام علمی این گیاه، میلفولیوم، به معنی هزاربرگ است که به شاخه‌های پر برگ بومادران اشاره دارد. نام دیگر آن خون دماغ بوده که دلیل این نامگذاری استفاده از آن برای بندآوردن خونریزی دماغ است. روستاییان برگ‌های تازه بومادران را در سوراخ‌های بینی فرو کرده و خونریزی را بند می‌آوردند.
در طب سنتی آمریکا و اروپا، بومادران برای کاهش تورم مفاصل در بیماری روماتیسم تجویز می‌شد و چای داغ این گیاه، درمان خانگی سرماخوردگی‌های سخت است. امروزه گیاه پزشکان، بومادران را به عنوان یکی از داروهای ضد تب و آنفولانزا می‌شناسند و آن را به همراه آقطی و نعنا صحرایی تجویز می‌کنند.
از نظر بهداشتی این گیاه پاک کننده و تقویت کننده پوست بوده که این ویژگی ناشی از خواص قابض کنندگی بومادران است. چای بومادران که از ساقه‌های گلدار تهیه شده باشد به خصوص برای پوست‌های چرب مفید است. یافته‌های جدید نیز حاکی از خاصیت جوان کنندگی پوست گیاه و عرق بومادران است.
خواص عرق بومادران
برای تهیه عرق بومادران از سرشاخه‌های گُلدار گیاه استفاده می‌شود.
این عرق طبیعت گرمی دارد و از آن برای درمان افسردگی و ضعف اعصاب، صرع و جنون‌های خفیف استفاده می‌شود.
مصرف عرق بومادران موجب تقویت عمومی بدن، تصفیه خون، درمان گرفتگی، درد و ضعف عضله قلب می‌شود.
از دیگر خواص عرق بومادران می‌توان به درمان ضعف عضله وخواب رفتن دست و پا اشاره کرد. از آن می‌توان در درمان اختلالات قاعدگی دوران بلوغ و یائسگی استفاده کرد.
از عرق بومادران در درمان اسهال، کم خونی، اختلالات بینایی، قولنج‌های کبدی، سنگ کلیه، ورم مقعد و روده و بواسیر استفاده می‌شود.
عرق بومادران ضد رماتیسم و نقرس، ضد التهاب، تب، اسپاسم، آرام بخش دردهای معده و مقوی معده، محرک گوارشی، ضد نفخ، ملین، صفرا آور، برطرف کننده بی‌اشتهایی، ضد میکروب، ویروس، باکتری وکِرم، شستشو دهنده، ضد عفونی کننده مجاری ادراری، معرق، ضد درد و حساسیت، خلط آور، کاهنده پر‌فشاری خون، ضد ترومبوز مغزی و شریانی، تقویت رگ‌های واریسی، التیام دهنده زخم و جراحات، بند آورنده خونریزی، ضد تشنج و شوره سر، مرطوب و جوان کننده پوست است. 
میزان مصرف عرق بومادران
روزانه دو فنجان همراه با غذا برای درمان اختلالات گوارشی و پیش از صرف غذا برای درمان سایر ناراحتی‌ها استفاده شود.
احتیاط در مصرف
خواص عرق بومادران زیاد است، اما در دوران بارداری و شیردهی مصرف ترکیبات عرق بومادران ممنوع است. همچنین کودکان زیر دوسال نباید از عرق بومادران استفاده کنند. همچنین باید از مصرف دَمکرده یا عرق بومادران در ناحیه اطراف و داخل چشم خودداری شود. 
عوارض جانبی
بومادران جزء گیاهان با حداقل عوارض جانبی است به خصوص اگر به صورت دم کرده سرشاخه‌های گلدار استفاده شود. خواب آلودگی، تهوع، استفراغ، بی‌اشتهایی و در صورت مصرف طولانی مدت حساسیت به نور از عوارض جانبی نادر مصرف گیاه بومادران محسوب می‌شوند.
خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

