خطر مرگ با لخته شدن خون در پا/با مصرف کلسیم خوش اندام شوید/ راز سلامتی با قهوه/قندخونتان را با آب پایین بیاورید

با خواب کافی بیماری قلبی و عروقی را از خود دور کنید

نیاز به خواب در افراد متفاوت است، اما اگر به سختی از خواب بیدار می‌شوید، زود خسته می شوید  یا در تمرکز کردن مشکل دارید به این معناست که خواب کافی ندارید، متخصص زنان هشدار می دهند نداشتن خواب کافی افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی و روانی قرار می‌دهد.

با مصرف کلسیم خوش فرم شوید/لخته شدن پا را جدی بگیرید/راز سلامتی قهوه/با نوشردن آب قند خون خود را کنترل کنید

با آب خوردن قند خون را کنترل کنید

آب باعث خارج شدن قند خون اضافی از ادرار شما می‌شود و از کم آب شدن بدن جلوگیری می‌کند.

سیگار و الکل مادر بیماری ها

تحقیقات نشان داده  است که ترک سیگار و مصرف نکردن الکل، با کاهش خطر دیابت نوع دوم، مرتبط است و ریسک بسیاری از بیماری‌‌ها را کم می‌کند.

راز سلامتی در قهوه

قهوه با کاهش اضافه وزن، مقاومت به انسولین و التهاب در ارتباط است. همچنین از بدن در برابر بیماری های قلبی و سایر بیماری های کبدی محافظت می کند.

این سردرد را جدی بگیرید

سردرد رعد آسا یک سردرد بسیار شدید است که به سرعت رخ می دهد و در 60 ثانیه یا کمتر پیشرفت می کند و می تواند ناشی از خونریزی مغزی در اثر سکته باشد.

با مصرف کلسیم خوش فرم شوید/لخته شدن پا را جدی بگیرید/راز سلامتی قهوه/با نوشردن آب قند خون خود را کنترل کنید

لخته شدن خون در پا را جدی بگیرید

لخته شدن خون که در رگ های عمقی پا اتفاق می‌افتد حتی می‌تواند باعث مرگ شود، علت خطرناک بودن این بیماری این است که یک تکه لخته شل می‌شود و عامل ایجاد آمبولی ریه (لخته در ریه‌ها) می شود و کشنده است، سرطان، چاقی، عدم تحرک، خواب، سفر طولانی مدت، بارداری و سن از عوامل خطر سازند.

با مصرف کلسیم پاهایتان را خوش فرم کنید

کلسیم به طور کلی برای سلامت استخوان مفید است همچنین در ساختن عضلات قوی ضروری محسوب می شود، کلسیم برای بهبود انقباض عضلات ضروری است و سبب بهبود رشد عضلات می شود، خوشبختانه برای افرادی که می خواهند چربی پاهایشان را آب کنند، خوراکی های غنی از کلسیم عالی است.

گزینه غذایی به ظاهر سالم، اما مضر

ماست های طعم دار می توانند در صورت ناپرهیزی از یک انتخاب سالم به یک فاجعه غذایی تبدیل شوند. ماست ساده حاوی ۱۲ گرم یا ۳ قاشق غذاخوری قند شیر در هر فنجان است، قند به طور طبیعی در میوه ها، سبزیجات و محصولات لبنی یافت می شود اما ماست های طعم دار می تواند ۱۵ گرم بیشتر قند داشته باشد.

ضررهای نان لواش را بدانید

در نان سفید، فسفر و منیزیم که از عناصر حیاتی لازم برای بدن هستند وجود ندارد همچنین نان سفید در کاهش نسل بشر تأثیر دارد و آدمی را کم خون می کند چرا که ویتامین ها در افزایش نسل اثرگذار است و مهمترین ضرر مصرف نان سفید یبوست بوده که به ام الامراض تشبیه شده زیرا سرچشمه بروز بسیاری از بیماری هاست.

احتمال اسکیزوفرنی فرزندان مردانی که دیر پدر می شود

تحقیقات نشان داده که با بالا رفتن سن پدر شدن، فرزندان در معرض ابتلا به اختلالات ژنتیکی و بیماری های اوتیسم و اسکیزوفرنی قرار خواهند گرفت.

                                                       منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 31 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

7 علت عجیب و غریب که به بیماری واریس ختم می شود

رگ های واریسی سیاه رگ های متورم شده هستند که اغلب در پاها و ران پا بروز می کند، در واقع قسمت پایین بدن یعنی پاها به دلیل فشاری که تحمل می کنند و جاذبه زمین بیشتر دچار این بیماری می شوند.7 علت عجیب و غریب که به بیماری واریس ختم می شود

برای بیشتر مردم، رگ های واریسی بیشتر جنبه زیبایی دارد. ولی در نوع پیشرفته اش علاوه بر متورم بودن رگ ها، درد و ناراحتی به دنبال دارد.

 حاملگی

حاملگی یکی از دلایل شایع ابتلا به واریس است. در دوران حاملگی میزان خون بدن مادر افزایش پیدا می کند که بیشتر در پاها جمع می شود. همین مساله باعث گشاد شدن بیشتر رگ های پا می شود.

 ضربدری نشستن

اگر شخص عادت داشته باشد موقع نشستن پاهایش را روی هم بیندازد یا به اصطلاح ضربدری بنشیند، گردش ضعیف خون در رگ های پا باعث ایجاد واریس می شود.

 نحوه نگهداری از پاها

نحوه نگهداری از پاها می تواند یکی از علت های واریس باشد. اگر در حین زدن موهای پا با تیغ پوست پا بریده شود جریان خون طبیعی دچار مشکل می شود که باعث فشار بیشتر به رگ های پا می شود.

استفاده از مرطوب کننده و ماساژ دادن آن ها باعث گردش بهتر جریان خون در پاها شده مانع از واریس می شود.

نشستن طولانی مدت

نشستن طولانی مدت مانع از گردش جریان خون در رگ ها و ماهیچه های اطراف آن ها و در نتیجه بروز واریس می شود.

 عدم تحرک

عدم تحرک مناسب باعث می شود تا رگ های پا مثل حوضچه عمل کنند و خون در آن ها گردش نداشته باشد. در صورتی که با ورزش و تحرک، گردش جریان خون در رگ ها بهتر صورت می گیرد. در عین حال ورزش باعث قوی شدن بدن و ماهیچه های پا شده و از واریس جلوگیری می کند.

نمک

مصرف غذاهای پر نمک ارتباط مستقیم با بد شدن رگ های واریس دارد. رژیم غذایی پر نمک باعث نگهداری آب در بافت ها می شود که در نتیجه فشار بیشتری به گردش خون و رگ های خونی وارد می کند.

کفش پاشنه بلند

پیاده روی یکی از ورزش های خوب برای جلوگیری از واریس است. ولی کفش پاشنه بلند در طولانی مدت باعث از بین رفتن فرم طبیعی پا و مچ پا شده مانع از گردش مناسب خون در پاها می شود. بهتر است شخص طولانی مدت از کفش پاشنه بلند استفاده نکند و گاهی از کفش های ورزشی استفاده کند.

منبع: نت نوشت

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 27 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

دلستر بهتر از نوشابه/ خطر کم تحرکی را جدی بگیرید/ خانم ها با این نوشیدنی مرگ را از خود دور کنند/کفش تنگ با پاهایتان چه می‌کند؟

دلستر بهتر از نوشابهدلستر بهتر از نوشابه/کم تحرکی را جدی بگیرید/خانم ها با این نوشیدنی مرگ را از خود دور کنید/آیا حجامت باعث بهبود بیماری سرطان می شود؟دلستر دارای ویتامین ث و گروه ویتامین ب و برای دفع سنگ کلیه مفید است، در حالیکه نوشابه جذب کلیه و باعث اختلال عمکرد این عضو می‌شوداز سوی دیگر نوشابه  باعث چاقی و پوکی استخوان در افراد می شود.

