تغول یا گیاه خار مریم یا خار علیص و خواص آن

تغول (خار مریم) به رفع علایم هپاتیت، سیروز و حالات التهابی كبد كمكمی كند. خار مریم یكی از مهمترین گیاهان دارویی معروف به درمان اختلالاتكبدی محسوب می شود. حتی یونانیان باستان نیز می دانستند كه خار مریم دردرمان یرقان مفید است. 

پزشكان قرون وسطی از این گیاه در درمان ناراحتیهای كبد و سایرناراحتیها استفاده می كردند و مادران شیرده نیز از برگ خار مریم برایافزایش شیر خود برای تغذیه كودكشان استفاده می كردند.
میوه خار مریمحاوی عنصر فعالی به نام “سیلی مارین” است. سیلی مرینتركیبی حفاظت كننده از كبد در درون خار مریم است. این عنصر سلولهای آسیبدیده كبد را كه در اثر الكل و سایر مواد سمی صورت می پذیرد ترمیم می بخشد.عنصر مزبور از نابودی سلولهای جدید كبد در اثر مواد مشابه پیشگیری می كند.
معرفی گیاه
خار مریم اصالتاً بومی منطقه مدیترانه است. این گیاه امروزه در سرتاسرنقاط دنیا از اروپا تا آسیا و از آفریقا تا آمریكای شمالی گسترده شده است.این گیاه تنومند معمولاً در مناطق خشك و آفتابی رشد می كند. ساقة‌ اینگیاه در قسمتهای فوقانی خود شاخه می دهند و ارتفاع و طول این گیاه از ۴ تا۱۰ پا می رسد.
برگهای این گیاه پهن و دارای خالها یا رگه های سفید است. گلهای آن قرمزارغوانی است. میوة ریز و پوست سفت آن قهوه ای، لك دار و براق است. اینگیاه به آسانی رشد می كند و در طول كمتر از یك سال به سرعت به بلوغ می رسد.

تغول

تركیبات گیاه
فرآورده های این گیاه از تخمهای داخل میوه تهیه می شوند. تخمهای آنحاوی ۱/۵ تا ۳ درصد سیلی مارین است. سیلیمارین در واقع از گروهی از عناصربه نام فلاون لیگناند تشكیل شده است. مهمترین فلاون لیگنان همانا “سیلیبارین” (كه گاهاً به آن سیلی بین گفته میشود) است. سایر عناصر فلاونلیگناند موجود در سیلی مارین عبارتند از: ایزوسیلابین، دی هیدروسیلی بین،سیلی دیانین و سیلی چرستین.
اشكال موجود
* انواع كپسولهای استاندارد تهیه شده از خار مریم خشك (هر كپسول حاوی حدود ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلی گرم سیلی مارین است).
* چندین نوع چای حاوی عصاره استاندارد.
* عصاره مایع.
* تنتور.
نحوه مصرف
خار مریم از آسیب دیدگی كبد در اثر مواد شیمیایی خطرناك و الكل جلوگیریمی كند. سیلی مارین ضد اكسید به مراتب قویتر از ویتامین C , E عصاره هایاستاندارد خار مریم در درمان سیروز كبدی، هپاتیت B مزمن، بیماریهای الكلیمزمن كبد و آسیبهای وارده بر كبد در اثر مواد سمی مؤثر است.
سیلی مارین مؤثرترین عامل خنثی كننده مسمویت مرگ بار ناشی از خوردنقارچ سمی است. عصاره استاندارد این گیاه می تواند در صورت مصرف آن ۱۰دقیقه بعد از خوردن قارچهای مرگبار (Amanito Phalloides) از مسمومیت مربوطپیشگیری كند. اگر قارچ شمی خورده اید یا هرگونه ماده سمی مصرف كرده ایدفوراً همیشه خود را به پزشك برسانید.
اگر با مشكلات و ناراحتی كبد دست به گریبان هستید یا اگر الكل زیادمصرف می كنید (یا در گذشته زیاد مصرف می كردید) پزشك معالج شما احتمالاًمصرف خار مریم را توصیه خواهد كرد. این گیاه می تواند در رفع عارضه كبد درصورت مصرف زیاده از حد استامینوفن (مسكن غیر آسپیرینی) مؤثر باشد. گیاهخار مریم همچنین در افزایش میزان جریان صفرا مؤثر است و به كاهش علایمبیماری پسوریازیس كمك می كند. لازم است از كپسولهای استاندارد استفادهكنید. این توصیه بدان خاطر است كه سیلی مارین موجود در تخم خار مریم رانمی توان به راحتی جذب كرد.
سیلی مارین در صورت متمركز بودن به سرعت وارد سیستم بدن شما میشود واین ماده به صورت كپسول از فشردگی بیشتری برخوردار است. از مصرف عصاره هایالكل اجتناب كنید. میزان مصرفی توصیه شده این گیاه عبارت از مصرف روزانه۱۲ تا ۱۵ گرم گیاه خشك (۲۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم سیلی مارین) است. اگر بنا بهآسیب دیدگی كبد از خار مریم استفاده می كنید (آسیب دیدگی ناشی از الكل،‌انواع دارویا مواد شیمیایی)، میزان توصیه شده مصرف روزانه سه بار ۱۲۰ میلیگرم گل خار مریم (حدود سه كپسول) است.
شكل جدیدی از خار مریم به نام كمپلكس سیلمارین- فسفوتیدیل كولین نیزوجود دارد. این نوع ماده دارویی بهتر از خار مریم استاندارد جذب بدنمیشود. در آزمایشهای بالینی این داروی جدید به تنهایی بهتر از سیلمارین دردرمان اختلالات كبد عمل كرده است. فسفاتیدیل كولین به عنوان عنصر اساسی درغشاء سلول به سیلمارین كمك می كند تا به راحتی به غشاء سلول بچسبد. اینحالت از ورود و نفوذ مواد سمی به درون سلولهای كبد جلوگیری می كند. دوزمصرفی توصیه شده از كمپلكس سیلمارین-فسفاتیدیل كولین عبارت است از مصرفروزی ۲ بار ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی گرم.

برگ تغول


نكات احتیاطی
سازمان دارو و مواد غذایی آمریكا خار مریم را به عنوان یك مكمل غذاییمنظور كرده است و از اینرو هیچ محدودیتی در استفاده از آن وجود ندارد. اگرطبق دستور مصرف، این گیاه دارویی را مصرف كنید هیچ خطری متصور نیست. گاهیاوقات این گیاه اثر ملین خفیف دارد. اگر چنین حالتی رخ دهد، مقداری ازمواد فیبری نظیر قند، پسیلیوم، سبوس جو یا پكتین میل كنید. مصرف این نوعفیبر باید از شلی مدفوع و هر نوع ناراحتی گوارشی را برطرف كند.
تداخل های احتمالی
خار مریم را می توان در كنار سایر گیاهان دارویی، مكملهای غذاییوداروها مصرف كرد. باید از پزشك معالج خود در خصوص میزان مصرف خار مریم درصورت ابتلا به اختلال و ناراحتی كبد یا هر نوع وضعیت درمانی حاد سؤال كنید
منبع : pezeshk.us

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 28 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

6 سبزی با خواص باورنکردنی و شگفت انگیز!

