تبلیغات
علمی -آموزشی مظفرکریمی - مطالب اردیبهشت 1398

آب سیب‌زمینی را دور نریزید

آب سیب زمینی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C، پتاسیم، ویتامین های مختلف B، کلسیم، آهن، فسفر، مس و گوگرد، است. اکثر مواد مغذی در پوست سیب زمینی قرار دارند، بنابراین مهم است هنگام تهیه آب آن در خانه، پوستش را نگیرید. آب سیب زمینی به دلیل وجود بسیاری از مواد مغذی فواید زیادی دارد و جلوگیری از پیری، کمک به هضم، بهبود زخم، حمایت از کبد، بهبود گردش خون و تنظیم تولید هورمون از جمله تاثیرات چشمگیر آب سیب زمینی است، آب سیب‌زمینی برای سم زدایی کبد و کیسه صفرا هم مفید است و برای درمان میگرن استفاده می‌شود.

خواص شگفت‌انگیز آب سیبزمینی/ راهکاری برای نجات افراد از مسمدمیت با قارچ/ سفید کننده‌هایی که دندان‌هایتان را از بین میبرندمنبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 24 اردیبهشت 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص خرما چیست؟

خرما یکی از شگفت انگیز‌ترین میوه‌های جهان است که خواص تغذیه‌ای بسیاری دارد؛ تنها یک وعده ۱۰۰ گرمی از آن می‌تواند حدود ۲۰ درصد از نیاز روزانه انسان به پتاسیم را به همراه هفت گرم فیبر، ۲ گرم پروتئین، و چندین نوع از آنتی اکسیدان‌ها تامین کند. همچنین، خرما منبع خوبی برای مس، منگنز، ویتامین B۶، منیزیوم و آهن است.

خواص شگفت‌انگیز آب سیب‌زمینی/ راهکاری برای نجات افراد از مسمدمیت با قارچ/ سفید کننده‌هایی که دندان‌هایتان را نابود می‌کند

خرمای تازه اغلب به رنگ قرمز روشن یا زرد روشن یا چیزی بین این دو است اما خرمای خشک شده به طور معمول قهوه ای رنگ می‌شود؛ بیش از سه هزار نوع از این میوه در سراسر جهان یافت می شود. بدون در نظر گرفتن این که چه نوع خرمایی را انتخاب می کنید، مصرف این ماده غذایی با برخی فواید سلامت جالب توجه پیوند خورده است. تنها مصرف دو خرما در روز برای یک هفته می تواند نتایج جالبی را به همراه داشته باشد.

میوه خرما یکی از منابع مناسب فیبر است؛ این ماده ترکیبی ضروری برای گوارش سالم است، به رغم این واقعیت که انسان آن را گوارش نمی کند. در عوض، فیبر حجم مدفوع را افزایش می دهد. شاید عجیب به نظر برسد، اما این شرایط به دفع راحت‌تر و منظم مواد زائد از طریق روده بزرگ کمک می کند.

۱۰۰ گرم خرما دارای هفت گرم فیبر دارد پس می‌تواند گزینه ای خوب برای تامین این ماده مغذی محسوب باشد و افزودن خرما به رژیم غذایی نیز ساده است. مصرف خرما به همراه جو دوسر می تواند فواید سلامت و میزان دریافت فیبر را هرچه بیشتر افزایش دهد. البته، فیبر باید به تدریج به رژیم غذایی اضافه شود تا از بروز برخی مشکلات گوارشی پیشگیری شود.

منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 24 اردیبهشت 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

خواص شگفت انگیز چای زرد چوبه

چای زردچوبه اثر پاکلیتاکسل دارو ضد سرطان را افزایش می‌دهد و عوارض جانبی آن را کاهش می‌دهد؛ در مطالعاتی دیگر نتایج امیدوار کننده اثرات زردچوبه بر روی سرطان لوزالمعده مشخص شده است، جالب است بدانید که چای زردچوبه برای درمان پسوریازیس و سایر اختلالات التهابی پوست مفید است، پوست آسیب دیده را به سرعت ترمیم می‌کند تا به حالت اولیه برگردد، در مطالعاتی مشخص شده است زردچوبه رشد عروق خونی نوین در تومور‌ها را از بین می‌برد.