کم تحرکی را جدی بگیرید

کم تحرکی عامل مهمی برای افزایش بیماری های غیرواگیر از جمله چاقی، دیابت، قلبی و عروقی مانند سکته و سرطان می شود و این موضوع در بین مردان و زنان تهرانی تقریبا به چشم می خورد.

از بیماری ماکولا چه می دانید؟

ماکولا یا لکه زرد همان قسمت حساس به نور شبکیه چشم  است که مسئولیت دید مستقیم و واضح را به عهده دارد و با افزایش سن  این بیماری تشدید می شود، و در گروه سنی بالای ۶۵ سال شایع ترین علت کاهش بینایی محسوب شده و این بیماری از عوارض دیابت محسوب می شود.

کفش تنگ با پاهایتان چه می‌کند؟

پوشیدن کفش تنگ یکی از عوامل میخچه در انسان محسوب شده و این بیماری در خانم ها به دلیل پوشیدن كفش‌های نوک‌تیز و پاشنه‌بلند و تحت فشار قرار گرفتن پاها و انگشتان بیشتر  مشاهده می شود.

دلستر بهتر از نوشابه/کم تحرکی را جدی بگیرید/خانم ها با این نوشیدنی مرگ را از خود دور کنید/آیا حجامت باعث بهبود بیماری سرطان می شود؟ 

خانم ها با این نوشیدنی مرگ را از خود دور کنند

خانم هایی که روزانه یک فنجان قهوه می نوشند، ۵۱ درصد کمتر از کسانی که قهوه مصرف نمی کنند در معرض خطر مرگ قرار دارند. اگر مصرف قهوه بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی گرم در روز افزایش یابد،  می تواند خطر مرگ تا ۵۷ درصد کاهش دهد.

بیماری لاعلاجی که از گربه به انسان منتقل می شود

این بیماری که با توکسوپلاسموز نام دارد از گربه به انسان منقل می شود و در زنان باردار موجب سقط و عقب ماندگی جنین و اختلالات عصبی مثل صرع و آلزایمر می شود.


آیا حجامت باعث بهبود بیماری سرطان می شود؟

حجامت در بیماران سرطانی می تواند باعث تاثیر بیشتر داروهای شیمی درمانی و افزایش پاسخ به درمان شود و در کنار سایر داروها می تواند کمک کننده به این بیماری شود.

 دلستر بهتر از نوشابه/کم تحرکی را جدی بگیرید/خانم ها با این نوشیدنی مرگ را از خود دور کنید/آیا حجامت باعث بهبود بیماری سرطان می شود؟

عوارض کم آبی در بدن

کم آبی بدن، در ابتدا شما را خسته و بیحال می کند و اگر در حال ورزش کردن باشید، عملکردتان افت قابل توجهی خواهد داشت. اما اگر بدون تامین آب بدن، به تمرین و ورزش ادامه دهید، خطر سکته ی مغزی افزایش می بابد.

تسکین درد مفاصل با این خوراکی

کلاژن موجود در ژلاتین می‌تواند درد مفاصل ناشی از التهاب را کاهش داده و  می‌تواند در افراد مبتلا به ورم مفاصل، درد را تسکین داده و عملکرد مفاصل را بهبود دهد.

 دلستر بهتر از نوشابه/کم تحرکی را جدی بگیرید/خانم ها با این نوشیدنی مرگ را از خود دور کنید/آیا حجامت باعث بهبود بیماری سرطان می شود؟


نوشته شده در تاریخ دوشنبه 27 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

لاغری و دفع سنگ کلیه با زغال اخته+ اینفوگرافی

زغال اخته میوه ای سرشار از موادمغذی است که دارای خواصی چون لاغری،ضد اسهال، دفع سنگ کلیه و ضد سرطان است.
 
زغال‌اخته  حاوی مقادیر زیادی آهن، کلسیم، اسیدفولیک، ویتامین‌های E, B۱, B۲, C و فلاوونوئیدها است، این میوه خوشمزه کم‌کالری است و باعث اضافه وزن نمی‌شود. همچنین این میوه منبع خوبی برای فیبر است و آنتی‌اکسیدان‌ها زیادی دارد که مقاومت بدن در برابر بیماری‌های غیر واگیر را بالا می‌برند و به پیشگیری از صدمه به سلول‌ها و بافت‌های بدن و در نهایت پیشگیری از بیماری‌هایی چون بیماری قلبی، سرطان، دیابت، تصلب‌شرائین، آب‌مروارید، آرتروز و آرتریت کمک به سزایی می‌کنند.

مصرف زغال‌اخته به کاهش بیماری‌های قلبی کمک می‌کند, علت این امر سطح بالای آنتی‌اکسیدان طبیعی به نام آنتوسیانین است که در سبزیجات و میوه‌های با رنگ تیره یافت می‌شود. در یک مطالعه بلندمدت روی تعدادی از زنان مشخص شد، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در زنانی که رژیم‌غذایی مناسب با مقدار زیاد آنتوسیانین را اجرا می‌کردند به‌طور عمده‌ای کاهش یافت.
زغال‌اخته به کاهش سطح کلسترول نیز کمک می‌کند. پلی‌فنول‌های موجود در زغال‌اخته باعث کاهش کلسترول خون می‌شوند و برای سلامتی قلب مفید هستند.
مصرف عصاره زغال‌اخته برای پیشگیری از بروز عفونت در مجاری ادراری مفید است.
آب زغال‌اخته برای افراد مبتلا به سنگ‌های کلیه و ادرار بدبو موثر است، زیرا با اسیدی کردن ادرار در رفع آن اثر چشمگیری دارد، به خصوص اگر سنگ کلیه از جنس کلسیمی باشد.
موادمغذی موجود در زغال‌اخته از رشد سرطان‌های ریه، کولون (قسمتی از روده بزرگ) و تکثیر سلول‌های سرطان خون بدون تاثیر بر سلول‌های سالم جلوگیری می‌کنند. خصوصیات منحصربه‌فرد زغال‌اخته قابلیت بالایی در جلوگیری از انتقال سرطان در بدن دارد. ترکیبات موجود در این میوه  برای جلوگیری از سرطان پروستات، پوست و شش نیز موثر است.
زغال‌اخته از دو طریق در کاهش وزن موثر است: نخست اینکه زغال‌اخته مانند تنظیم‌کننده انسولین عمل می‌کند. این ماده‌غذایی تاثیر انسولین و انباشتگی چربی‌ها را کاهش می‌دهد و در روند ازبین بردن چربی‌ها شرکت و به لاغری می‌کند. دوم اینکه زغال‌اخته به دفع سموم و چربی‌هایی که در بافت‌های بدن تجمع می‌کنند یاری می‌رساند. تجمع سموم و چربی‌ها در بافت‌های بدن عامل التهاب و احتباس آب محسوب می‌شود.
زغال‌اخته جزء میوه‌هایی است که از بروز عفونت جلوگیری می‌کنند. جوشانده زغال‌اخته در مداوای اسهال معمولی و اسهال‌خونی اثر دارد، به این صورت که باید یک قاشق سوپ‌خوری زغال‌اخته را با فنجانی آب سرد مخلوط کرده و آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و پس از 15 دقیقه دم کشیدن، آن را صاف کرده و هر روز 2 تا 6 فنجان از آن بنوشید.