سبزی یکی از موادی است که همیشه کنار غذای خانواده های ایرانی وجود دارد. ایرانیان همچنین غذاهای مختلفی را می پزند که در آن سبزی های مختلف استفاده می شود.

سبزی ها همگی خواص مختلفی دارند که برای افزایش قوای جسمانی بسیار مفید است. با استفاده از سبزی های مختلف شما می توانید سالم ترین بدن را داشته باشید و عمر طولانی کنید. اگر می خواهید با بهترین سبزی ها آشنا شوید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

شوید

در فرهنگ باستانی یونان و روم، شوید به علت خاصیت دارویی ارزش زیادی داشت. یونانیان از شوید برای کاهش اسپاسم‌های عضلانی کمر استفاده می‌کردند. همچنین تخم شوید برای برطرف کردن ناراحتی معده، بی‌خوابی و رفع نفخ معده استفاده می‌شد.

نعناع

خاصیت بوی خوش نعناع کفایت می کند تا به این سبزی، مدال قهرمانی بدهیم، اما خوبی هایش بیشتر از این حرف هاست. نعناع یک داروی سرماخوردگی، بیماری های معده و تنظیم فشار خون هم هست. علاوه بر این فواید بسیار دیگری هم دارد .

جعفری

جعفری متخصص خوشمزه کردن مواد ماکارونی و سوپ جو است علاوه بر این ، تخم جعفری، ریشه ، ساقه و برگ آن هم پر از خاصیت است. می تونید از تمیز کردن رگ ها تا دفع سنگ کلیه و روشن گردن پوست روی آن حساب باز کنید. یکی از مزیت های جعفری، از بین بردن بوی سیر و پیاز از دهان است.


تربچه

اگر بشر تربچه را کشف نکرده بود، دنیا چیزی کم داشت. تربچه می‌تواند سبد سبزی را به یک تابلوی نقاشی تبدیل کند و آنقدر مفید است که می‌تواند بدن را به یک دستگاه سالم تبدیل کند.

شنبلیله

پختن خورش قورمه‌سبزی خوب اگر یک راز داشته باشد، آن عطر شنبلیله در ترکیب سبزی‌های این غذاست. عطر اصلی این خورش محبوب از این سبزی متصاعد می‌شود. بعضی این سبزی را در کوکو سیب‌زمینی هم می‌ریزند. اما به جز چند غذا می‌توان به عنوان دارویی موثر هم سراغ این سبزی رفت.

ریحان

گیاه خوشبو و لطیف ریحان یک آرام بخش قوی برای اعصاب و مسکن شدیدترین دردهاست. خصوصا اگر این دردها منشا عصبی داشته باشند خوردن سبزی تازه، نوشیدن دم‌نوش و حتی بو کردن اسانس ریحان مثل آب سردی آتش درد را خاموش می‌کند. این سبزی پر خاصیت از لحظه‌ای که وارد دهن می‌شود تا وقتی دفع می‌شود، کل سیستم گوارش را پاکسازی و تقویت می‌کند.

منبع: مهر

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 28 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

پاکسازی رگهای بدن با این خوراکی ها

سیر ماده غذایی شماره یک برای پاکسازی رگ‌ها محسوب می‌شود اگر نمی‌خواهید رگ‌هایتان به این زودی‌ها دچار انسداد شود و مشکلات بعدی به بار بیاورد سیر را در برنامه تان بگنجانیم.

سیر ماده غذایی شماره یک برای پاکسازی رگ‌ها محسوب می‌شود اگر نمی‌خواهید رگ‌هایتان به این زودی‌ها دچار انسداد شود و مشکلات بعدی به بار بیاورد سیر را در برنامه تان بگنجانیم سیر باعث کاهش کلسترول بد خون شده و افزایش دهنده کلسترول خوب خون می‌شود.

طب ناب ایرانی اسلامی برای هر بیماری راه درمانی و برای هر یک از امراض راه‌های پیشگیری مؤثری دارد.

1) سیر: سیر ماده غذایی شماره یک برای پاکسازی رگ‌ها محسوب می‌شود اگر نمی‌خواهید رگ‌هایتان به این زودی‌ها دچار انسداد شود و مشکلات بعدی به بار بیاورد سیر را در برنامه تان بگنجانیم سیر باعث کاهش کلسترول بد خون شده و افزایش دهنده کلسترول خوب خون می‌شود.


بیشتربخوانید : این میوه‌ها چیزی که فکر می‌کنید نیستند! + تصاویر


 2) جو دو سر: جو دو سر باعث کاهش چربی خون می‌شود.

 3)سیب: سیب حاوی ترکیبی به نام پکتین است که نقش موثری در کاهش کلسترول خون دارد.

 4)ماهی: ماهی منبع فوق‌العاده برای اسیدهای چرب امگا سه است این اسیدهای چرب به چربی‌های خوب معروف هستند.

 5)زردچوبه: ترکیب فعال و پر خاصیت زردچوبه کورکومین نام دارد که محافظ سلامت قلب محسوب می‌شود.

 6) اسفناج: اسفناج سرشار ویتامینهای A و C است که از تصلب شرایین جلوگیری می‌کند.

 7) میوه‌های خشک: میوه‌های خشک جزء بهترین انتخاب برای پیشگیری از انسداد رگ‌ها و تمیزی آنها محسوب می‌شود مانند مغز گردو ، بادام ،فندق و.....

8) روغن زیتون: روغن زیتون مانع از رسوب رگها می‌شود

 منبع: فارس

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 27 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

برای داشتن شکمی صاف شب‌ها این غذها را بخورید +اینفوگرافی

چربی شکمی باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی می شود و سندرم متابولیک را بالا می برد.
 به جز جنبه فیزیکی، کاهش چربی شکم یک دلیل بسیار مهم دیگر هم دارد و آن بالا بردن کیفیت سلامتی است. این در حالی است که افزایش چربی شکمی باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی شده و سندرم متابولیک را بالا می برد.

 برای داشتن شکمی شب‌ها این غذها را بخورید +اینفوگرافیمنبع: بهداشت نیوز

نوشته شده در تاریخ جمعه 24 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خرما بخورید تا سالم‌تر بمانید

جدا از خوشمزگی، خرما خواص مفیدی به‌ویژه برای سلامتی قلبی دارد. انواع مختلف خرما، یک ما

ده غذایی بسیار مفید برای اندام‌های بدن و به‌ویژه برای قلب است.