تخم مرغ چگونه به کاهش وزن کمک می‌کند؟

لاغری و تناسب اندام برای حفظ سلامت بدن بسیار ضروری است و می توانید با تغییراتی هرچند کوچک در مهمترین وعده غذایی خود به آن دست یابید.
تخم مرغ چگونه به کاهش وزن کمک می‌کند؟محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا در آمریکا به تازگی دریافتند با اضافه کردن دو عدد تخم مرغ کامل به وعده صبحانه افراد می توانند در یک بازه زمانی نسبتاً کوتاه به وزن ایده آل خود دست یابند.
کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی دو گروه داوطلب و قرار دادن دو عدد تخم مرغ به عنوان وعده صبحانه برای یک گروه و یک دونات شکلاتی برای گروه دیگر بدست آورده اند.
افرادی که به مدت دو هفته هر روزصبح تخم مرغ مصرف کرده اند تا ۲۵ درصد بیشتر از سایرین وزن کم کرده اند.
کارشناسان اعتقاد دارند اثر لاغر کنندگی تخم مرغ به خاطر وجود مقادیر بالای پروتئین در ترکیب آن است که باعث سیر کنندگی به مدت زیاد می شود و در نتیجه  کمتر فرد نیاز به خوردن مواد غذایی در طول روز بویژه بین زمان صبحانه تا نهار پیدا می کند.
براساس تحقیقات بیشترین زمانی که فرد دچار چاقی و اضافه وزن می شود بین بازه صبحانه تا نهار است که خوردن انواع تنقلات باعث گرسنگی بیشتر و چاقی به دنبال آن می شود.
افراد می توانند تخم مرغ را به صورت پخته، بخار پز یا نیمرو و غذاهای تهیه شده از آن مانند املت یا پنکیک نیز درست کرده و برای اثر گذاری بیشتر به همراه سبزجاتی چون اسفناج، کلم بروکلی، نان حاوی دانه های روغنی و آب میوه طبیعی مصرف کنند و پس از مدتی از تغذیه به این شیوه کاهش وزن وتناسب اندام را در خود مشاهده کنند.
کارشناسان بدترین نوع خوراکی برای وعده صبحانه را انواع کیک، شیرینی وبیسکوئیت می دانند که باعث تحریک اشتها و تمایل شدید به خوردن انواع خوراکی ها می شود.
همچنین در این نوع خوراکی ها انواع چربی های اشباع وجود دارد که می تواند در طولانی مدت باعث ابتلای فرد به انواع بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی، دیابت، چربی و فشار خون شود.
براساس تحقیقات تخم مرغ تنها ۷۸ کالری دارد ولی حاوی مواد بسیار مغذی بویژه در زرده تخم مرغ است.
تخم مرغ همچنین باعث افزایش سوخت و ساز بدن و ترمیم بافت های آسیب دیده بدن می شود و به این ترتیب فرد با انرژی بیشتری به انجام کارهای روزانه خود می پردازد و کمتر تمایل به خوردن غذا پیدا می کند.
تخم مرغ حاوی مواد سرکوب کننده قند خون است و افرادی که به طور مرتب از این ماده مغذی استفاده می کنند کمتر مبتلا به بیماری دیابت می شوند، همچنین تحقیقات جدید نشان داده است که کلسترول موجود در تخم مرغ مضر نیست و باعث بالا رفتن چربی خون نمی شود.
منبع: dailymail

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص جادویی ذرت مکزیکی + اینوگرافی

ذرت مکزیکی سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی بوده و بدن انسان را در برابر انواع بیماری‌ها حفظ می‌کند. امروزه جوانان زیادی به خوردن ذرت مکزیکی در زمان استراحت و تفریح می‌پردازند و جالب است بدانید که این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مفید برای سیستم ایمنی بدن است.
ذرت مکزیکی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و انسان را در برابر انواع سرطان‌ها ایمن نگه می‌دارد و برای پیشگیری از دیابت و نرمال نگه داشتن میزان قند خون ماده‌ای مفید به شمار می‌رود.
ذرت مکزیکی به دلیل اینکه حاوی مقادیر زیادی گوگرد، سیلیس، آهن و کلسیم است از پوست و مو و همچنین ناخن محافظت می‌کند و سبب استحکام آن‌ها می‌شود و املاحی همچون پتاسیم، فسفر و منگنز در آن به مقدار فراوان یافت می‌شود و این ماده غذایی سرشار از ویتامین‌های گروه B است.
ذرت مکزیکی کمک بزرگی به رشد باکتری در روده کرده و اسیدهای چرب موجود در آن باعث بهبود عملکرد روده می‌شود و خاصیت ضد یبوست دارد.
هر ۱۰۰ گرم کنسرو ذرت مکزیکی حاوی ۸۶ کیلو کالری است و یک ماده غذایی رژیمی محسوب می‌شود.
 
خواص جادویی ذرت مکزیکی + اینوگرافی
منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

چگونه شیر سالم را از تقلبی تشخیص دهیم؟

شیر برای سلامت بدن بسیار ضروری است اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده می تواند باعث بیماری‌های خطرناکی شود. روش های تشخیص شیر سالم در اینجا معرفی شده است. شیر و سایر محصولات لبنی برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در برخی کشورهای خارجی تقلب در زمینه تولید شیر صورت می گیرد که می تواند سبب ابتلای افراد به انواع بیماری های گوارشی، مشکلات قلبی عروقی یا واکنش‌های شدید آلرژیک شود به همین دلیل باید قبل از مصرف شیر از سالم بودن آن مطمئن شویم.
کارشناسان حوزه بهداشت هشدار می دهند در تکنیک های شناسایی سلامت شیر به دلیل استفاده از اسید تنها افراد متخصص در محیط آزمایشگاهی به انجام این کار بپردازند زیرا استفاده از وسایل آزمایشگاهی در محیط خانه کار بسیار خطرناکی محسوب می‌شود.
کارخانجات تولید شیر انواع افزودنی ها و مواد شیمیایی را به این محصول و سایر محصولات لبنی اضافه می‌کنند که از جمله این مواد افزودنی می‌توان به آب، نشاسته، پارافین، انواع روغن های حیوانی اشاره کرد که با آزمایش هایی ساده و در عین حال دقیق می توان به وجود آنها پی برد.

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 4 اردیبهشت 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()