لاغری و دفع سنگ کلیه با زغال اخته+ اینفوگرافی

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 27 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص شگفت انگیز گوجه فرنگی در سلامت قلب و زیبایی پوست+ اینفوگرافی

مصرف گوجه‌فرنگی و فراورده‌های آن فواید بسیاری برای سلامت قلب، زیبایی پوست و پیشگیری از سرطان دارد.
 ۹۵درصد گوجه‌فرنگی آب و ۵‌درصد باقی‌مانده را  کربوهیدرات‌ها و فیبر تشکیل می‌دهند.
گوجه فرنگی حاوی ویتامین C  است و  تقریبا ۲۸درصد نیاز روزانه‌ بدن به این ویتامین  را تامین می‌کند.
پتاسیم یکی از موادمعدنی در گوجه فرنگی است که برای کنترل فشارخون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌‌وعروقی مفید است.
ویتامین K موجود در گوجه فرنگی برای انعقادخون و سلامت استخوان ضروری است.
 در  این ماده غذایی مفید ویتامین B9 وجود دارد  که  برای رشد طبیعی بافت و عملکرد سلول‌ها ضروری است و مصرف آن در زنان باردار اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
گوجه‌فرنگی و فراورده‌های آن فواید بسیاری برای سلامت دارد، کمک به سلامت قلب، زیبایی پوست و پیشگیری از سرطان از فواید مصرف این ماده غذایی است.
 مصرف گوجه‌فرنگی و محصولات آن عامل کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، ریه و معده است و  به‌نظر می‌رسد علت اصلی این تاثیر خاصیت لیکوپن موجود در آن باشد.
محصولات تهیه‌شده از گوجه‌فرنگی که غنی از لیکوپن و سایر ترکیبات گیاهی هستند، می‌توانند پوست  را در برابر آفتاب‌سوختگی محافظت کنند.
استفاده از محصولات تهیه شده از گوجه‌فرنگی می‌توانند به کاهش التهاب ها و علائم استرس اکسیداتیو (پیروزی رادیکال‌های آزاد بر دفاع آنتی‌اکسیدانی بدن) کمک کنند.

خواص شگفت انگیز گوجه فرنگی در سلامت قلب و زیبایی پوست+ اینفوگرافی

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 23 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

بهترین گیاهان دارویی برای سرکوب اشتها

چای سبز یکی از سالم‌ترین نوشیدنی های جهان است و شواهدی وجود دارند که نشان می دبهترین گیاهان دارویی برای سرکوب اشتهاهند می تواند اشتها را نیز سرکوب کند.

افزایش مصرف فیبر یکی از ساده‌ترین روش ها برای کاهش اشتها و پیشگیری از پرخوری محسوب می شود. اما این اقدام ممکن است برای کنترل اشتها کافی نباشد. و بر همین اساس است که به استفاده از گیاهان دارویی نیاز خواهید داشت. برخی گیاهان دارویی هورمون های گرسنگی را متعادل می سازند و احساس سیری را تقویت می کنند.برخلاف قرص های لاغری، گیاهان دارویی دارای مواد تشکیل دهنده مصنوعی نبوده و در بیشتر موارد اثرات جانبی خاصی ندارند.

چای یربا ماته

چای یربا ماته به صورت گسترده در آمریکای جنوبی مصرف می شود. این نوشیدنی حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی است که عملکرد ذهنی، گوارش، و سطوح انرژی را بهبود می بخشند و اشتها را کنترل می کنند.

نتایج یک مطالعه که روی حیوانات صورت گرفت نشان داد که چای ماته احساس پری را تقویت می کند، که در نتیجه آن مصرف غذا کاهش می یابد.

مطالعه ای دیگر نیز نشان داد، شرکت کنندگانی که عصاره یربا ماته مصرف کرده بودند در مقایسه با گروه کنترل که دارونما دریافت کرده بودند، غذای کمتری مصرف کردند.

عصاره چای سبز

چای سبز یکی از سالم‌ترین نوشیدنی های جهان است و شواهدی وجود دارند که نشان می دهند می تواند اشتها را نیز سرکوب کند.

مطالعه ای که طی یک بازه زمانی 12 هفته ای انجام شد، نشان داد که مصرف 857 میلی گرم عصاره چای سبز در روز می تواند سطوح گرلین (هورمون گرسنگی) را کاهش دهد. همچنین، شرکت کنندگان کاهش هرچه بیشتر وزن خود و بهبود سطوح کلسترول را تجربه کردند.

باید به این نکته اشاره داشت که مصرف بیش از اندازه چای سبز می تواند موجب سردرد، یبوست، و دیگر اثرات منفی شود. اما اگر روزانه چهار تا شش فنجان چای سبز می نوشید، جای نگرانی وجود ندارد.

روغن اساسی گریپ فروت

آیا می دانستید که گریپ فروت یک ماده غذایی چربی سوز محسوب می شود؟ گریپ فروت حاوی ترکیباتی است که سوخت و ساز را بهبود می بخشند و اشتها را تنظیم می کنند.

پژوهش ها نشان داده اند که روغن اساسی گریپ فروت می تواند به سرکوب اشتها و کاهش وزن کمک کند. رایحه روغن اساسی گریپ فروت می تواند هوس های غذایی را کاهش دهد و احساس پری را تقویت کند. شما می توانید به مدت حداقل 15 دقیقه در هفته خود را در معرض این رایحه قرار دهید.

زعفران

زعفران یک ادویه نارنجی رنگ است که از گلی به نام Crocus Sativus تهیه می شود. زعفران از گذشته های دور برای مقاصد پزشکی و آشپزی مورد استفاده قرار می گرفته است.

پژوهش ها نشان داده اند که عصاره زعفران می تواند مصرف تنقلات و میان وعده ها را کاهش دهد و خلق و خو را بهبود ببخشد. همچنین، این مساله ثابت شده است که زعفران توانایی مبارزه با افسردگی و غذا خوردن های احساسی را دارد.

شما می توانید با افزودن این ادویه به غذای خود یا مصرف عصاره زعفران از فواید آن بهره‌مند شوید.

کپسایسین

کپسایسین ترکیبی است که در فلفل های چیلی یافت می شود. این ترکیب به واسطه ویژگی های تسکین دهنده درد خود شناخته شده است. اما کپسایسین می تواند به کاهش وزن و مدیریت دیابت نیز کمک کند.

نتایج مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که ترکیب کپسایسین و چای سبز می تواند گرسنگی را سرکوب کند و احساس سیری را افزایش دهد.

در پایان، باید به این نکته اشاره داشت که برخی از این گیاهان دارویی می توانند دارای اثرات جانبی منفی، به ویژه برای زنان باردار و مادرانی که به نوزاد خود شیر می دهند، باشند. بر همین اساس، پیش از استفاده از آنها با پزشک خود مشورت کنید.

منبع:عصرایران

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 21 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

اگر دیابت دارید، شوید بخورید!