تحقیقات بسیاری که در سراسر جهان درباره خواص خرما انجام شده، نتایج حیرت‌آوری از خواص این ماده غذایی برای سلامتی انسان را نشان می‌دهد.درادامه خواص شگفت‌انگیز خرما را می‌خوانید.
بیشتر بخوانید: 7دلیل شگفت انگیز برای خوردن خرما
افزایش انرژی بدن و مغز
خرما سرشار از قند‌های ساده همچون گلوکز، فروکتوز و ساکاروز است و به همین دلیل یک ماده انرژی‌زای سریع برای بدن است. کارشناسان تغذیه به ورزشکاران توصیه می‌کنند ۲ وعده خرما قبل و بعد از تمرین‌ها داشته باشند تا انرژی لازم تامین شود. خرما به مغز انرژی لازم برای تقویت حافظه و تمرکز را می‌دهد و به همین دلیل خرما را به رژیم غذایی کودکان و سالخوردگان اضافه می‌کنند تا در مورد این گروه اخیر از خطر ابتلا به آلزایمر جلوگیری شود.
جلوگیری از سرطان

خرما غنی ازمنیزیم است و این ماده باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود. منیزیم التهاب را در بدن کاهش می‌دهد. التهاب دلیل اصلی بسیاری از بیماری‌ها و از جمله انواع سرطان است. خرما دارای آنتی‌اکسیدانت‌هاست که با رادیکال‌های آزاد می‌جنگند. در تحقیقی که در مجله بریتانیایی تغذیه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده خوردن خرما از امکان ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش می‌دهد.
جلوگیری از سکته قلبی

خرما یک منبع خوب برای پتاسیم است که ماده‌ای مهم در سلامتی قلب است. کارشناسان تغذیه می‌گویند مصرف روزانه ۱۰۰ گرم خرما ۲۰‌درصد پتاسیم مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند. یک تحقیق دیگر نشان می‌دهد زنانی که روزانه ۳۲۰۰ میلیگرم پتاسیم مصرف می‌کنند ۲۱‌درصد کمتر در معرض حمله قلبی قرار می‌گیرند.
جلوگیری از سختی رگ‌ها

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف روزانه خرما از سخت‌شدن رگ‌ها جلوگیری می‌کند که علت اصلی سکته قلبی است. سخت‌شدن رگ‌ها در اثر بالا بودن کلسترول بد در بدن به‌وجود می‌آید. مصرف روزانه ۱۰۰ گرم خرما برای مدت ۴ هفته باعث کاهش تیروگلیسیرید‌ها در بدن به میزان ۱۵‌درصد و اکسیده شدن چربی در خون را به میزان ۳۳‌درصد می‌شود و همه این‌ها بدون بالا رفتن قند خون صورت می‌گیرد.
درمان زخم‌معده

از خرما، به‌دلیل خاصیت تنظیم‌کننده دستگاه گوارش، از قرن‌ها پیش برای درمان زخم معده استفاده می‌شده است. تحقیقی که در سال ۲۰۰۵ انجام شده، نشان می‌دهد که خرما التهاب حاصل از زخم معده را کاهش می‌دهد و این تحقیق همچنین ثابت می‌کند که خوردن خرما برای درمان زخم معده موثرتر از مصرف دارو است.
جلوگیری از کم‌خونی

خرما سرشار از آهن است و ماده اصلی در هموگلبین خون است. کمبود آهن در بدن باعث کم‌خونی می‌شود و به همین دلیل خوردن روزانه خرما مقدار لازم آهن را به بدن می‌رساند و از کم‌خونی به‌ویژه در کودکان و زنان باردار جلوگیری می‌کند. ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۹/۰ میلیگرم آهن است.
منبع:برترین ها

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 22 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

انار میوه ای شگفت انگیز با خواص باورنكردنی

انار میوه ایده آل پاییز و زمستان، سرشار از ویتامین ها و املاحی مانند B5، B6، C، پتاسیم، مس و سرشار از آنتی اکسیدان سرشار از آنتی اکسیدان است.چه اناری بخریم؟ چرا و چقدر بخوریم؟

انار در میان میوه ها در صدر خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان است. البته بعضی از این ترکیبات، عامل رنگ قرمز انار و بعضی، ترکیباتی به نام تانین ها هستند که طعم گس یا تلخ مانندی در این میوه ایجاد می کنند. در کل، انار میوه ایده آل پاییز و زمستان و سرشار از ویتامین ها و املاحی مانند B5، B6، C، پتاسیم، مس و... است. ما نیز در این مطلب به خواص این میوه و ارائه نکاتی برای خرید، نگهداری و دانه کردن آن پرداخته ایم.

1. ضد سرطان
انار به عنوان منبع آنتی اکسیدانی قوی، خوراکی ایده آل برای پیشگیری از سرطان در برنامه روزانه است و حتی می تواند مانع پیشرفت بیماری شود. البته تاثیر آن در مقابله با سرطان پروستات ملموس تر است و می تواند روند تکثیر سلول های سرطانی را به یک سوم برساند. عملکرد آن نسبت به سرطان پستان و پروستات ناشی از تنظیم هورمون های استروژن است و تانین های موجود در آن با فعال شدن در سیستم گوارش در برابر سرطان کولون موثر خواهد بود. ایزوفلاون های (فیتواستروژن ها) انار نیز به کاهش سلول های سرطانی کمک می کنند و تاثیر قابل توجهی در این خصوص دارند.
2. ضد پیری
خاصیت آنتی اکسیدانی انار این بار نیز به عنوان یک راهکار طبیعی ضدپیری بیش از پیش مورد توجه تولیدکنندگان محصولات آرایشی است. درواقع، انار بر فیبرهای پوست اثر می گذارد و حالت کشسانی بهتری به آن می بخشد.
البته 80 درصد این فواید از طریق مصرف خوراکی تامین می شود و استعمال خارجی چندان تاثیری ندارد. به این ترتیب که ماساژ موضعی روزانه آب انار رقیق شده با روغن زیتون روی پوست می تواند به برطرف شدن لکه های قهوه ای کمک کند.
3. ضدسرفه
شاید عجیب به نظر برسد، اما انار یک ماده غذایی موثر برای سرفه است. درواقع، ویتامین B6 که انار سرشار از آن است باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. به این تاثیر عالی باید خواص ضدالتهابی فلاونوییدها (نوعی از اکسیدان ها)، عملکرد ضدباکتریایی و ضدویروسی و تانین ها را نیز اضافه کرد. از این پس برای تسکین سرفه های مزمن، یک تا دو بار در روز آب انار را غرغره کنید.
4. ضدسوءهاضمه
از قدیم گفته می شد انار برای بهبود بیماری های گوارشی مفید است که البته از لحاظ علمی نیز تایید شده است. در کل، فلاونوییدها، تانین ها و فیبرها ترکیبات عالی برای سیستم گوارش هستند که ناشی از عملکرد ضدباکتریایی، ضدویروسی و ضدالتهابی آنهاست. به علاوه، انار می تواند به تسکین نفخ، اسهال و... کمک کند.
5. ضدچربی
انار، میوه مناسبی برای سیستم قلبی- عروقی است و از جنبه های مختلف مفید است؛ کلسترول بد خون (LDL) و فشار خون را کاهش می دهد و جریان خون را نیز بهبود می بخشد. حتی ترکیبات انار باعث می شود جذب چربی ها طی فرایند هضم کاهش پیدا کند.