///

روش درمان خانگی آسم

برای درمان آسم می‌توانید از ترکیبات زردچوبه و شیر گرم استفاده کنید؛ برای درمان آسم باید هر چه سریع‌تر مخاط را از بین ببرید، زردچوبه حاوی خاصیت ضد التهابی است که می‌تواند به کاهش بلغم در ریه‌ها کمک کند و التهاب و خارش یا التهاب ناشی از انسداد راه‌های هوایی را تسکین بدهد بنابراین، این ادویه کمک‌تان می‌کند که به راحتی نفس بکشید، شما می‌توانید زردچوبه را با شیر ترکیب کنید تا نتیجه‌ بهتری بگیرید.

///

منبع خبرنگاران جوان

نوشته شده در تاریخ شنبه 21 اردیبهشت 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

ارتباط تخم مرغ با بیماری‌های قلبی

اگرچه تصور می‌شود تخم مرغ می‌تواند باعث افزایش کلسترول شود و مصرف آن در سنین بالا مضر است اما اکنون شواهد رسمی در بررسی‌های انجمن قلب انگلیس نشان می‌دهد که مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ در افراد سالم نه تنها خطر بیماری قلبی را افزایش نمی‌دهد بلکه می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

راهکاری برای کنترل قند خون در هنگام روزه داری/ با بوی بد دهانمان چه کنیم/ دوش آب یرد جای ورزش را برای شما پر می‌کند/ حفظ سلامتی با مصرف روزانه تخم مرغ


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 18 اردیبهشت 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

با این روش‌ها از بوی بد دهان خلاص شوید

برای پیشگیری از ایجاد بوی بد دهان، استفاده از میوه‌ها و سبزیجات دارای فیبر یکی از بهترین راهکارهاست. برای مثال خوردن یک سیب در فاصله افطار تا سحر به مرطوب ماندن دهان در طول روز کمک می‌کند. مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین D مثل زرده تخم‌مرغ، ماهی، آب پرتقال، ماست و استفاده از میخک، رازیانه و هل که خواص ضدمیکروبی دارند، برای حفظ بوی خوش دهان توصیه می‌شود.

علاوه بر این جویدن برگ نعناع، پونه و جعفری تازه، کرفس و خوردن انجیر به خوشبو شدن دهان کمک زیادی می‌کند؛ نوشیدن چای سیاه و سبز باکتری‌های دهانی و ترکیبات سولفوری را کاهش می‌دهد و دهان را هیدراته نگه می‌دارد.

راهکاری برای کنترل قند خون در هنگام روزه داری/ با بوی بد دهانمان چه کنیم/ دوش آب یرد جای ورزش را برای شما پر می‌کند/ حفظ سلامتی با مصرف روزانه تخم مرغ

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 18 اردیبهشت 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات() 

فواید باورنکردنی قراردادن پا در سرکه

سرکه استفاده‌های گوناگونی دارد و در فضا‌های متفاوتی مثل آشپزی و تمیزکاری یا به عنوان داروی جایگزین استفاده می‌شود، این ماده به دلیل وجود "اَسِتیک اسید" دارای خواص ضد میکروبی است. سرکه می‌تواند به بهبود مشکلاتی مانند بوی پا، بیماری قارچی پای ورزشکاران و درمان زگیل‌ها کمک کند. انواع مختلف سرکه حاوی مقادیر متفاوت استیک اسید هستند به طور مثال سرکه سفید حاوی حدود ۴ تا ۷ درصد استیک اسید و سرکه سیب حاوی حدود ۵ تا ۶ درصد استیک اسید است.

برای خیساندن پا‌ها در محلول سرکه ابتدا یک فنجان سرکه داخل یک لگن بریزید و ۲ فنجان آب گرم به آن اضافه کنید؛ اضافه کردن یک فنجان سرکه و ۲ فنجان آب گرم را تا جایی که لگن پر شود، ادامه دهید. پا‌ها را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه درون لگن قرار دهید و این روند را روزانه تکرار کنید تا مشکل بوی بد پاهایتان برطرف شود؛ نوع سرکه‌ای که فرد استفاده می‌کند تفاوت قابل توجهی در اثربخشی این درمان ندارد. پوست روی پا به دلیل کم آبی و قرار گرفتن در محیط‌هایی که باکتری‌ها یا قارچ‌ها می‌توانند در آن رشد کنند، مستعد ابتلا به برخی مشکلات است.

خطرات ناشی از زیاده روی در مصرف ویتامین D/ راهکار‌های برای دور کردن کودکانمان از چاقی/ حذف نان و برنج وزنتان را افزایش می‌دهد/

نوشته شده در تاریخ جمعه 6 اردیبهشت 1398    | توسط: مظفر کریمی    | طبقه بندی: علمی،     |
نظرات()