 مطالعات متعددی تایید کرده‌اند که شوید، سطح قند خون را کاهش می‌دهد و مقاومت به انسولین را هم در افراد مبتلا به بیماری دیابت کمتر می‌کند.
شوید، یکی از سبزی‌های برگ سبز است که مواد مغذی مهمی را به بدن می‌رساند، مانند کلسیم،‌ منیزیم، آهن و انواع فلاونوئیدها. برگ‌های شوید دارای کالری کم و مواد مغذی زیاد هستند و همین ویژگی، شوید را به یکی از مهم‌ترین گیاهان دارویی تبدیل کرده است که از دوران باستان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه با مهم‌ترین فواید و مزایای شوید آشنا می‌شویم.
اگر دیابت دارید، شوید بخورید!
محافظت از بدن در مقابل بیماری‌ها و عفونت‌ها
پلی‌استیلن‌ها، یکی از ترکیبات موجود در شوید هستند که بیش از همه به‌واسطه عملکرد ضدالتهابی و ضدباکتریایی خودشان شناخته می‌شوند. در دوران باستان، انسان‌ها از دانه‌های شوید برای پوشش دادن زخم‌ها استفاده می‌کردند تا از شکل‌گیری عفونت جلوگیری کنند. مونوترپن‌ها و فلاونوئیدها، دو نوع از ترکیبات دیگر در برگ‌های شوید هستند که در درجه اول مانع از رشد میکروبی می‌شوند و از بدن نیز درمقابل رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. بنابراین، همین ترکیبات از شکل‌گیری بیماری‌های و عوارض ناشی از آن‌ها جلوگیری می‌کنند.
کمک به هضم
شوید به‌عنوان سبزی اشتهاآور هم استفاده می‌شود، اما فواید این سبزی برای دستگاه گوارش فراتر از این مورد است. درواقع، یکی از ویژگی‌های ‌برگ‌های شوید این است که حرکت پریستالتیک (عبور مواد غذایی از روده) را تحریک می‌کند و از این طریق، عملکرد دستگاه گوارشی را بهبود می‌بخشد. بسیاری از مطالعات علمی هم نشان داده‌اند که عصاره‌های دانه شوید،‌ اثر محافظتی برای مخاط معده دارند. این گیاه مهم، همواره به‌عنوان یکی از گیاهان دارویی موثر برای مقابله با سوزش سر معده مورد توجه بوده است.
کاهش دادن سطح قند خون
برگ‌های شوید حاوی نوعی روغن ضروری به‌نام اوژنول هستند که کاربردهای درمانی وسیعی در روندهای درمان بسیاری از بیماری‌ها دارد. مطالعات متعددی تایید کرده‌اند که شوید، سطح قند خون را کاهش می‌دهد و مقاومت به انسولین را هم در افراد مبتلا به بیماری دیابت کمتر می‌کند.
تقویت خواب
وجود انواع فلاونوئیدها و ویتامین‌های B در برگ‌های شوید، این گیاه را به یکی از بهترین داروهای طبیعی برای مقابله با بی‌خوابی تبدیل می‌کند. شوید،‌ اثر آرام‌بخش خاصی برای مغز و بدن دارد و این کار را از طریق فعال کردن هورمون‌ها و آنزیم‌های موثر در خواب شبانه انجام می‌دهد.
تنظیم تعادل هورمونی
برگ‌های شوید به‌خاطر فلاونوئیدها و مواد مغذی ضروری‌ای که دارند، ترشح هورمون‌هایی را تقویت می‌کنند که همگی در تنظیم چرخه قاعدگی نقش مهمی ایفا می‌سازند. مطالعات علمی هم تایید کرده‌اند که افزایش استفاده از شوید، سطح هورمون پروژسترون را در خون بیشتر می‌کند و درنتیجه دوره‌های قاعدگی نامنظم را کاهش می‌دهد و حتی به‌عنوان نوعی عامل ضدناباروری عمل می‌کند.
اثرات محافظتی برای قلب
برگ‌های شوید،‌ این توانایی را دارند که سطح کلسترول خون را کاهش بدهند و به همین دلیل هم به‌عنوان عامل محافظتی برای دستگاه قلبی-عروقی انسان عمل می‌کنند. این گیاه طبیعی، نه‌تنها سطح کلسترول بد خون (LDL) و تری‌گلیسیرید را کاهش می‌دهد،‌ بلکه سطح کلسترول خوب خون (HDL) را هم در بدن بیشتر می‌کند.
پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان
برگ‌های شوید، به‌عنوان یکی از بهترین منابع گیاهی برای دریافت کلسیم، دو فایده مهم دیگر برای بدن دارند: پیشگیری از تضعیف استخوان‌ها و تقویت استخوان‌ها. استفاده منظم از برگ‌های شوید به‌عنوان بخشی از رژیم غذایی، از ابتلا به پوکی استخوان ناشی از کمبود کلسیم نیز جلوگیری می‌کند.
وب سایت سلامتیسم

نوشته شده در تاریخ شنبه 18 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

سوپر میوه ای که بیماری ها را سر جای خود می نشاند!

آووکادو میوه ای سرشار از چربی های مفید، آنتی اکسیدان ها، ویتامین و موادمعدنی است که باید حتما آن را در رژیم غذایی تان قرار دهید

به شما پیشنهاد می کنیم  از میوه آووکادو به شش دلیل  در صبحانه، ناهار، شام یا میان وعده ها استفاده کنید.

1 – سلامت قلب شما را تضمین می کند

این میوه زیبا قادر است لیپیدها یا چربی های مفید خون را تنظیم کند. تحقیقات ثابت کرده است رژیم های سرشار از چربی های سالم ازگرفتگی رگ ها جلوگیری می کند.

۲ – پوست و موی سالم و چشم های قوی را به شما هدیه می دهد

ویتامین ها و اسیدهای چرب مفید آووکادو باعث طراوت بیشتر پوست شده، دید چشم ها را تقویت کرده و موها را درخشان می کند. آووکادو یکی از بهترین مرطوب کننده های طبیعی است. لوتئین (Lutein) موجود در آووکادو باعث می شود تا پوست جوان تر، موهایی سالم تر و چشمانی با دید بهتر داشته باشید.

۳ – با سرطان می جنگد

تحقیقات منتشر شده در نشریه تغذیه و سرطان (Journal of Nutrition and Cancer) نشان داد که فیتوکمیکال های (Phytochemical ) موجود در آووکادو قدرتمندانه با سرطان می جنگد و نیاز بیمار به شیمی درمانی را کم می کند. تحقیقات بیشتر در این زمینه نشان داد آووکادو به رشدسلول های سرطانی را پایان می دهد. آنتی اکسیدان کاروتنوئید (Carotenoid) در این میوه از سرطان پوست جلوگیری می کند.

۴ – به کاهش وزن کمک می کند

رژیم غنی از اسیدهای چرب مفید و کربوهیدرات کم باعث کاهش سریع تر وزن می شود. آووکادو باعث می شود تا هورمون هایی که احساس سیری را به وجود می آورد بیشتر ترشح شود. در نتیجه شخص غذای کمتری می خورد. اسید چرب تک اشباعی موجود در آووکادو اعتیاد بهشکر را کاهش می دهد که کمک بزرگی در رژیم های کاهش وزن است.

۵ – به هضم غذا کمک می کند

غذاهای حاوی فیبر به هضم غذا کمک می کند. یک عدد آووکادو بین ۱۱ تا ۱۷ درصد فیبر دارد که نسبت به میوه های دیگر بیشتر است. فیبر عاملی برای افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر است. دسته اخیر همیشه عامل ایجاد مشکل در هضم غذا و نفخ است.

۶ – سطح هورمون ها تنظیم می کند

اسیدهای چرب موجود در آووکادو کلید اصلی تنظیم عملکرد سیستم عصبی مرکزی است. سیستم عصبی مرکزی که مسئول ترشح منظم هورمون ها است.

باعث ایجاد روحیه بهتر، افزایش باروری و عملکردهای شناختی دقیق است. به همین دلیل است که به بیماران مبتلا به ام اس که از عدم تمرکز و شناخت دقیق رنج می برند توصیه می شود حتما آووکادو را در رژیم غذایی شان بگنجانند. این اسیدهای چرب همچنین باعث کاهش افسردگی، اضطراب و سایر بیماری های روحی روانی می شود.

چطور آووکادو تهیه کنید؟

آووکادو


به راحتی می توانید آن را از میوه فروشی بخرید. ولی اگر اهل باغبانی هستید توصیه می کنیم خودتان این درخت زیبا را در خانه پرورش دهید. بعد از خرید یک آووکادو و مصرف آن هسته اش را نگه دارید. این هسته مثل یک توپ پلاستیکی کوچک است که هسته اصلی در آن جای دارد. پس با شکافتن این پوسته هسته را در آورده و در ظرف بزرگی از آب قرار دهید. هسته روی آب می ماند و به تدریج شاهد رشد درخت کوچک خانه تان هستید. حالا کافی است منتظر بمانید تا درخت شما میوه دهد و آووکادوی تان را نوش جان کنید.