6. ضدآلزایمر

مصرف منظم انار می تواند از بروز اختلالات عصبی پیشگیری کند. گرچه هنوز مطالعات دقیقی در این باره انجام نگرفته، اما به نظر می رسد تاثیر اکسیدانی انار می تواند نقش محافظتی در برابر اختلالات عصبی مرتبط با پیری و بیماری هایی مانند آلزایمر داشته باشد.

تداخل انار با داروها

طبیعی بودن خوراکی ها و خواص درمانی آنها دلیل بی احتیاطی در مصرف آنها نمی شود. به عنوان مثال، اگر فردی تحت درمان داروهای کاهنده کلسترول خون با ایه استاتین است، باید پیش از مصرف روزانه انار با پزشک معالجش مشورت کند زیرا ممکن است تاثیرات استاتین در بدن افزایش یابد و مسمومیت ایجاد شود.
بهترین روش نگهداری
انار را می توان در محیطی خنک حدود 5 درجه سانتی گراد به مدت 4 ماه نگهداری کرد. البته نباید دیگر میوه ها را کنار انار گذاشت زیرا انار گاز اتیلن آزاد می کند که باعث رسیدن سریع تر آنها می شود. همچنین در دمای معمولی محیط تا حدود 2 هفته و در جامیوه ای یخچال تا 1 ماه قابل نگهداری است. جالب است بدانید انار قابل کنسرو شدن نیست اما می توان دانه هایش را خشک یا منجمد کرد و ماه ها در ظرف دربسته نگه داشت.
5 نکته برای خرید
1. انار کاملا گرد و بزرگ را انتخاب کنید زیرا انارهای کوچک تر معمولا کم آب تر و ترش هستند.
2. میوه سنگین نشان می دهد دانه ها کاملا آب دارند.
3. هرچه رنگ پوست میوه تیره تر باشد، دانه ها شیرین ترند. انار کاملا رسیده پوستی به رنگ نارنجی مایل به قهوه ای تا قرمز تیره دارد.
4. وقتی آرام به پوست انار ضربه بزنید با صدایی شبیه ضربه زدن به فلز داشته باشد.
5. پوست میوه باید کاملا صاف و براق و بدون پوسیدگی باشد.
یادتان باشد که...
1. درخت انار بومی ایران و قرن ها در سراسر مدیترانه و همچنین آسیای مرکزی کشت می شد. طعم دلچسب آب انار و خاصیت عطش زدایی آن برای کاروان های تجاری که از بیابان های خشک عبور می کردند بسیار ایده آل بود.
2. این میوه توسط سربازان، کاشفان و مخاطره جویان اسپانیایی به جزایر کارائیب و آمریکای لاتین رسید.
3. درخت انار نه تنها یک درخت میوه، بلکه درختی زینتی با گل های قرمز و برگ های براق زیباست. ارتفاع آن نیز ممکن است به 6 متر برسد و امروزه در تمامی کشورها دیده می شود. البته عمر بسیار طولانی دارد و در بعضی مناطق از جمله کاخ ورسای فرانسه به دو قرن نیز می رسد.
4. در مصر باستان این میوه به عنوان نمادی از جاه طلبی یا رفاه شناخته می شد.
5. در حال حاضر تونس، ترکیه، مراکش، مصر، ایران، هند و افغانستان مهم ترین تولیدکنندگان انار در جهان و مصر و ترکیه صادرکنندگان اصلی این میوه هستند.
6. برداشت انار از نیمه شهریور آغاز می شود و تا نیمه دی ادامه دارد.

منبع: هفته نامه سلامت

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 21 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خوراكی های اعجاب آور كه طول عمرتان را زیاد می كنند!

خوراکی‌هایی هستند که باعث شادابی و افزایش عمر می شوند و احتمالا کمتر درباره این خاصیت آن‌با این خوراکی‌ها طول عمر خود را افزایش دهیدها شنیده اید.

برخی از خوراکی‌ها هستند که به زبان ساده باعث افزایش طول عمر می‌‌شود. در این مطلب سعی داریم به این خوراکی‌ها اشاره کنیم و از آنجایی که شاید بارها درباره مواردی مانند چای سبز و .. شنیده باشید، امیدواریم این موارد برایتان تازگی داشته باشند.
گردو
خوردن گردو یکی از بهترین کارهایی است که می‎توانید برای سالم ماندن انجام دهید. خوردن انواع آجیل‌ها به خصوص گردو ۳ بار در هفته توصیه می‎شود.
سویا
نگران نباشید، منظور این نیست که پروتئین‌های دیگر را فراموش کنید. اما خوردن خوراکی‎های پروتئین‎دار گیاهی مانند سویا حداقل یک بار در هفته توصیه می‌‌شود.
هویج
حتما بارها شنیده‎اید که خوردن هویج برای سلامتی مناسب است. اما مطمئنا با کلمات نمی‎توان توضیح داد که این خوراکی چقدر مفید است. هویج برای پوست و مو بسیار مفید است.
نارگیل
روغن موجود در نارگیل برای مغر بسیار مفید است. نارگیل یکی از خوراکی‎هایی است که نباید خوردن آن را فراموش کنید.
انار
این میوه بسیار قدرتمند است. خوردن آن باعث افزایش انرژی بدن می‌‌شود و معروف است که می‎گویند در دانه‎های قرمز آن زندگی جاریست. این میوه باعث افزایش عمر هم می‌‌شود.
منبع خبر: بهداشت نیوز

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 21 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

مواد خوراکی که سلامت کلی بدن‌تان را تضمین می‌کنند

این حقیقت وجود دارد که بسیاری از عادات غذایی روزمره شما توانایی قدرتمندی برای تسکین درد، کاهش فشار خون، افزایش خلق و خو و کاهش خطر ابتلا به مشکلاتی نظیر آلزایمر را دارند.مواد خوراکی که سلامت کلی بدن‌تان را تضمین می‌کنند

 کارشناسان تغذیه توصیه اکیدی به مصرف روزانه ۶ ماده غذایی برای حفظ سلامت کلی و کاهش نگرانی های بهداشتی را دارند:

زنجبیل: ریشه زنجبیل که طعم تندی دارد، درست مانند داروهای ضد التهاب عمل می کند و دارای پتانسیل قوی برای کمک به تسکین درد مفاصل است. بسیاری از پزشکان توصیه می کنند که به جای مصرف قرص های مسکن، از زنجبیل در غذا و نوشیدنی های خود استفاده کنید. چون زنجبیل می تواند در کاهش سردرد، بهبود التهاب عضوهای آسیب دیده توده اسکلتی، کم کردن درد دوران قاعدگی در زنان، بهبود آمادگی جسمانی ورزشکاران و تقویت سیستم عضلانی بدن نقش موثری داشته باشد.

سیب زمینی شیرین: سیب زمینی شیرین سرشار از مواد مغذی کاهنده فشار خون از جمله پتاسیم و منیزیم است. پتاسیم به کاهش اثرات منفی سدیم و در نتیجه کاهش فشار خون کمک می کند. سیب زمینی شیرین و سفید هر دو منابع غنی از پتاسیم هستند. رژیم غذایی سرشار از منیزیم نیز منجر به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا می شود.

سفیده تخم مرغ: برای یک وعده غذایی دیابت پسند، سفیده تخم مرغ بسیار مناسب است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ منجر به کاهش وزن و حفظ قند خون در محدوده سالم می شود. سفیده تخم مرغ بسیار کم کالری است. هر عدد سفیده تخم مرغ تنها ۱۷ کالری دارد.

پسته: پسته منبع غنی از فیتوسترولها است؛ ترکیبات گیاهی که برای جلوگیری از جذب کلسترول مفیدند و به بهبود سلامت قلب کمک می کنند. پسته همچنین سرشار از چربی های اشباع نشده، فیبر و آنتی اکسیدان ها است.

دانه های سویا: سویا گیاهی است که دارای ویتامین های ب، ث، ای و کا و مقداری کاروتین بوده و املاح معدنی کلسیم،‌ فسفر،‌ آهن، پتاسیم و مس نیز در آن وجود دارد. لیستین موجود در سویا در اطراف بافت اعصاب یک پوشش تولید می ‌کند و در شرایط استرس، در اثر دفع زیاد منیزیم بدن تحت تاثیر قرار می ‌گیرد و در صورت خوردن سویا این کمبود جبران و باعث کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌ شود.

قهوه: قهوه می ‌تواند عملکرد ذهن و حافظه را تقویت کند چون نواحی زیادی از مغز را تحریک کرده و بی ‌خوابی، انگیختگی، روحیه و تمرکز را تنظیم می ‌کند. تحقیقات نشان داده‌ اند که نوشیدن قهوه قبل از هر نوع آزمونی، عملکرد حافظه را بهتر می ‌کند. بهتر است مصرف این نوشیدنی به صورت منظم باشد و در مصرف آن افراط نشود.


 تضمین سلامتی در ۱۰ جای اعضای بدن


حتما همه شما این موضوع را میدانید که در زندگی سلامتی از همه چیز مهمتر است , برای سالم و شاداب بودن فقط کافی است برخی نکات سلامتی و غذایی را رعایت کنید.

 با ما همراه باشید و ببینید چطور می توانید از خودتان یک آدم بی نهایت قوی و سالم بسازید. در ادامه ۱۰ توصیه غذایی آمده است که باپیروی از آن ها همواره سالم و شاداب خواهید بود:

۱٫ به قلب تان کمک کنید

ورزش این جا یک عامل حیاتی و مهم است، اما می توانید با خوردن سالمون وحشی و ماهی تن اسیدهای چرب امگا۳ را ذخیره کنید. میوه های سرشار از آنتی اکسیدان و سبزیجات از قلب تان در برابر بیماری ها محافظت می کنند.

۲ پوست تان را گرامی بدارید

اگر پوستان را از درون درمان می کنید، خیلی بیشتر از درمان های سطحی از طریق لوسیون ها و داروهای گران قیمت (اغلب بی فایده) که سرشار از مواد شیمیایی هستند، می توانید به پوست تان کمک کنید. افزایش مصرف توت ها، به عنوان تغذیه سالم زندگی سالم – غنی ویتامین ث، به تولید کلاژن توسط پوست کمک می کند.

۳ به مو و ناخن های تان کمک کنید

اگر رژیم غذایی تان پر از خوراکی هایی است که سلول ها را ملتهب می کند و کلاژن، کراتین، و الاستین را می شکند، که عناصر کلیدی سلامت مو و ناخن هستند، هیچ مقدار از هیچ محصولی نمی تواند به مو و ناخن تان کمک کند. پس به طور مداوم جو دوسر، برگهای سبز، بادام خام، سیب زمینی شیرین، کدو و تخمه کدو مصرف کنید.

۴به کبدتان عشق بورزید

اگر خوراکی های سرخ شده و چرب زیاد مصرف کنید، کبدتان را با خوراکی هایی که عاشقشان است، تمیز کنید،مثل سیر، گریپفروت، چغندر، هویج، چای سبز، سبزیهای برگدار، آووکادو، سیب، روغن زیتون، کوینولا، ارزن، لیمو، کلم، و بهترین دوست کبد یعنی زردچوبه.

۵ به دستگاه گوارش تان رسیدگی کنید

نفخ همیشه می تواند فورا "روحیه ی خوب” را از بین ببرد .با فیبر و خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان از جمله برگ های سبز، مرکبات، اسفناج، هویج، لوبیاها، بروکلی، غلات کامل، آب زغال اخته، کلم ترش و پیاز این مشکل را رفع کنیم.

۶با کلیه های تان مهربان باشید

برای سالم ماندن کلیه های تان ابرخوراکی هایی شامل بلوبری، تمشک، زغال اخته، گیلاس، و انگورهای فراخوشمزه مصرف کنید. همچنین می توانید برای حداکثر فایده، این مجموعه را با سیب، فلفل دلمه ای، کلم، و پیاز کامل کنید.

۷ روده بزرگ تان را تمیز کنید

اینجا سردمدار آب است، بنابراین در طول روز جرعه جرعه بنوشید! پیشنهاد درمان گرهای طبیعی برای فراهم کردن آنزیم های گوارشی، سبزیجات خام؛ برای تحریک مخاط روده، فیبر؛ و برای حفظ این باکتری سلامت آور شگفت انگیز پروبیوتیک ها، مانند کلم ترش است.

۸به چشم های تان روشنی ببخشید

نوشیدن آب کافی، به چشمان تان همان درخشش را می دهد که نشان از سلامتی دارد. خوراکی های سرشار از زینک، ویتامین ث، ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا۳ راه رسیدن به آن هستند.

۹دندان های تان را درمان کنید

رژیم غذایی که حاوی مقادیر زیادی قند و اسید است می تواند مینای دندان را از بین ببرد، مصرف انواع سبزیجات، ماهی ها، مغزها، و غلات کامل از جمله برنج قهوه ای، حبوبات، و جو را توصیه می کنیم.

۱۰مغزتان را تغذیه کنید

مغزها، دانه ها، آووکادو و اسیدهای چرب امگا۳ چون حاوی مواد ضدالتهاب هستند برای عملکرد مغز ضروری است.

منبع: آوای سلامت /سلامتی

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 15 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

آشنایی با خواص بلوبری


بلوبری سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است که بدن به طور روزانه به آن‌ها نیازمند است.

برخی از خواص بلوبری عبارتند از:

• تقویت بینایی

• تخریب رادیکال‌های آزاد

• تقویت عملکرد مغز

• کمک به هضم غذا

• کند کردن روند پیری

بلوبری دارای آنتی‌اکسیدان فیتونوترینت‌ها است که از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها و بافت‌های بدن پیشگیری می‌کند.