منبع:نت نوشت

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 16 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

نوشیدنى سم زداى بدن كه پوستتان را مثل آینه صاف مى كند+ دستورالعمل

تجمع سموم در بدن عامل ابتلا به بیمارى و جوش درصورت مى شود، اما با یك نوشیدنى طبیعى سموم بدنتان دفع و صورتتان زیبا مى شود.
 زندگی مدرن و ماشینى عامل بسیارى از بیمارى‌ها در بدن انسان‌ها شده است، یکى از عواملى که عامل ابتلا به بیمارى‌ها مى شود تجمع سموم زائد در بدن است.

نوشیدنى سم زداى بدن كه پوستتان را مثل آینه صاف مى كند+ دستورالعمل

با مصرف برخى موادغذایى یا نوشیدنى هاى گیاهى مى توان بدن را سم زدایی و از ابتلا به بسیارى بیمارى‌ها پیشگیرى کرد.
اگر شما احساس تنبلی، درد مزمن یا بى حالى مى کنید این موارد نشانه از تجمع سموم در بدن است و شما قطعا نیاز به سم زدایی بدن خود دارید تا سرحال، شاداب و سلامت باشید.
ما به شما نوشیدنى طبیعى سم زدایى بدن معرفى مى کنیم که فواید آن را در زیر ذکر مى کنیم.

فواید نوشیدنى سم زداى طبیعى بدن

با این نوشیدنى انرژى بدنتان را در طول روز تامین کنید.

هضم بهتر و زودتر غذا‌ها از فواىد این نوشیدنى طبیعى است.

پوست شما با مصرف این نوشیدنى روشن وصاف مى شود.

تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز از خواص این نوشیدنى طبیعى است.

کاهش التهاب در بدن و احساس خنکى ارمغان این نوشیدنى است.

کاهش دردهاى مزمن و بهبود چشایى از خواص دیگر این نوشیدنى سم زداى است.

کاهش وزن نیز یکى از فواید نوشیدنى طبیعى است که راهکارى ساده و موثر براى افراد چاق است.  

به یاد داشته باشید، سم زدایى بدن در مدت کوتاه امکان پذیر نیست و در طولانى مدت نتیجه آن را مشاهده مى کنید.
 
نوشیدنى سم زداى بدن و زیبایى پوست

یک عدد خیار
پنج ساقه کرفس
٦ عدد برگ کلم سبز یا کالى
۵ ساقه و برگ جعفری
یک عدد چغندر قرمز
یک عدد لیمو
یک بند انگشت زنجبیل

کافیست تا براى بهره مندى از فواید این نوشیدنى مفید تمام مواد را داخل آبمیوه گیرى ریخته و نوشیدنى سم زداى طبیعى حاصل را بنوشید.

منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 14 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با مصرف این گیاه سحرآمیز 100 ساله شوید!

آیا می‌خواهید بدانید چگونه می‌توانید تا صد سالگی عمر کنید؟ پاسخ، احتمالا به دانستن نوع تغذیه مناسب در سال‌های آینده زندگی بشر بستگی دارد.

هرچند راه حل تضمینی وجود ندارد، اما قطعا برخی ویژگی‌ها میان چنین انسان‌هایی در سراسر جهان مشترکند؛ ویژگی‌هایی که ریسک ابتلا به بیماری‌ها را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود زندگی سالمی را تجربه کنیم.

این عادت‌های سالم شامل داشتن سبک زندگی پرتحرک، استرس کم و استراحت زیاد، داشتن حس تعلق به خانواده، جامعه یا یک مجموعه عقیدتی، معاشرت با افرادی با دیدگاه مثبت به زندگی و البته داشتن تغذیه مناسب است.

مصرف مواد غذایی گیاهی فراوان شامل میوه و سبزیجات، دانه‌ها، آجیل‌ها و ماده غذایی دیگری که معمولا در رژیم‌های غذایی سالم نادیده گرفته می‌شود و آن لوبیاست!

چرا لوبیا؟

تحقیقاتی که در American Journal of Clinical Nutrition منتشرشد، نشان داد لوبیاها در سلامت و داشتن عمر طولانی نقش مهمی دارند.

لوبیاها پروتئین‌های گیاهی و کربوهیدرات‌های پیچیده را در یک مجموعه گرد هم می‌آورند. لوبیاها همچنین با داشتن فیبر فراوان، فیتونوترینت‌ها و خانواده ویتامین‌های B به تامین انرژی بدن کمک و آهن، منیزیم، پتاسیم، روی و دیگر مواد معدنی را برای بدن تامین می‌کنند.

بر اساس تحقیق انجام شده، مصرف منظم این ماده غذایی به تنظیم وزن و فشار خون، کاهش ریسک دیابت، بیماری‌های قلبی و مشکلات گوارشی مانند یبوست کمک می‌کند.

همچنین نشان داده شده است مصرف مکرر لوبیا در کاهش کلسترول خون نقش دارد و سلامت مغز و تامین انرژی با دوام را تضمین می‌کند.

هنگام مصرف لوبیاها، زودتر احساس سیری می‌کنیم و افزایش تدریجی قند خون هنگام هضم لوبیا باعث می‌شود دیرتر احساس گرسنگی کنیم. همه اینها یعنی لوبیا کمک می‌کند سال‌های عمر بیشتر و باکیفیت‌تری پیش رو داشته باشیم.

چقدر مصرف کنیم؟

محققان می‌گویند مسن‌ترین‌های جهان، لوبیاها را روزانه یا دست‌کم چند بار در هفته مصرف می‌کنند. مطالعات متعددی نشان می‌دهد مصرف لوبیاها سه بار در هفته یا بیشتر، فواید متعددی دارد. اما خبر خوب این است که در هر مقطع از زندگی که باشید می‌توانید از این فواید بهره‌مند شوید. بهتر است بیشتر روزها به اندازه نیم فنجان لوبیا مصرف کنید. مصرف لوبیای تازه، خشک، منجمد یا کنسروی تفاوتی ندارد.

منبع: جام جم

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 12 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

تاثیر ذرت در درمان پوکی استخوان/ این بیماری خطرناک در کمین کودکان شماست/ خواص شگفت انگیز شیر شتر/ چرا بعد از ورزش سردرد می‌گیریم؟

اضافه وزن می‌تواند بر مغز اثر مخرب بگذارد

باور عمومی بر این است که اضافه وزن فقط روی سلامت فیزیکی اثر مخرب می‌گذارد و تاثیری بر مغز انسان ندارد، در صورتی که چاقی بیماری وحشتناکی است و وحشتناک‌تر از آن این است که چاقی اعصاب مغز ما را نیز نابود می‌کند. در واقع، اکثر ما سبک زندگی بی‌تحرکی را برای خود انتخاب کردیم تا بتوانیم تمرکز بیشتری روی کار داشته باشیم.

ذرت پوکی استخوان را درمان می‌کند

تاثیر ذرت در درمان پوکی استخوان/ این بیماری خطرناک در کمین کودکان شماست/ خواص شگفت انگیز شیر شتر/  چرا بعد از ورزش سردرد می‌گیریم؟

محققان فیبر محلول ذرت، پروبیوتیکی است که به بدن کمک می‌کند تا به شکل بهتری از کلسیم استخوان در طول دو دوره نوجوانی و بعد از یائسگی استفاده کند.

فیبر پروبیوتیک از طریق روده به روده کوچک می‌رود و در آنجا هضم می‌شود و محققان دریافته اند که فیبر محلول ذرت، در قالب زنجیره‌های کوتاه اسید‌های آمینه تجزیه شده و به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌نماید.

نوشته شده در تاریخ شنبه 11 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

تبریک عیدقربان


عیدسعیدقربان،جشن رهایی از اسارت نفس و شکوفایی ایمان و یقین مبارک باد
Image result for ‫عیدقربان‬‎

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 9 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: اجتماعی،     |
نظرات() 

5 رنگ تاثیرگذار بر خلق و خو

ویژگی آرامش بخش آبی می تواند به کاهش اضطراب در انسان کمک کند. فرهنگ های باستانی نیز از کروموتراپی برای درمان بیماری ها استفاده می کردند، و در این میان، رنگ آبی اغلب برای تسکین درد کاربرد داشته است.
5 رنگ تاثیرگذار بر خلق و خو

 همه ما به برخی رنگ ها بیشتر از نمونه های دیگر علاقه داریم، اما آیا می دانستید برخی رنگ ها به واقع می توانند بر حالت روانی و جسمانی شما تاثیرگذار باشند؟ روانشناسان دیر زمانی است که پشتیبان مفهوم کرومولوژی (Chromology) هستند، که چگونگی تاثیر رنگ های مختلف بر تفکر انسان را مطالعه می کند.