مقدار آنتی‌اکسیدان‌های موجود در یک بلوبری سه برابر یک سیب است و دارای خواص بسیار زیادی می‌باشند که پیشگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری و تقویت حافظه برخی از آن‌ها هستند.

بلوبری حاوی مقدار بسیار کمی کالری می‌باشد به صورتی که 140 گرم بلوبری تنها یک گرم چربی دارد و این چربی نیز جزو چربی‌های مفید است که بدن از آن برای حفظ بافت سالم استفاده می‌کند.

بلوبری ‌گزینه‌ خوبی برای تقویت عملکرد مغز از جمله حافظه است.

بلوبری‌ دارای موادی به نام تانیس است که به عنوان قابض در دستگاه گوارش برای کاهش التهاب عمل می‌کند.

مصرف بلوبری موجب سلامت و تقویت دستگاه ادراری می‌شود.

این میوه مثل کرانبری حاوی ترکیباتی است که مانع از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه می‌شود بنابر این امکان عفونت مثانه کاهش می‌یابد.

بلوبری‌ روند پیری را نیز به تاخیر می‌اندازد و ترکیبی که مسئولیت این امر را برعهده دارد آنتوسیانین نامیده می‌شود.

بلوبری سرشار از آنتوسیانین‌ها است و رنگ و قدرت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی آن نیز مدیون همین ترکیبات می‌باشد.

بلوبری

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 12 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

توقف رشد پروستات با گیاهان دارویی

غده پروستات به صورت طبیعی تقریباً از پنجاه سالگی به بعد بزرگ می‌شود؛ به طوری که بیش از نیمی از افراد بالای ۵۰ سال و دو سوم افراد بالای ۷۰ سال از این مشکل رنج می‌برند.توقف رشد پروستات با گیاهان دارویی

غده پروستات به صورت طبیعی تقریباً از پنجاه سالگی به بعد بزرگ می‌شود؛ به طوری که بیش از نیمی از افراد بالای ۵۰ سال و دو سوم افراد بالای ۷۰ سال از این مشکل رنج می‌برند.
از علائم شایع بزرگی پروستات می‌توان به احساس تخلیه‌نشدن کامل مثانه، قطره قطره آمدن ادرار و کاهش قطر و فشار جریان ادرار اشاره کرد؛ در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که به درمان بزرگی پروستات کمک شایانی می‌کنند.

گزنه

برای درمان تورم و التهاب پروستات باید یک قاشق مرباخوری از گزنه خشک و خرد شده را در یک فنجان آب جوش دَم و پس از ۱۵ دقیقه میل کنید؛ این دمنوش را می‌توان روزانه سه بار مصرف کرد.

توقف رشد پروستات با گیاهان دارویی


دانه‌های کدوی تخمه کاغذی (کدوی طبی)

افراد دچار بزرگی پروستات باید روزانه سه بار و هر بار بین ۱۰ تا ۱۵ عدد از دانه‌های پوست کنده کدوی تخمه کاغذی را مصرف یا روزانه سه بار و هر بار ۱۵ تا ۲۰ قطره از روغن آن را میل کنند.

توقف رشد پروستات با گیاهان دارویی

شیرین بیان

مصرف روزانه سه بار، دمنوش پودر ریشه شیرین بیان جهت درمان بزرگی پروستات بسیار مفید است؛ برای این منظور افراد باید یک قاشق چای‌خوری از پودر ریشه شیرین بیان را در یک لیوان آب جوش دَم و پس از ۱۵ دقیقه آن را میل کنند؛ درصورت دسترس نبودن پودر ریشه شیرین بیان می‌توان از جوشانده ریشه‌های خرد شده آن نیز استفاده کرد.

 توقف رشد پروستات با گیاهان دارویی


چای سبز

برای رفع التهاب پروستات باید روزانه سه بار دمنوش چای سبز را مصرف کرد؛ برای تهیه این دمنوش اشخاص باید یک قاشق مرباخوری از چای سبز را در یک لیوان آب جوش دَم و پس از ۱۵ دقیقه آن را میل کنند.

 

توقف رشد پروستات با گیاهان دارویی


پودر یا روغن کتان

جهت درمان بزرگی پروستات افراد باید یک قاشق مرباخوری از پودر کتان یا یک قاشق چای‌خوری از روغن دانه‌های کتان را روزانه سه بار مصرف کنند.

توقف رشد پروستات با گیاهان دارویی
شبدر قرمز

مصرف روزانه سه بار از دمنوش شبدر قرمز برای درمان تورم پروستات مفید است؛ برای این منظور افراد باید یک قاشق مرباخوری از گل‌های خشک شده شبدر قرمز را دَم و پس از ۱۵ دقیقه آن را میل کنند.

دُم‌اسب

مصرف روزانه ۲ گرم از پودر گیاه خشک شده دُم‌اسب نقش موثری در درمان التهاب پروستات دارد؛ استفاده بیشتر از این گیاه موجب افزایش فشارخون می‌شود.

منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 12 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

معجزه یک میوه پاییزی در درمان سرفه و کم خونی + اینفوگرافی

یک میوه پاییزی خواص زیادی برای سلامت بدن دارد که از جمله آنها می توان درمان سرماخوردگى، سرفه و کم خونی را نام برد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید خاستگاه بسیاری از  میوه‌های پاییزی، شماری از کشورهای اروپای جنوبی و کشورهای جنوب غربی آسیا مانند ایران، سوریه، لبنان و پاکستان است زیرا زمین و آب و هوای این کشورها به صورتی است که میوه‌های پاییزی در چنین کشورهایی به خوبی بارور می‌شوند و رشد می‌کنند، این میوه‌ها در سایرنقاط دنیا به عنوان میوه‌های کمیاب، خاص و استثنایی شناخته می‌شوند که از جمله  آنها می‌توان به میوه «به» اشاره کرد.

میوه «به» از خانواده گلسرخیان است که سیب و گلابی نیز در این خانواده قرار می گیرند و بیشتر در شمال ایران یافت می شود، این میوه اگر رسیده و زرد رنگ باشد طعم ترش یا ملسی دارد و عطر آن بسیار دلنشین است، در طب سنتی توصیه می شود که «به» به صورت پخته مصرف شود و این موضوع بیشتر به دلیل کاهش مقدار اسیدیته این میوه است همچنین از قدیم الایام با «به» و گوشت گوسفند یا بز غذاهایی مانند تاس کباب تهیه می شده است که خواص بسیار زیادی دارد، همچنین مربا و مارمالاد این میوه  بسیار خوش طعم است.

 میوه «به» مانند بسیاری از میوه های درختی غنی از مواد مغذی چون ویتامین های B ، A ، C، فیبر و مواد معدنی مثل پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است.

«به» گنجینه مواد مغذی

«به» پخته نرم و شیرین است، این میوه برای تهیه مربا، مارمالاد، پودینگ بسیار کاربرد دارد همچنین مربا به برای تسکین مشکلات روده‌ای استفاده می‌شود و سرشار از فروکتوز، گلوکز، پکتین، لمون، مالیک اسید، نمک پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی، فسفر، مس، کلر، سولفور، کاروتن، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 است.

سرفه و سرماخوردگی را با این میوه پاییزی درمان کنید

دانه‌های خشک‌شده «به» برای درمان سرفه و تسکین گلودرد بسیار مفید است،کافی است تا این دانه‌ها را در آب حل و به عنوان دارو ضد سرفه استفاده کنید. این درمان به خصوص برای کودکان بسیار مفید بوده زیرا صد در صد بدون الکل است. دانه‌های این گیاه برای درمان پنومونی، سرماخوردگی، سرفه، آسم و بیماری‌های تنفسی استفاده می‌شود، برای این موارد لازم است دانه‌های «به» را در آب بجوشانید و سپس مصرف کنید.

«به» میوه مقوى روده و معده

پودری که از برگ‌های «به» استخراج می‌شود، مشکلات مرتبط با دستگاه گوارش مانند اسهال، یبوست، سوءهاضمه را کاهش می‌دهد البته میوه به در حالت پخته به همراه عسل و کمی سرکه باعث افزایش فعالیت و عملكرد دستگاه گوارش می‌شود و ترکیبات پکتینی موجود در این میوه  پاییزى موجب بهبود بیماری‌های روده‌ای می‌شود افزون بر این برگ‌های به باعث تقویت عملكرد معده و کبد می‌شود.

میوه «به» اشتها را زیاد مى كند و خون‌رسانی و تغذیه قلب را بهبود مى بخشد و در تسکین التهاب اندام های داخلی مانند رحم بسیار مناسب است.

میوه، دانه و برگ‌های «به» در درمان بیماری‌های دستگاه ادراری موثر است و برای افراد دیابتی که مى خواهند سطح قند خون خود را پایین نگه دارند، مصرف دمنوش به با دانه و برگ‌های آن، روزانه 3 بار توصیه می‌شود.

این میوه همچنین در درمان بیماری‌های پوستی و ناراحتی‌های چشمی مفید است، برگ به برای تقویت موها و کدر کردن رنگ در صورت استفاده موضعی بر روی موها، پیشنهاد مناسبی است.

کم‌ خونی را با «به» درمان كنید

یکی از مهم‌ترین ترکیبات موجود در به ویتامین C است که نقش مهم و تاثیرگذارى در سلامت ذهنی و فیزیکی دارد. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی محسوب مى شود و از تولید رادیکال‌های آزاد كه چربی‌های غیراشباع تولید مى كنند، جلوگیری به عمل مى آورد همچنین وجود ویتامین C در رژیم غذایی باعث افزایش جذب آهن از مواد غذایی می‌شود و در نتیجه از کم خونی‌هایی که به علت فقر آهن به وجود می‌آیند، جلوگیری می‌کند.

به جاى قرص آرام بخش دمنوش «به» بنوشید

دانه به دارای آمیگدالین یا همان ویتامین B17 است که اثرات ضد سرطانی دارد البته در مصرف آن باید جانب احتیاط را رعایت كرد همچنین از مصرف بیش از حد دانه «به» باید اجتناب کرد؛ زیرا مقادیر زیادی از آمیگدالین سمی است. دانه‌های «به» سرشار از تانن، شکر، پکتین، مالیک اسید، آمیگدالین هستند و دمنوش هاى تهیه‌شده از آنها خاصیت آرام‌بخشی دارد، بی‌خوابی را درمان می‌کند و تنش‌های عصبی و تنفس نامنظم را تسکین می‌بخشد.

 معجزه یک میوه پاییزی در درمان سرفه و کم خونی + اینفوگرافیمنبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 10 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

5 نوشیدنی فوق العاده برای کاهش وزن

آب میوه های سبز که مخلوطی از سبزیجات مختلف هستند، دارای خواص چربی سوزی هستند.

 اینطور ثابت شده که آب میوه های سبز که مخلوطی از سبزیجات مختلف هستند، دارای خواص چربی سوزی بوده و به شما در رسیدن به اهداف تناسب اندام کمک می کنند. دو خاصیت دیگر این نوشیدنی ها، سم زدایی از بدن و بهبود فرایند هضم است که دو عامل کلیدی در کاهش وزن محسوب می شوند.

روز خود را با گنجاندن این نوشیدنی های سرشار از فیبر و کم کالری آغاز کنید تا شاهد اثرات شگفت انگیز آنها در کنترل وزن باشید:

کیوی، اسفناج و آب کاهو: ترکیبی از این میوه و سبزیجات مقادیر زیادی فیبر و آنتی اکسیدان به بدن شما می رساند که همگی برای جلوگیری از اضافه وزن ضروری هستند. این نوشیدنی خواص دیورتیک و پاک کننده دارد و می تواند سموم را از بدن خارج کند. کافیست ترکیب و میکس یک عدد کیوی، ۵ برگ اسفناج، ۳ برگ کاهو و یک لیوان آب را هفته ای سه بار بنوشید تا شاهد اثرات شگفت انگیز آن در کاهش وزن باشید.

آناناس، خیار، آب اسفناج: سرشار از آنتی اکسیدان ها با خواص دیورتیک است و یک راه عالی برای از دست دادن سموم بدن محسوب می شود. مزایای این نوشیدنی عبارتند از مبارزه با التهاب، و افزایش متابولیسم بدن. ۲ تکه آناناس را به همراه یک دوم خیار، ۴ برگ اسفناج و ۱ فنجان آب مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه قبل از مصرف صبحانه با معده خالی بنوشید.

هویج، کاهو و آب کلم بروکلی: سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی و دفع کننده سموم بدن است. یک دوم هویج، به همراه ۳ برگ کاهو، یک تکه کلم بروکلی و ۲ ساقه کرفس را به همراه یک فنجان آب پرتقال مخلوط کنید و همراه با صبحانه یا اواسط بعد از ظهر بنوشید. مصرف این نوشیدنی را دو هفته ادامه دهید و بعد از یک وقفه یک هفته ای، دو باره آن را تکرار کنید.

خیار، کرفس و آب سیب: یک نوشیدنی کم کالری و بسیار خوشمزه همراه با ویتامین ها، املاح معدنی و آنتی اکسیدان ها است که جذب چربی توسط روده را کاهش می دهد و متابولیسم را تحریک می کند. فقط کافیست یک دوم خیار، ۳ ساقه کرفس، ۱ سیب سبز و یک دوم فنجان آب را با هم میکس کنید و با معده خالی با بعد از ظهر، دو تا سه بار در هفته بخورید.

لیمو، جعفری و آب اسفناج: این نوشیدنی حاوی خواص دیورتیک، پاک کننده سموم بدن و ضد التهابی است و برای تمام رژیم های کاهش وزن می تواند مفید باشد. اضافه کردن لیمو به این نوشیدنی متابولیسم را بالا برده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. یک عدد لیمو را به همراه ۵ شاخه جعفری، ۶ برگ اسفناج، ۱ ساقه کرفس، یک دوم خیار، یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده و یک فنجان آب میکس کنید و این نوشیدنی را سه بار در هفته بنوشید.