به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "اکتیو بیت"، کرومولوژی یک اصل است که در موارد مختلف از طراحی اتاق های هتل تا بسته بندی مواد غذایی و کمک به شکل گیری احساس در روشی خاص استفاده می شود. از خلق انرژی تا خواص آرامش بخش، در ادامه با پنج رنگ و چگونگی تاثیر آنها بر مغز بیشتر آشنا می شویم.

صورتی

5 رنگ تاثیرگذار بر خلق و خو

صورتی اغلب به عنوان رنگی که با زنانگی گره خورده است، شناخته می شود، اما دارای اثری آرامش بخش روی افراد نیز است. مقاله ای که در سال 2013 در نشریه تلگراف منتشر شد به جزئیات پروژه نقاشی سلول های زندانی در سوئیس به رنگ صورتی پرداخته و اشاره داشت که این رنگ می تواند خشم را در زندانیان تنها طی 15 دقیقه کاهش دهد.

در تجربه ای دیگر از استفاده از رنگ صورتی، مربی تیم فوتبال آمریکایی دانشگاه آیووا، درخواست کرد تا کمدهای رختکن تیم مهمان به رنگ صورتی نقاشی شوند تا روحیه تهاجمی و مبارزه طلبی بازیکنان حریف کاهش یابد. این اقدامی بحث برانگیز بود، اما تبدیل شدن هیدن فرای به یکی از موفق‌ترین مربیان دانشگاه در زمان خود ممکن است تصادفی نباشد.

قرمز

5 رنگ تاثیرگذار بر خلق و خو

در شرایطی که صورتی در واقع طیفی از رنگ قرمز محسوب می شود، این رنگ نسبت به صورتی می تواند اثری متضاد بر فیزیولوژی شما داشته باشد. به گفته کارشناسان، رنگ قرمز از خود انرژی ساطع می کند و می تواند نبض شما را افزایش دهد.

از رنگ قرمز می توانید برای تنظیم شرایط خلق و خو در خانه خود استفاده کنید. به عنوان مثال، شما می توانید قرمز را برای اتاق نشیمن خود انتخاب کنید، زیرا می تواند انرژی اجتماعی را افزایش دهد. حتی میزان اندکی از رنگ قرمز در یک اتاق می تواند چنین اثری داشته باشد.

زرد

5 رنگ تاثیرگذار بر خلق و خو

روانشناسان بر این باورند که رنگ زرد به واقع می تواند فعالیت ذهنی را تحریک کند. نتایج یک مطالعه نشان داد، دانش آموزانی که در اتاق های زرد زنگ امتحانات خود را برگزار می کنند، به طور قابل توجهی عملکرد بهتری نسبت به حضور در اتاق هایی با رنگ های دیگر دارند. از سوی دیگر، رنگ زرد می تواند موجب گریه نوزادان برای مدت زمانی طولانی‌تر شود و همچنین می تواند اثراتی مضر روی ساکنان خانه های سالمندان داشته باشد.

آبی

5 رنگ تاثیرگذار بر خلق و خو

آبی اغلب با آرامش پیوند خورده و یکی از محبوب‌ترین رنگ های جهان محسوب می شود. بر همین اساس است که بسیاری از طراحان داخلی رنگ های آبی را برای اتاق های خواب پیشنهاد می دهند، زیرا گزینه ای خوب به عنوان نخستین چیزی که هنگام صبح با آن مواجه می شوید در نظر گرفته شده و می تواند به شکل گیری احساس آرامش پیش از به خواب رفتن نیز کمک کند.

ویژگی آرامش بخش آبی می تواند به کاهش اضطراب در انسان کمک کند. فرهنگ های باستانی نیز از کروموتراپی برای درمان بیماری ها استفاده می کردند، و در این میان، رنگ آبی اغلب برای تسکین درد کاربرد داشته است.

سبز

5 رنگ تاثیرگذار بر خلق و خو

سبز نیز اغلب با احساس آرامش پیوند خورده و همچنین برخلاف رنگ هایی مانند زرد با چشم های انسان نیز مهربان‌تر رفتار می کند. اگر در طول روز مدت زمان زیادی را مقابل رایانه سپری می کنید، برخی کارشناسان استفاده از متون سبز را برای افزایش بهره‌وری و پیشگیری از خستگی چشم توصیه کرده اند. با این وجود، اطمینان حاصل کنید که متن کنتراست چشمگیری با پس زمینه داته باشد، زیرا چشم ها برای تشخیص حروف تیره روی پپس زمینه ای تیره باید سخت‌تر کار کنند.

همچنین، نقاشی دفتر کار به رنگ سبز یا آبی نیز پیشنهاد شده است، زیرا پژوهش های صورت گرفته نشان داده اند که این رنگ ها کارایی و خلق و خو را بهبود می بخشند و همچنین رنگ سبز با جذابیت پول نیز پیوند خورده است.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 7 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با اسرار شگفت انگیز نهفته در هندوانه آشنا شوید

هندوانه از میوه‌های خوشمزه تابستان و به ویژه در شبهای گرم این فصل است. اما هندوانه  به دلیل داشتن ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و آنتی‌اکسیدانت برای سلامتی شما هم بسیار مفید می‌باشد.با اسرار شگفت انگیز نهفته در هندوانه آشنا شوید

 اگر شما هندوانه نمی‌خورید در اینجا ۱۰ دلیل آورده می‌شود تا به میوه محبوب شما تبدیل شود.

۱- جلوگیری از سرطان پستان و پروستات

لایکوپن، ماده غذایی که رنگ قرمز هندوانه از آن است، خطر ابتلا به سرطان پستان و پروستات را کاهش می‌دهد.

۲- تقویت رگ‌های خونی

دانشمندان دانشگاه تکزاس متوجه شدند که هندوانه دارای موادی است که می‌تواند باعث تقویت رگ‌های خونی شود.

۳- کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی

لایکوپن موجود در هندوانه در کاهش بیماریهای قلبی همچون سفت شدن رگ‌ها و فشار خون موثر است.

۴- کاهش وزن

هندوانه حاوی سیترولین است که مانع متراکم شده چربی در سلول‌ها می‌شود و به همین دلیل خوردن هندوانه راهی بی خطر برای کاهش وزن بحساب می‌آید.

۵- جلوگیری از پیری زودرس

هندوانه حاوی فلاوونید، کاروتن و تریترپنوید است که انتی‌اکسیدانت هستند و رادیکال‌های آزاد و مخرب بدن را نابود کرده و جلوی فرایند پیری را می‌گیرند.

۶- محافظت از جگر

هندوانه مقدار زیادی گلوتاتیون دارد که ماده غذایی مهمی برای سلامتی جگر است.

۷- سلامتی پوست

این میوه نشاط آور حاوی مقدار زیادی بتا-کاروتن است که برای حفظ سلامتی پوست ضروری است.

۸- افزایش ایمنی بدن

ویتامین ث موجود در هندوانه راهی موثر برای افزایش ایمنی بدن است.

۹- جلوگیری از خشکی

۹۲ درصد هندوانه آب است و به همین دلیل منبع خوبی برای رفع تشنگی و مرطوب نگه‌داشتن سلول‌های بدن است.

۱۰- ضد التهاب

هندوانه به خاطر داشتن بسیاری از ویتامین‌ها و انتی‌اکسیدانت‌ها، برای درمان عفونت و به ویژه التهاب مفاصل بسیار مفید است.