منبع: آوای سلامت

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 6 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

درمان کبدچرب با این نوشیدنی

قهوه حاوی اسید کلروژنیک است، ترکیبی که خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد، همچنین به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می‌کند. علاوه بر این، قهوه به حفظ بدن در برابر بیماری کبد چرب غیرالکلی کمک می‌کند. کبد چرب چگونه تشخیص داده می‌شود؟
منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ جمعه 3 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

پیش به سوی کدو حلوایی

کدوحلوایی انواع و اندازه های مختلفی دارد. این میوه ی نارنجی رنگ پرخاصیت با آمدن پاییز در بازار میوه و تره بار خودنمایی می کند.
کدو حلوایی

اگر می خواهید پاییز و زمستان را با سلامت و شادابی سپری کنید حتماً از این میوه بهره ببرید. در این مطلب به گوشه ای از خواص آن می پردازیم. لطفاً با ما همراه باشید.

کدوحلوایی سرشار از مواد مغذی

از کدو حلوایی برای تهیه ی مربا، دسر و انواع غذاهای فصلی استفاده می شود. این نوع کدو انواع مختلفی دارد و حاوی ویتامین A و ویتامین C فراوان است. حتماً می دانید که جذب ویتامین A فراوان برای سلامت چشم ها، پوست و مراقبت از مخاط ها (مجاری تنفسی و ادراری) در برابر عوامل بیماری زا مفید است. این ویتامین همچنین به سلامت درونی بدن کمک کرده و نقش مؤثری در رشد استخوان ها و احیای بافت ها دارد. ویتامین C نیز شهرت زیادی در پیشگیری از سرماخوردگی دارد چون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. این ویتامین همچنین به جذب بهتر آهن موجود در مواد غذایی کمک می کند. باید بدانید که این ویتامین به خانواده ی آنتی اکسیدان ها تعلق دارد و با آنتی اکسیدان های مخرب سلول ها مقابله می کند. در واقع آنتی اکسیدان ها باعث حفظ جوانی سلول ها می شوند و آن ها را از پیری زودهنگام دور می کنند.

کدوحلوایی مانند پرتقال، سیب زمینی شیرین و هویج حاوی میزان زیادی بتاکاروتن است. این آنتی اکسیدان نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد. شما می توانید با مصرف منظم این سبزیجات گام مؤثری در پیشگیری از این بیماری بردارید

کدو حلوایی برای تمام زمستان

کدو حلوایی حاوی مواد مغذی بی نظیری برای گذراندن زمستانی سالم است. این کدوی بزرگ و نارنجی رنگ حاوی 93 درصد آب است بنابراین برای تأمین آب بدن و مرطوب نگه داشتن آن فوق العاده است. رنگ نارنجی آن به دلیل وجود بتاکاروتن می باشد. این آنتی اکسیدان قوی نیز حافظ سلامت سلول ها و بدن است. به عقیده ی متخصصان برای جذب هر چه بیشتر بتاکاروتن به مقدار اندکی چربی نیاز هست. می توانید به روغن زیتون یا روغن گردو و به طور کلی روغن های گیاهی سالم متوسل شوید. شما می توانید از تخمه های داخل کدو نیز استفاده کنید. باید بدانید که این تخمه ها گنجینه های کوچکی هستند که شما را سالم تر نگه می دارند. این تخمه ها برای ارتقای سلامت هورمونی خانم ها و مقابله با سندرم پیش از قاعدگی مفید هستند. این تخمه ها باعث بهبود خلق و خوی می شوند؛ چون سرشار از اسید آمینه ی تریپتوفان هستند که برای تولید سروتونین مفید است؛ بنابراین می توانید از آن ها به جای هله هوله های معمولی و یا داخل سالاد استفاده کنید.

کدوحلوایی حاوی پتاسیم فراوان

به عقیده ی محققان دانشگاه مونترال کدوحلوایی حاوی میزان قابل توجهی پتاسیم است. مواد غذایی حاوی پتاسیم به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و همچنین کنترل فشار خون کمک زیادی می کنند. این ماده ی معدنی همچنین برای انقباض های عضلات قلب لازم و ضروری است و قادر است برخی از مشکلات و بیماری های این ارگان حیاتی را دفع کند. شما می توانید در کنار غذای افرادی که قلب حساسی دارند و همچنین سالمندان مقداری پوره ی کدو حلوایی قرار دهید. این ماده ی غذایی برای افراد مسن، مبتلایان به دیابت و همچنین مبتلایان به پرفشاری خون بسیار مفید است. توجه داشته باشید که پتاسیم همچنین به بهبود عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی کمک می کند. البته افرادی که از نارسایی کلیوی رنج می برند باید در مصرف آن احتیاط کرده و دچار زیاده روی نشوند. پتاسیم به حفظ تناسب اسید و باز بدن کمک زیادی می کند. بهتر است بدانید که کمبود پتاسیم می تواند باعث افزایش کرامپ های عضلانی، دردهای شکمی و یبوست شود. اگر با گرفتن پوست کدو حلوایی مشکل دارید بهتر است ابتدا آن را به چند قسمت تقسیم کرده و در آب یا فر و یا به صورت بخارپز طبخ کنید. بعد از پخته شدن به راحتی می توانید پوست آن را بگیرید.

کدو حلوایی

کدوحلوایی حاوی فیبرهای غذایی

کدوحلوایی یک منبع خوب فیبر است که معمولاً نادیده گرفته می شود. این کدوی بزرگ کم کالری است و باعث ایجاد احساس سیری طولانی مدتی می شود. مواد غذایی حاوی فیبر به ما کمک می کنند که از پرخوری دور بمانیم و به این ترتیب وزن کمک کنیم.

کدوحلوایی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان

کدوحلوایی مانند پرتقال، سیب زمینی شیرین و هویج حاوی میزان زیادی بتاکاروتن است. این آنتی اکسیدان نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد. شما می توانید با مصرف منظم این سبزیجات گام مؤثری در پیشگیری از این بیماری بردارید.

کدوحلوایی برای محافظت از پوست

کدو حلوایی به دلیل دارا بودن کاروتنوئیدها سلول های بدن را از سرطان دور نگه می دارند. علاوه بر این، این ترکیبات آنتی اکسیدان محافظ سلول های پوستی محسوب می شوند و از پیری زودرس سلول های پوستی پیشگیری می کنند.

کدوحلوایی مفید برای بعد از ورزش

مصرف یک فنجان کدوحلوایی پخته شده معادل 564 میلی گرم پتاسیم به بدن می رساند. همین میزان موز حدود 422 میلی گرم پتاسیم دارد. در نتیجه این ماده ی غذایی پرخاصیت برای ورزشکاران بسیار مفید است. شما می توانید بعد از جلسات ورزشی از این سبزی نارنجی پوش برای مقابله با گرفتگی عضلانی و داشتن قدرت عملکرد بالا استفاده کنید.

منبع :تبیان

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1 آذر 1396    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()