منبع:العربیه

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 7 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

۷ ویژگی شگفت انگیز آناناس که از آن بی خبر هستید

آناناس میوه‌ای است حاوی ترکیبی موثر به‌نام «بروملین» که نوعی آنزیم محسوب می‌شود و مصرف آن فواید و مزایایی بخصوص برای مبتلایان به بیماری‌های آرتریت و مشکلات قلبی دارد. چند خاصیت دیگر این میوه در ادامه بیان شده است.

۷ ویژگی شگفت انگیز آناناس که از آن بی خبر هستید با مصرف این میوه نه تنها می‌توان بخشی از مواد مغذی را برای بدن فراهم کرد بلکه تاثیر فقط آنزیم بروملین آن به‌قدری قوی دانسته شده که برخی اثر این آنزیم را با داروی ۵- فلوئوروراسیل (داروی سرطان) مقایسه کرده‌اند.

۱-مقابله با سرطان

بروملین موجود در آناناس به بدن کمک می‌کند تا تمام‌قد در برابر سلول‌های سرطانی بایستد. نتایج بررسی‌های محققان آمریکایی نشان می‌دهد این ترکیب گیاهی به بدن کمک می‌کند تا با شناسایی سلول‌های سرطانی با آنها مقابله کند. در واقع آنزیم بروملین به سیستم‌ایمنی بدن قدرت کافی برای مقابله با سرطان را می‌بخشد.

۲-ارتقاء سلامت قلب

«فابرین» نام نوعی پروتئین ارگانیک است که باعث روند انعقاد خون می‌شود. وجود این ترکیبات در خون مانع از گردش خون شده و در نتیجه امکان دارد باعث ایجاد لخته‌های خونی شود؛ اما بروملین قادر است که این پروتئین را حل کرده و جریان خون را روان سازد.در این صورت است که خون به‌خوبی به تمام ارگان‌های بدن می‌رسد، فعالیت قلب کنترل می‌شود، رگ‌های خونی باز شده و از تشکیل لخته‌های خونی جلوگیری می‌شود. به‌عقیده محققان تاثیر این ترکیب با اثرات آسپرین قابل مقایسه است. البته منظورمان این نیست که داروی آسپرین خود را کنار گذاشته و آناناس را جایگزین کنید.شما می‌توانید از این میوه برای ارتقای سلامت قلب خود استفاده کنید.

۳-درمان آرتریت

آناناس قادر است تاثیر داروهای ضدآرتریت را افزایش دهد. البته توصیه می‌کنیم که نظر پزشکتان را در این خصوص جویا شوید. بروملین هم‌خانواده داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی است که معمولا برای بیماران مبتلا به آرتریت تجویز می‌شوند. متاسفانه بیشترین تجمع بروملین بیشتر در ساقه میوه است نه در میوه آن. شما می‌توانید بروملین را به‌صورت کپسول‌هایی که در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند، مصرف کنید. مصرف این داروها نیز (با مشورت پزشک) می‌توانند به تسکین دردهای آرتریت کمک کنند.

۴-کسب انرژی

برای کسب انرژی بیشتر روزانه برای خود آب آناناس تهیه کنید و صبح زود میل کنید تا روز با نشاطی آغاز کنید. میزان بالای ترکیبات مفید موجود در این میوه به بدن کمک می‌کند تا سرحال و سرزنده باشید.

۵-رفع مشکلات گوارشی

اگر در هضم غذا مشکل دارید، دچار گاز معده و غیره هستید لازم است که به تغذیه‌تان اهمیت ویژه‌ای بدهید. اگر تغذیه متعادلی دارید احتمالا بدنتان به میزان کافی آنزیم‌های گوارشی ترشح نمی‌کند. بروملین موجود در آناناس باعث تقویت عملکرد دستگاه‌گوارش شده و به متابولیسم بدن کمک می‌کند تا به‌خوبی موادغذایی تجزیه‌ شده و جذب شود.

۶- کاهش التهاب

برای تسکین التهاب بدن می‌توان به‌خواص آناناس اعتماد کرد. در این خصوص نیز بروملین است که وارد عمل می‌شود و با التهاب مقابله می‌کند. این آنزیم پرخاصیت به بدن کمک می‌کند که با چندین نوع بیماری مقابله کند. بهتر است بدانید که از آنزیم بروملین در ترکیب چندین نوع دارو استفاده می‌شود. شما می‌توانید بدون مصرف دارو و با خوردن آناناس به‌طور طبیعی از این آنزیم پرخاصیت بهره‌مند شوید.

۷-کمک به سلامت کلیه‌ها

افرادی که از مشکلات کلیوی رنج می‌برند می‌توانند بدون نگرانی آناناس میل کنند و از خواص آن بهره‌مند شوند. چون کلیه‌ها را انباشته از پتاسیم نمی‌کند.

منبع:آرمان

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 5 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

سیر پخته مفیدتر است یا خام؟

ترکیب آلیسین در سیر فواید درمانی بسیاری دارد. به همین دلیل فواید سیر خام بیش از فواید سیر پخته شده می‌باشد. همچنین مقادیر ویتامین C در سیر با حرارت ممکن است کاهش یابد. از این رو...

سیر پخته مفیدتر است یا سیر خام؟سیر یکی از سبزیجات شناخته شده در سراسر جهان است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از گذشته تا به امروزه تحقیقات بسیاری نشان داده است سیر در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است. در این مطلب قصد داریم با خواص سیر خام و سیر پخته به همراه فواید درمانی آن ها آشنا شویم.

خواص سیر خام این سبزی بی نظیر

سیر حاوی ترکیبی به نام آلیسین می باشد که دارای خواص دارویی بسیاری است. بوی قوی سیر ناشی از وجود همین ترکیب در سیر می باشد. آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد سایر قسمت های بدن می شود و اثرات بیولوژیکی قوی روی آن ها می گذارد و در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است. این سبزی از خانواده پیاز و تره فرنگی به شمار می رود و در طبخ بسیاری از غذاها به کار می رود. سیر در عین حال که بسیار مغذی است, اما کم کالری می باشد. سیر تقریبا دارای تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن است. بسیاری از خاصیت های سیر ناشی از همین مواد مغذی می باشد. ارزش غذایی 28 گرم سیر خام به شرح زیر است. این مقدار سیر 42 کالری دارد که از 1.8 گرم پروتئین و 9 گرم کربوهیدرات موجود در این مقدار سیر حاصل می شود.

23 درصد از نیاز روزانه به منگنز
17 درصد از نیاز روزانه به ویتامین B6
15 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C
6 درصد از نیاز روزانه به سلنیوم
فیبر: 1 گرم

مقادیری خوبی از کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B1

سیر بو داده شده و پخته یکی از روش های متداول برای مصرف سیر است که موجب از بین رفتن بوی تیز و طعم تند این سبزی می شود. اگرچه شاید برخی از افراد به مصرف سیر خام علاقه نداشته باشند, با این وجود باید بدانند سیر خام دارای ارزش غذایی بیشتری نسبت به سیر پخته شده می باشد. در واقع بوی تیز و طعم تند سیر خام ناشی از ترکیب آلیسین در سیر است, که با حرارت از بین می رود. این ترکیب فواید درمانی بسیاری دارد. به همین دلیل فواید سیر خام بیش از فواید سیر پخته شده می باشد. همچنین مقادیر ویتامین C در سیر با حرارت ممکن است کاهش یابد. از این رو میزان این ویتامین در سیر خام بیش از سیر پخته شده است. ویتامین C موجود تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. بنابراین توصیه می شود از همه سبزیجات به ویژه سیر به صورت خام استفاده شود.

درمان سرماخوردگی با سیر خام

یکی از مهمترین خواص و فواید سیر, افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن است. این مسئله موجب کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های شایع از جمله سرماخوردگی می شود. بررسی های بسیاری نشان داده است مصرف روزانه سیر در بهبود علایم سرماخوردگی بسیار موثر است. بنابراین به افرادی دائما از بیماری سرماخوردگی رنج می برند, توصیه می شود در رژیم غذایی خود از سیر استفاده کنند. در واقع مصرف سیر خطر ابتلا به بیماری های شایع مانند آنفولانزا و سرماخوردگی را به طور چشمگیری کاهش و در صورت ابتلا به بیماری, شدت بیماری را نیز کم می کند.

خواص سیر در کاهش فشار خون

بیماری های قلبی عروقی مانند حملات و سکته قلبی بزرگترین عامل مرگ در جهان هستند. فشار خون بالا یکی از عوامل ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است. نحقیقات بسیاری روی افراد مبتلا به فشار خون بالا نشان داده است, افزودن سیر مانند سیب زمینی به رژیم غذایی این افراد به طور قابل توجهی فشار خون آن ها را کاهش می دهد. به طوری که تاثیر این سبزی با تاثیر برخی از داروهای درمانی فشار خون برابر است.

بهبود سطح چربی خون با استفاده از سیر

یکی دیگر از عوامل ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی, افزایش سطح چربی خون است. سیر مانند گوجه فرنگی در کاهش سطح چربی بد خون موثر است. در واقع یکی از مهمترین خواص سیر بهبود سطح کلسترول در خون می باشد. این مسئله می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی ناشی از افزایش سطح چربی بد خون را به طور چشمگیری کاهش دهد. در واقع مصرف سیر, موجب کاهش چربی کل و کلسترول خون می شود. به طوری که مصرف منظم آن می تواند 10 تا 15 درصد سطح چربی خون را بهبود بخشد. با این وجود هنوز بررسی ها ثابت نکرده اند که این سبزی می تواند تاثیری مثبتی در افزایش سطح چربی خوب خون و یا کاهش سطح تری گلیسیرید ( عامل دیگر خطرساز برای بیماران قلبی) داشته باشد.

خواص سیر برای مغز

بررسی ها نشان می دهد سیر مانند سیب حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از زوال مغز پیشگیری می کنند و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهند. امروزه رادیکال های آزاد از جمله بزرگ ترین عوامل بیماری زا محسوب می شوند. آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد به روند پیری کمک می کنند. سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از سلول ها در برابر این آسیب ها محافظت می کنند.

افزایش طول عمر با مصرف سیر

اگرچه خواص سیر در افزایش طول عمر هنوز به اثبات نرسیده است, با این حال فواید سیر در حفظ سلامت مغز و قلب باعث شده این سبزی به عنوان افزایش دهنده طول عمر تصور شود. علاوه بر این سیر می تواند با بیماری های عفونی مقابله کند. این بیماری های مهم و خطرناک به خصوص از عوامل شایع مرگ در افرادی با سیستم ایمنی ضعیف و مسن هستند.

بهبود عملکرد ورزشی, کمک به سم زدایی فلزات سنگین در بدن, بهبود سلامت استخوان ها از دیگر خواص سیر برای سلامتی می باشند. بنابراین توصیه می شود از این سبزی بسیار مفید در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.

منبع: khasiat

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 5 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

آناناس میوه اى انرژى زا كه مثل آسپرین عمل مى كند+اینفوگرافیك

آناناس داراى خواص فراوانى چون خاصیت ضد سرطان، ضدلخته خون، ضد التهاب، انرژى زا و بهبود سلامت كلیه ها و دستگاه گوارش است. آناناس یک میوه خوشمزه حاوی تركیبی موثر به‌نام «بروملین» است. این آنزیم از آرتریت و مشكلات قلبیى گرفته تا یك سرماخوردگی ساده را درمان مى كند، تاثیر این آنزیم را به‌قدرى قوى دانسته‌اند كه حتی آن را با داروی ۵- فلوئوروراسیل (داروى سرطان) مقایسه كرده‌اند.مقابله با سرطان : بروملین موجود در آناناس به بدن كمك می‌كند تا تمام‌قد در برابر سلول‌های سرطانی بایستد.
ارتقاى سلامت قلب: فابرین نام نوعی پروتئین ارگانیك است كه موجب انعقاد خون می‌شود. وجود این تركیبات در خون باعث ایجاد لخته‌های خونى شود؛ اما بروملین قادر است كه این پروتئین را حل كند و به‌عقیده محققان تاثیر این تركیب با اثرات آسپرین قابل مقایسه است البته منظورمان این نیست كه داروی آسپرین خود را كنار گذاشته و آناناس را جایگزین كنید.شما می‌توانید از این میوه برای ارتقای سلامت قلب خود استفاده كنید.
ضد آرتریت :آناناس قادر است كه تاثیر داروهای ضدآرتریت را افزایش دهد.
انرژى زا : برای افزایش انرژى روزانه برای خود آب آناناس تهیه كنید و صبح زود میل كنید تا روز با نشاطی آغاز كنید.
رفع مشكلات گوارشى: اگر در هضم غذا مشكل دارید، بروملین موجود در آناناس باعث تقویت عملكرد دستگاه‌گوارش شده و به متابولیسم بدن كمك می‌كند تا به‌خوبی مواد‌غذایى تجزیه‌ شده و جذب شود.
ضد التهاب: برای تسكین التهاب بدن می‌توان به‌خواص آناناس اعتماد كرد. شما می‌توانید بدون مصرف دارو و با خوردن آناناس به‌طور طبیعی از این آنزیم پرخاصیت بهره‌مند شوید.
تضمین سلامت كلیه‌ها: افرادی كه از مشكلات كلیوی رنج می‌برند می‌توانند بدون نگرانی آناناس میل كنند و از خواص آن بهره‌مند شوند. چون كلیه‌ها را انباشته از پتاسیم نمی‌كند.

 للل

منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ شنبه 4 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

دانه آجیلی که اراده شما را تقویت می‌کند

یکی از دانه‌های آجیل دارای خواص درمانی فراوان است و با تغییراتی در مرکز پاداش دهی مغز سبب تفاوت در نحوه تصمیم گیری افراد و تقویت اراده آن‌ها می‌شود.
کارشناسان درجدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف گردو به طور منظم در رژیم غذایی افراد سبب افزایش فعالیت ذهن به ویژه در ناحیه مربوط به اراده و خویشتن داری می‌شود.

دانه آجیلی که اراده شما را تقویت می‌کند
در آزمایشی دانشمندان با بررسی اثر مصرف گردو در تقویت اراده افرادی که رژیم غذایی لاغری داشتند؛ دریافتند که خوردن مواد غذایی ناسالم وپرخوری به شدت دراین افراد کاهش یافته است.

دانه آجیلی که اراده شما را تقویت می‌کند
تحقیقات نشان می‌دهند خوردن گردو میل به مصرف مواد غذایی را درافراد کنترل کرده، سبب کاهش وزن و افزایش حس نظم و انضباط در رژیم غذایی افراد می‌شود.

گردو دارای مواد مغذی فراوان است و مصرف آن سبب لاغری، تقویت حافظه، افزایش کلسترول خون، کاهش ابتلا به بیماری دیابت، فشارخون بالا و نیز حمله قلبی و سکته مغزی می‌شود.

دانه آجیلی که اراده شما را تقویت می‌کند
محققان با بررسی ۵ فرد داوطلب بسیار چاق و انجام اسکن مغزی در زمان مصرف گردو، دریافتند مناطق خاصی ازمغز آن‌ها دارای فعالیت زیاد شده و حس رضایت و اهمیت به حفظ سلامتی را ایجاد کرده است، براین اساس کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند دررژیم غذایی روزانه خود مصرف گردو را قراردهند.

نتایج این تحقیقات در نشریه دیابت، چاقی و متابولیسم به چاپ رسیده است.

منبع:Dailymail

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 2 شهریور 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()